johnyb98 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν λίγο, άνοιξα για πρώτη φορά το νέο κινητό Moto G31, αφού έβαλα τη sim από πολύ παλιό κινητό ALCATEL 2051D. Στη διαδικασία έναρξης, εκεί που προσαρμόζεις το κινητό, ένα βήμα ήταν η αντιγραφή δεδομένων. Το παρέλειψα, με σκοπό να το κάνω αργότερα. Τώρα που θέλω να το κάνω, δεν βρίσκω πουθενά τη διαδικασία. Έχω κοιτάξει πολύ στις ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. Μήπως πρέπει από κάπου πρώτα να ενεργοποιηθεί η sim (εάν δεν είναι ενεργοποιημένη), και έτσι να μπορέσω να δω επαφές+μηνύματα για να μπορέσω να τα βαλω στο κινητό; Κάποια στιγμή, δεν μπορώ να καταλάβω πως, είδα τα μηνύματα. Δεν ξέρω τι και πώς είναι ενεργό, που βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς. Δεν θέλω να αντιγράφουν σε κανένα σημείο στο Google. Εσωτερικά και μόνο στο κινητό. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Σε ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από johnyb98
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Τι δεδομένα να αντιγραψεις απο την σιμ;Εβαλες το gmail σου?
johnyb98 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι, το Gmail το έχω βάλει 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι δεδομένα να αντιγραψεις απο την σιμ;Εβαλες το gmail σου? Η sim που έχω βάλει από το παλιό κινητό, έχει επαφές+μηνύματα. Την ίδια απορία που έχεις εσύ, την είχα και γω. Στο βήμα που έλεγε στην προσαρμογή: "θέλετε να αντιγράψετε τα δεδομένα από το παλιό σας κινητό" , δεν κατάλαβα και γω για ποια δεδομένα μίλαγε η διαδικασία, και πού θα τα αντέγραφε. Γι' αυτό και είπα όχι. Και συνέχισα την προσαρμογή. Το όχι το είπα με το σκεπτικό ότι εφόσον η sim θα λειτουργήσει, θα έβλεπα επαφές+μηνύματα. Η sim είναι ok. Δοκίμασα να κάνω κλήση και έκανε. Όπως δοκίμασα να δεχτώ κλήση στο κινητό, και δέχτηκε. Η sim είναι εντάξει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπω επαφές + μηνύματα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από johnyb98
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Η αντιγραφή που σου λεει γίνεται απο σύνδεση με το παλιό κινητό και όχι απο την σιμ.Επαφες κλπ δεν τα έχεις στο gmail σου;Απο εκεί θα τα δει. 1
-WISE- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Ναι, το Gmail το έχω βάλει Η sim που έχω βάλει από το παλιό κινητό, έχει επαφές+μηνύματα. Την ίδια απορία που έχεις εσύ, την είχα και γω. Στο βήμα που έλεγε στην προσαρμογή: "θέλετε να αντιγράψετε τα δεδομένα από το παλιό σας κινητό" , δεν κατάλαβα και γω για ποια δεδομένα μίλαγε η διαδικασία, και πού θα τα αντέγραφε. Γι' αυτό και είπα όχι. Και συνέχισα την προσαρμογή. Το όχι το είπα με το σκεπτικό ότι εφόσον η sim θα λειτουργήσει, θα έβλεπα επαφές+μηνύματα. Η sim είναι ok. Δοκίμασα να κάνω κλήση και έκανε. Όπως δοκίμασα να δεχτώ κλήση στο κινητό, και δέχτηκε. Η sim είναι εντάξει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπω επαφές + μηνύματα. Μάλλον επειδή τα μηνύματα και οι επαφές είναι αποθηκευμένα στο Alcatel και όχι στην SIM. Για τα μηνύματα δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Οι επαφές πρέπει να περάσουν από το Alcatel στην SIM. Τα "παλιά" κινητά έχουν αυτήν την δυνατότητα μέσα από τις ρυθμίσεις τους Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από -WISE-
chios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Αυτό που σου έβγαλε για αντιγραφή δεδομένων δεν πρόκειται να το ξανά βρεις το βγάζει μόνο όταν στήνεις το τηλέφωνο, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και φτιάξε το από την αρχή, και πότε δεν αποθηκεύουμε επαφές στην κάρτα σιμ, αυτό το κάναμε την δεκαετία του 90. 1
GATE123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, chios είπε Αυτό που σου έβγαλε για αντιγραφή δεδομένων δεν πρόκειται να το ξανά βρεις το βγάζει μόνο όταν στήνεις το τηλέφωνο, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και φτιάξε το από την αρχή, και πότε δεν αποθηκεύουμε επαφές στην κάρτα σιμ, αυτό το κάναμε την δεκαετία του 90. Εντάξει το Alcatel είναι του 2012 που θα τα αποθήκευε ?
koutsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Ναι, το Gmail το έχω βάλει Η sim που έχω βάλει από το παλιό κινητό, έχει επαφές+μηνύματα. Την ίδια απορία που έχεις εσύ, την είχα και γω. Στο βήμα που έλεγε στην προσαρμογή: "θέλετε να αντιγράψετε τα δεδομένα από το παλιό σας κινητό" , δεν κατάλαβα και γω για ποια δεδομένα μίλαγε η διαδικασία, και πού θα τα αντέγραφε. Γι' αυτό και είπα όχι. Και συνέχισα την προσαρμογή. Το όχι το είπα με το σκεπτικό ότι εφόσον η sim θα λειτουργήσει, θα έβλεπα επαφές+μηνύματα. Η sim είναι ok. Δοκίμασα να κάνω κλήση και έκανε. Όπως δοκίμασα να δεχτώ κλήση στο κινητό, και δέχτηκε. Η sim είναι εντάξει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπω επαφές + μηνύματα. Τις επαφές σου τις έχεις στη sim; Είσαι σίγουρος; το πιο πιθανό είναι όλα τα δεδομένα να τα έχεις στο τηλέφωνο (στην sim αποθηκευαμε επαφές στην εποχή του Nokia 3310 θυμάμαι). Κάνε ξανά επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και απαντά ναι στη μεταφορά από το παλιό κινητό. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από koutsis
chios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Εντάξει το Alcatel είναι του 2012 που θα τα αποθήκευε ? Μετά το είδα, νόμιζα ότι ήταν smartphone.
koutsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εντάξει το Alcatel είναι του 2012 που θα τα αποθήκευε ? Νομίζω σε κινητά του '12 μια χαρά υπήρχαν Google services και Google accounts 😉 εκεί αποθηκεύουμε τις επαφές, όχι στη sim! Εκτός αν μιλάμε για feature phone με κουμπιά και όχι smartphone. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από koutsis
GATE123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Νομίζω σε κινητά του '12 μια χαρά υπήρχαν Google services και Google accounts 😉 εκεί αποθηκεύουμε τις επαφές, όχι στη sim! Αφού το συγκεκριμένο δεν είναι smartphone 😉 43 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Πριν λίγο, άνοιξα για πρώτη φορά το νέο κινητό Moto G31, αφού έβαλα τη sim από πολύ παλιό κινητό ALCATEL 2051D. Στη διαδικασία έναρξης, εκεί που προσαρμόζεις το κινητό, ένα βήμα ήταν η αντιγραφή δεδομένων. Το παρέλειψα, με σκοπό να το κάνω αργότερα. Τώρα που θέλω να το κάνω, δεν βρίσκω πουθενά τη διαδικασία. Έχω κοιτάξει πολύ στις ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. Μήπως πρέπει από κάπου πρώτα να ενεργοποιηθεί η sim (εάν δεν είναι ενεργοποιημένη), και έτσι να μπορέσω να δω επαφές+μηνύματα για να μπορέσω να τα βαλω στο κινητό; Κάποια στιγμή, δεν μπορώ να καταλάβω πως, είδα τα μηνύματα. Δεν ξέρω τι και πώς είναι ενεργό, που βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς. Δεν θέλω να αντιγράφουν σε κανένα σημείο στο Google. Εσωτερικά και μόνο στο κινητό. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Σε ευχαριστώ Από το Moto G31 Πήγαινε στις επαφές. Πάνω αριστερά έχει τρείς τελιτσες. Πήγαινε διαχείριση επαφών. Επαφές κάρτα SIM. Εάν δεν υπάρχουν εκεί τότε πιο κάτω έχει Εισαγωγή/Εξαγωγή. Εκεί έχει δύο επιλογές: Εισαγωγή από αρχείο vcf Εξαγωγή από αρχείο vcf Εκεί θα έχει τις επαφές. Τα μηνύματα τα ξεχνάς.
johnyb98 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα κάνω αυτά που λέτε, αλλά πριν κάνω με το sim cutter την κάρτα nano το απόγευμα, λειτούργησα ως εξής: (σας το λέω με τυχαία νούμερα, δε θυμάμαι τώρα ακριβώς): ας πούμε ότι το ALCATEL, με τη sim μέσα, είχε πχ 30 επαφές + 20 sms Αυτό που μου είπε ένας φίλος, για να δω εάν έχω μηνύματα και επαφές και πού, πολύ απλά, βγάλε την κάρτα, και ξεκινά το κινητό. Ο,τι βρεις σε αυτή την εκκίνηση, θα είναι στο κινητό, και τα υπόλοιπα στην sim. Όντως, ξεκινώντας το κινητό χωρίς sim, βρήκα πχ 5 επαφές + 7 sms. Άρα, υπέθεσα τα υπόλοιπα 25 επαφές + 13 sms θα είναιστην sim Και κάποια στιγμή, όπως είπα και πιο πάνω, εμφανίστηκαν κάποια sms στο G31. Λάθος σκέψη/λειτουργία? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από johnyb98
johnyb98 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Εντάξει. Όλα ok. Χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, βρήκα καί τα μηνύματα, καί τις επαφές στην κάρτα. Για τα μηνύματα, μπαίνεις στα μηνύματα, πας ρυθμίσεις -> προχωρημένες ρυθμίσεις , και εκεί έχει επιλογή μηνύματα σε κάρτα sim, και σου τα βγάζει. Απλά, για να τα δεις, θέλει αυτή τη διαδικασία. Εντάξει, είναι αρκετά παλιά, και ίσως χρειαστεί να τα επισκέπτομαι 1-2 φορές το χρόνο. Απλά, ήθελα να ξέρω εάν και πού βρίσκονται, μήπως μου χρειαστεί κάποιο. Για τις επαφές, δεν τις έβλεπα διότι μπαίνοντας στις επαφές, πάνω πάνω έχει δύο επιλογές για το πού βρίσκονται (ή θέλεις να αποθηκεύονται) οι επαφές: α. gmail contacts β. συσκευή By default, είναι επιλεγμένο το "gmail contacts". Το αλλάζεις σε συσκευή, και μετά σου φέρνει χαμηλά επιλογή για αντιγραφή από καρτα sim, κλπ κλπ. Έτσι τις έφερα στη συσκευή. Απλά, εάν είχα επιλέξει αντιγραφή δεδομένων "ναι" στα βήματα στην προσαρμγή, θα ερχόντουσαν με πιό εύκολο τρόπο τα data στο κινητό. Ίσως να είναι, όμως, καλύτερα έτσι έτσι που επέλεξα το "όχι". Διότι, ok, για τα μηνύματα μάλλον θα τα αντέγραφε στα μηνύματα στη συσκευή. Αλλά κι αυτό με ερωτηματικό. Δεν είμαι σίγουρος. Ίσως τα άφηνε πάλι στη sim, και έπρεπε να τα δεις με τον τρόπο που λέω πιό πάνω. Όσο για τις επαφές, καλύτερα που είπα "όχι" στο βήμα στην προσαρμογή, διότι ίσως τα έβαζε στο contacts τού google και όχι στης συσκευής. Εγώ ήθελα στης συσκευής και μόνο. Τώρα, για αυτά τα sms+επαφές που έχουν μείνει στο Alcatel, οι μεν επαφές είναι 3-4 και τις περνάω με το χέρι, τα δε μηνύματα είναι 6-7, που απ' ό,τι θυμάμαι (θα κοιτάξω καλύτερα) δε με πολυενδιαφέρουν να χαθούν. Τώρα, για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ήθελα να ρωτήσω κάτι. Βέβαια, δεν έχει και πολύ σχέση με το παρόν θεμα, αλλά σχετίζεται σε ένα μέρος με το ότι αγόρασα και πριν μία ημέρα εβαλα σε λειτουργία το g31. Το G31 είναι της μητέρας μου. Το προσάρμοσα (τα βασικά), και αυτό που θέλω είναι (μεγαλη γυναίκα τώρα) να μην τρέχει σε τράπεζες, ΚΕΠ, κ.