Kapsimis77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια εχω ενα renault clio 2016 diesel και εχθες παω να βαλω μπρος και το καντραν μου εβγαλε engine failure hazard αλλα το μοτερ αθορυβο...μηπως ξερετε τι ειναι?
NTC Labs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Kapsimis77 είπε Καλησπερα παιδια εχω ενα renault clio 2016 diesel και εχθες παω να βαλω μπρος και το καντραν μου εβγαλε engine failure hazard αλλα το μοτερ αθορυβο...μηπως ξερετε τι ειναι? "Indicates an injection fault, the vehicle’s engine has overheated or there is a serious engine fault." Γιατι δεν πας συνεργειο? Για Dpf το μυριζομαι. Αυτοι οι γαλλοι ενα μήνυμα της προκοπης δεν θα βγαλουν ποτε. 1 για τα παντα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από NTC Labs
Tasos19s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Kapsimis77 είπε Καλησπερα παιδια εχω ενα renault clio 2016 diesel και εχθες παω να βαλω μπρος και το καντραν μου εβγαλε engine failure hazard αλλα το μοτερ αθορυβο...μηπως ξερετε τι ειναι? Πρέπει να το βάλεις στον υπολογιστή Έτσι διάγνωση δεν γίνεται
Kapsimis77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, NTC Labs είπε "Indicates an injection fault, the vehicle’s engine has overheated or there is a serious engine fault." Γιατι δεν πας συνεργειο? Για Dpf το μυριζομαι. Αυτοι οι γαλλοι ενα μήνυμα της προκοπης δεν θα βγαλουν ποτε. 1 για τα παντα. Αυριο το πρωι θα παει αντιπροσωπεια...αλλα ρε φιλε αμα ειναι dpf καλα κρασια πανε οι διακοπες...χαχα
NTC Labs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Kapsimis77 είπε Αυριο το πρωι θα παει αντιπροσωπεια...αλλα ρε φιλε αμα ειναι dpf καλα κρασια πανε οι διακοπες...χαχα Μπορει να θελει μονο να το βαλουν να κανει αναγέννηση οχι αλλαγη. Κιτρινο λαμπακι τσεκ η κοκκινο?
Tasos19s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Πρέπει το αμάξι να μπει σε εγκέφαλο να γίνει διάγνωση Μπορεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό, μην το κινεις άσκοπα και κανείς καμία μεγαλύτερη ζημιά Ειδες την θερμοκρασία να ανεβαίνει μήπως; Το αμάξι δουλεύει καλά, στον δρόμο περπατάει κανονικά; Ακουσες τα βεντιλατερ να δουλεύουν συνέχεια χωρίς λόγο; Αν είσαι σίγουρος ότι είναι το dpf βγες σε ανοιχτό δρόμο βάλε 3η ταχύτητα και πάνε με 3-4000 στροφές για κάνα τέταρτο μέχρι να ζεσταθεί το dpf και να τα πετάξει εάν δεν είναι εντελώς βουλωμένο Εχω ανοίξει εγώ και γίνεται μέσα σαν τσιμέντο και δεν καθαρίζει από ένα σημείο και μετά
Kapsimis77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Tasos19s είπε Πρέπει το αμάξι να μπει σε εγκέφαλο να γίνει διάγνωση Μπορεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό, μην το κινεις άσκοπα και κανείς καμία μεγαλύτερη ζημιά Ειδες την θερμοκρασία να ανεβαίνει μήπως; Το αμάξι δουλεύει καλά, στον δρόμο περπατάει κανονικά; Ακουσες τα βεντιλατερ να δουλεύουν συνέχεια χωρίς λόγο; Αν είσαι σίγουρος ότι είναι το dpf βγες σε ανοιχτό δρόμο βάλε 3η ταχύτητα και πάνε με 3-4000 στροφές για κάνα τέταρτο μέχρι να ζεσταθεί το dpf και να τα πετάξει εάν δεν είναι εντελώς βουλωμένο Εχω ανοίξει εγώ και γίνεται μέσα σαν τσιμέντο και δεν καθαρίζει από ένα σημείο και μετά Τωρα με πηρανε απο το συνεργειο το εβαλαν στο διαγνωστικο και εβγαλε μονο οτι ειχε πεσει η ταση της μπαταριας...περιμενω να την αλλαξουνε...δεν εβγαλε κατι αλλο 13 ώρες πριν, Kapsimis77 είπε Αυριο το πρωι θα παει αντιπροσωπεια...αλλα ρε φιλε αμα ειναι dpf καλα κρασια πανε οι διακοπες...χαχα 1
Tasos19s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Kapsimis77 είπε Τωρα με πηρανε απο το συνεργειο το εβαλαν στο διαγνωστικο και εβγαλε μονο οτι ειχε πεσει η ταση της μπαταριας...περιμενω να την αλλαξουνε...δεν εβγαλε κατι αλλο Μακάρι να είναι αυτό αν και μου φαίνεται παράξενο σαν πρόβλημα
Kapsimis77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tasos19s είπε Μακάρι να είναι αυτό αν και μου φαίνεται παράξενο σαν πρόβλημα Ρε φιλε και εμενα παραξενο μου φαινεται...αν αλλαχτει η μπαταρια και δεν φαινεται πλςον η ενδειξη ειναι κομπλε?
Tasos19s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Kapsimis77 είπε Ρε φιλε και εμενα παραξενο μου φαινεται...αν αλλαχτει η μπαταρια και δεν φαινεται πλςον η ενδειξη ειναι κομπλε? Ναι κομπλέ θα είσαι αλλά όσο να πεις δίνει σημάδια η μπαταρία Όταν έβαλες μπροστά δεν κατάλαβες μια αδυναμία; Αν έκαψε στοιχείο όσο ήσουν στον δρόμο τότε δεν θα ξανά έπαιρνε εμπρός μετά Εσυ μετά από αυτό προσπάθησες να το βάλεις μπροστά και πήρε κανονικά;
Kapsimis77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tasos19s είπε Ναι κομπλέ θα είσαι αλλά όσο να πεις δίνει σημάδια η μπαταρία Όταν έβαλες μπροστά δεν κατάλαβες μια αδυναμία; Αν έκαψε στοιχείο όσο ήσουν στον δρόμο τότε δεν θα ξανά έπαιρνε εμπρός μετά Εσυ μετά από αυτό προσπάθησες να το βάλεις μπροστά και πήρε κανονικά; Ναι ηταν μια χαρα ολα ακουγοντουσαν οπως παντα...δεν ξερω τωρα μου ειπε οτι θελει και αλαγη σετ ιμαντα...104.000 και ειναι για κοψιμο.. καλες διακοπες χαχαχαχα
Tasos19s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Kapsimis77 είπε Ναι ηταν μια χαρα ολα ακουγοντουσαν οπως παντα...δεν ξερω τωρα μου ειπε οτι θελει και αλαγη σετ ιμαντα...104.000 και ειναι για κοψιμο.. καλες διακοπες χαχαχαχα Το βιβλίο ακολούθησε άσε τι λέει ο καθένας Καινούργιο το είχες πάρει; Απο όταν σου έβγαλε το πρόβλημα αυτό ξανά έβαλες εμπρός το αμάξι ή πηγές κατευθείαν συνεργείο;
Kapsimis77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tasos19s είπε Το βιβλίο ακολούθησε άσε τι λέει ο καθένας Καινούργιο το είχες πάρει; Απο όταν σου έβγαλε το πρόβλημα αυτό ξανά έβαλες εμπρός το αμάξι ή πηγές κατευθείαν συνεργείο; Ναι καινουργιο...πρωτα θεματακια ειναι αυτα...το εβαλα για να παω μια αποσταση 2 λεπτων στο σπιτι μου στο γκαραζ...τιποτα αλλο..γερανος το φορτωσε σημερα
Tasos19s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Kapsimis77 είπε Ναι καινουργιο...πρωτα θεματακια ειναι αυτα...το εβαλα για να παω μια αποσταση 2 λεπτων στο σπιτι μου στο γκαραζ...τιποτα αλλο..γερανος το φορτωσε σημερα Σήμερα δεν πήρε μπροστα;
Kapsimis77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Πηρε 1 λεπτό πριν, Tasos19s είπε Σήμερα δεν πήρε μπροστα; Πηρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα