Προς το περιεχόμενο

S22 ultra Netflix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά σαν νέος χρήστης android έχω παρατηρήσει κάτι ψηλό κολλήματα.. μπαίνω στο Netflix βλέπω μια ταινία βγαίνω να στείλω ένα μήνυμα παίζει η ταινία σε μικρό παραθυράκι και το κινητό σέρνετε γιατί γίνεται αυτό?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannakis95 είπε

Γεια σας παιδιά σαν νέος χρήστης android έχω παρατηρήσει κάτι ψηλό κολλήματα.. μπαίνω στο Netflix βλέπω μια ταινία βγαίνω να στείλω ένα μήνυμα παίζει η ταινία σε μικρό παραθυράκι και το κινητό σέρνετε γιατί γίνεται αυτό?

δεν ειναι φυσιολογικο. Ο μονος λογος που σκεφτομαι ειναι να εχεις 99% γεματη την μνημη του κινητου.

Κανε το κινητο σου μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και θα στρωσει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Τωρα το αγόρασα το κινητό μόλις το σεταρα

Μήπως τη βλέπεις σε μεγάλη ανάλυση 4κ και σου τρώει όλη τη μνήμη; 

Δημοσ.

Καταρχάς δες τις ρυθμίσεις του Netflix ότι το τρέχεις σε "φυσιολογική" ανάλυση και όχι 4κ. Μετά δες αντίστοιχες streaming εφαρμογές αν γίνεται το ίδιο, η και γενικά με την αναπαραγωγή βίντεο από το διαδίκτυο η από εφαρμογές. Αν το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο Netflix, δοκίμασε να εγκαταστήσεις τκ αμέσως προηγούμενο apk της εφαρμογής. Στείλε μας εδώ ότι προκύψει. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Καταρχάς δες τις ρυθμίσεις του Netflix ότι το τρέχεις σε "φυσιολογική" ανάλυση και όχι 4κ. Μετά δες αντίστοιχες streaming εφαρμογές αν γίνεται το ίδιο, η και γενικά με την αναπαραγωγή βίντεο από το διαδίκτυο η από εφαρμογές. Αν το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο Netflix, δοκίμασε να εγκαταστήσεις τκ αμέσως προηγούμενο apk της εφαρμογής. Στείλε μας εδώ ότι προκύψει. 

Πού ακριβώς είναι η ρύθμιση ποιότητας στο Netflix;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/12/2022 στις 6:38 ΜΜ, TheoAlex50 είπε

Δεν το κάνει πουθενά αλλού μονο στο Netflix Δεν ξέρω να βλέπω ποιότητα 

Δημοσ.

Στο κινητό η ανάλυση του netflix πάει αναλόγως την ανάλυση της οθόνης Η την ποιότητα του δικτύου.

Η ανάλυση της συσκευής δεν είναι 4Κ σε καμία περίπτωση, την λες όμως QHD+ μιας και ειναι παραπάνω απο 1440p και κάτω απο 2160p.

Το κόλλημα αυτό μπορεί να οφείλεται σε χιλιάδες πράγματα εκείνη την ώρα, απο ξαφνικό lag spike στην χρήση της συσκευής ( τρέχουν και ενα κάρο πράγματα απο πίσω) μέχρι και απώλεια πακέτων απο το δίκτυο οπότε και δεν έχει περιεχόμενο για να σου δείξει εκείνη την ώρα.

Το πιθανότερο πάντως είναι οτι θα διορθωθεί σε κάποια μελλοντική ενημέρωση είτε της συσκευής είτε της εφαρμογής.

Δες αν πχ βάζοντας την αναλυση της συσκευής σε 1080p (στα παλιότερα samsung είχες την επιλογή για τούτο δεν ξέρω) συνεχίζει το "πρόβλημα".

Ναι οκ θα μου πεις ρε μεγαλε εδωσα 1000+ για να μην τα βλέπω σε 120HZ 1440; Ναι, δεν έγινε και κάτι, οικονομία σε πόρους κάνεις και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.

Δημοσ.

Δοκιμασε και καθαρισμο cache της συγκεκριμενης εφαρμογης κ uninstall/install.

S22 Ultra

Ρυθμισεις > Εφαρμογες>Netflix>Αποθηκευση> Εκαθ.Μνημης cache

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...