λπ. Μιά και το κινητό είναι καινούριο και μπορεί να κατεβάσει το MyALPHA Mobile, το κατέβασα με το σκεπτικό να της φτιάξω ALPHA Web Banking. Το κατέβασα και το ξεκίνησα. Μ' αρέσει που κι αυτοί λενε και μάλιστα στην πρώτη πρώτη οθόνη θα χρειαστείτε μόνο αριθμό κινητού+mail. Καλά κρασά!!! Όταν η μητέρα μου πριν πολλλάααα χρόνια είχε ανοίξει τον λογαριασμό, δεν είχε δηλώσει κινητό στην τράπεζα σχετικά με λογαριασμό. Μπορεί, μάλιστα, τότε να μην είχε καν κινητό. Anyway, αν και το περίμενα, είπα να δοκιμάσω. Ξεκινάω το MyALPHA Mobile, και στο τελευταίο βήμα, εκεί που σου στέλνει κωδικό μιάς χρήσης για επιβεβαίωση στοιχείων, τσουπ, νατο το μήνυμα:δεν υπάρχει δηλωμένο κινητό. Περάστε με την ταυτότητά σας σε ένα κατάστημα ALPHA. Είπα να δοκιμάσω με δήλωση κινητού στο gov.gr με σκεπτικό μήπως, εάν το δηλώσεις εκεί, γίνει ένα connection τής ALPHA με gov.gr, πάρω το sms, και γλιτώσει η μητέρα μου να ταλαιπωρείται. Μπαίνω στο gov.gr , δηλώνω κινητό, παίνω το 6-ψήφιο, και από κάτω, εκεί που έχει να τσεκάρεις ποιός επιβεβαιώνει τα στοιχεία σου: -στην επιλογή τραπεζικό ίδρυμα επιλέγω κανένα (δεν είναι σε κάποιο η μητέρα μου) -στην επιλογή πάροχο, επιλέγω wind που είναι η μητέρα μου, αλλά και κει τρώω το ΟΧΙ. Δεν καταλαβαίνω. Σχετικά με τον πάροχο, αφού επιλέγω Wind, γιατί δεν επιβεβαιώνεται το κινητό από τη Wind. Μήπως κάτι δεν κάνω καλά, ή δεν το έχουν φτιάξει καλά; Οπότε, μήνυμα μετά απ' όλ' αυτά: "περάστε σε ΚΕΠ να δηλώσετε το κινητό σας." Δεν καταλαβαίνω. Η τράπεζα σώνει και καλά να κάνεις την επίσκεψη, το gov.gr σώνει και καλά να πας σε ΚΕΠ. Εμ, έτσι, αφού δε δουλεύει η πύλη, σε τί εξυπηρετεί εάν πρέπει να κάνουμε τις επισκέψεις; Μήπως υπάρχει κάποιο κολπάκι που δε γνωρίζω; Να της το φτάξω εγώ εδώ από το σπίτι μέσω web και κινητού. Please. Μία βοήθεια ήθελα, βρε παιδιά, να αποφύγει η μητέρα μου μεγάλη γυναίκα να τρέχει τώρα σε τράπεζες, κτλ. Ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Εντάξει. Όλα ok. Χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, βρήκα καί τα μηνύματα, καί τις επαφές στην κάρτα. Για τα μηνύματα, μπαίνεις στα μηνύματα, πας ρυθμίσεις -> προχωρημένες ρυθμίσεις , και εκεί έχει επιλογή μηνύματα σε κάρτα sim, και σου τα βγάζει. Απλά, για να τα δεις, θέλει αυτή τη διαδικασία. Εντάξει, είναι αρκετά παλιά, και ίσως χρειαστεί να τα επισκέπτομαι 1-2 φορές το χρόνο. Απλά, ήθελα να ξέρω εάν και πού βρίσκονται, μήπως μου χρειαστεί κάποιο. Για τις επαφές, δεν τις έβλεπα διότι μπαίνοντας στις επαφές, πάνω πάνω έχει δύο επιλογές για το πού βρίσκονται (ή θέλεις να αποθηκεύονται) οι επαφές: α. gmail contacts β. συσκευή By default, είναι επιλεγμένο το "gmail contacts". Το αλλάζεις σε συσκευή, και μετά σου φέρνει χαμηλά επιλογή για αντιγραφή από καρτα sim, κλπ κλπ. Έτσι τις έφερα στη συσκευή. Απλά, εάν είχα επιλέξει αντιγραφή δεδομένων "ναι" στα βήματα στην προσαρμγή, θα ερχόντουσαν με πιό εύκολο τρόπο τα data στο κινητό. Ίσως να είναι, όμως, καλύτερα έτσι έτσι που επέλεξα το "όχι". Διότι, ok, για τα μηνύματα μάλλον θα τα αντέγραφε στα μηνύματα στη συσκευή. Αλλά κι αυτό με ερωτηματικό. Δεν είμαι σίγουρος. Ίσως τα άφηνε πάλι στη sim, και έπρεπε να τα δεις με τον τρόπο που λέω πιό πάνω. Όσο για τις επαφές, καλύτερα που είπα "όχι" στο βήμα στην προσαρμογή, διότι ίσως τα έβαζε στο contacts τού google και όχι στης συσκευής. Εγώ ήθελα στης συσκευής και μόνο. Τώρα, για αυτά τα sms+επαφές που έχουν μείνει στο Alcatel, οι μεν επαφές είναι 3-4 και τις περνάω με το χέρι, τα δε μηνύματα είναι 6-7, που απ' ό,τι θυμάμαι (θα κοιτάξω καλύτερα) δε με πολυενδιαφέρουν να χαθούν. Τώρα, για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ήθελα να ρωτήσω κάτι. Βέβαια, δεν έχει και πολύ σχέση με το παρόν θεμα, αλλά σχετίζεται σε ένα μέρος με το ότι αγόρασα και πριν μία ημέρα εβαλα σε λειτουργία το g31. Το G31 είναι της μητέρας μου. Το προσάρμοσα (τα βασικά), και αυτό που θέλω είναι (μεγαλη γυναίκα τώρα) να μην τρέχει σε τράπεζες, ΚΕΠ, κ.λπ. Μιά και το κινητό είναι καινούριο και μπορεί να κατεβάσει το MyALPHA Mobile, το κατέβασα με το σκεπτικό να της φτιάξω ALPHA Web Banking. Το κατέβασα και το ξεκίνησα. Μ' αρέσει που κι αυτοί λενε και μάλιστα στην πρώτη πρώτη οθόνη θα χρειαστείτε μόνο αριθμό κινητού+mail. Καλά κρασά!!! Όταν η μητέρα μου πριν πολλλάααα χρόνια είχε ανοίξει τον λογαριασμό, δεν είχε δηλώσει κινητό στην τράπεζα σχετικά με λογαριασμό. Μπορεί, μάλιστα, τότε να μην είχε καν κινητό. Anyway, αν και το περίμενα, είπα να δοκιμάσω. Ξεκινάω το MyALPHA Mobile, και στο τελευταίο βήμα, εκεί που σου στέλνει κωδικό μιάς χρήσης για επιβεβαίωση στοιχείων, τσουπ, νατο το μήνυμα:δεν υπάρχει δηλωμένο κινητό. Περάστε με την ταυτότητά σας σε ένα κατάστημα ALPHA. Είπα να δοκιμάσω με δήλωση κινητού στο gov.gr με σκεπτικό μήπως, εάν το δηλώσεις εκεί, γίνει ένα connection τής ALPHA με gov.gr, πάρω το sms, και γλιτώσει η μητέρα μου να ταλαιπωρείται. Μπαίνω στο gov.gr , δηλώνω κινητό, παίνω το 6-ψήφιο, και από κάτω, εκεί που έχει να τσεκάρεις ποιός επιβεβαιώνει τα στοιχεία σου: -στην επιλογή τραπεζικό ίδρυμα επιλέγω κανένα (δεν είναι σε κάποιο η μητέρα μου) -στην επιλογή πάροχο, επιλέγω wind που είναι η μητέρα μου, αλλά και κει τρώω το ΟΧΙ. Δεν καταλαβαίνω. Σχετικά με τον πάροχο, αφού επιλέγω Wind, γιατί δεν επιβεβαιώνεται το κινητό από τη Wind. Μήπως κάτι δεν κάνω καλά, ή δεν το έχουν φτιάξει καλά; Οπότε, μήνυμα μετά απ' όλ' αυτά: "περάστε σε ΚΕΠ να δηλώσετε το κινητό σας." Δεν καταλαβαίνω. Η τράπεζα σώνει και καλά να κάνεις την επίσκεψη, το gov.gr σώνει και καλά να πας σε ΚΕΠ. Εμ, έτσι, αφού δε δουλεύει η πύλη, σε τί εξυπηρετεί εάν πρέπει να κάνουμε τις επισκέψεις; Μήπως υπάρχει κάποιο κολπάκι που δε γνωρίζω; Να της το φτάξω εγώ εδώ από το σπίτι μέσω web και κινητού. Please. Μία βοήθεια ήθελα, βρε παιδιά, να αποφύγει η μητέρα μου μεγάλη γυναίκα να τρέχει τώρα σε τράπεζες, κτλ. Ευχαριστώ! Όχι δεν μπορείς να το αποφύγεις. Πρέπει να πάει στην τράπεζα να το δηλώσει. Επίσης πρέπει να είναι στο όνομα της το νούμερο. Οπότε σίγουρα θα της ζητήσουν χαρτί από την Wind για επιβίωση. Θα πάει δηλαδή στην Wind και θα πει ότι θέλω ένα χαρτί επιβεβαιώσεις αριθμού για την τράπεζα. Αυτά τα έκανε η γυναίκα μου στην Eurobank γι'αυτό το ξέρω. Εκτός και αν σου κάνει εξουσιοδότηση. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από GATE123 1
johnyb98 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, GATE123 είπε Όχι δεν μπορείς να το αποφύγεις. Πρέπει να πάει στην τράπεζα να το δηλώσει. Επίσης πρέπει να είναι στο όνομα της το νούμερο. Οπότε σίγουρα θα της ζητήσουν χαρτί από την Wind για επιβίωση. Θα πάει δηλαδή στην Wind και θα πει ότι θέλω ένα χαρτί επιβεβαιώσεις αριθμού για την τράπεζα. Αυτά τα έκανε η γυναίκα μου στην Eurobank γι'αυτό το ξέρω. Εκτός και αν σου κάνει εξουσιοδότηση. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις διευκρινήσεις. Και γω, να σου πω την αλήθεια, κάπως έτσι το σκέφτηκα. Αποκλείεται μόνο με την ταυτότητα και μία απλή επίσκεψη, δήλωση κινητού και τέλος. Πρώτα Wind, μετά τράπεζα, αφού φυσικά στην τράπεζα κλείσεις ραντεβού για μετά από 1 μήνα τουλάχιστον!! Τί να πω;; Με τις εξουσιοδοτήσεις πώς γίνεται; Θα μου κάνει εξουσιοδότηση σε ΚΕΠ που θα πάμε μαζί; Και εξουσιοδότηση για πού, και θα γράφει τί; Μία εξουσιοδότηση για Wind και μία για τράπεζα; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από johnyb98
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα