Dantε Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μη συμπληρωσεις. Μονο αν φτασει στο Min. ΥΓ.Οταν πηρα το αυτοκινητο μου, ειχα βρει κατσαριδα μεσα στο παγουρι. Ακομα προσπαθω να καταλαβω το πως.
dtk-386 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Κάτι είχα καταλάβει ότι δεν πάει καλά, για αυτό ρώτησα. ΔΕΝ συμπληρώνεις. Το αφήνεις όπως είναι. Είναι κλειστό κύκλωμα. Αν δεν υπάρχει διαρροή, ΔΕΝ μειώνεται η ποσότητα του υγρού. Η στάθμη αλλάζει ανάλογα με το αν ειναι κρύο ή ζεστο το όχημα. Αυτό σου λέω : κρύο είναι πιο χαμηλά σε σχέση με πιο παλιά επίσης όταν ήταν κρύο. Δεν σύγκρινα ζεστό που είναι πιο πάνω με κρύο που πέφτει.
sphinxgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Αυτό σου λέω : κρύο είναι πιο χαμηλά σε σχέση με πιο παλιά επίσης όταν ήταν κρύο. Δεν σύγκρινα ζεστό που είναι πιο πάνω με κρύο που πέφτει. ΔΕΝ συμπληρώνεις.
dtk-386 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Αν χάνει θα πέφτει η στάθμη. Είτε λόγω διαρροής κάπου στο κύκλωμα είτε λόγω φθαρμένης αντλίας νερού που είναι πλαστικές της πλάκας vag. 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε ΔΕΝ συμπληρώνεις. τόσο κατηγορηματικός?
sphinxgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε τόσο κατηγορηματικός? Ναι. Η στάθμη πρέπει να είναι πάνω απο το min όταν είναι κρύο και κάτω απο το max όταν είναι ζεστό. Δεν λέει κάπου να ειναι στο MAX ενώ ειναι κρύο. Σε πολλές μάρκες (πχ ΤΟΥΟΤΑ) αν το έχεις στο Max κρύο, το πετάει απο την υπερχείλιση απο μόνο του. Σε κάθε περίπτωση αν είναι πάνω απο το Min κρύο, δεν ασχολείσαι. Απλά το παρακολουθείς μην πέσει κ άλλο για να καταλάβεις αν χάνει. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από sphinxgr 1
Tasos19s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μην βιάζεσαι να συμπληρώσεις Αν βάλεις μπορεί και να τα πετάξει όταν ζεσταθούν Απλα αγόρασε ένα να το έχεις πίσω για κάθε ενδεχόμενο Κανε χιλιόμετρα και παρατήρησε Εαν πέφτει σιγά σιγά έχεις κάποια διαρροή Πιθανον θα πρέπει να την φτιάξεις και μετά θα πρέπει να αρχίσεις να βάζεις
dtk-386 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Αγόρασα 1 λιτράκι να βρίσκεται. Φοβάμαι την αντλία νερού. Θα το παρακολουθώ εννοείται.
Tasos19s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αγόρασα 1 λιτράκι να βρίσκεται. Φοβάμαι την αντλία νερού. Θα το παρακολουθώ εννοείται. Εγώ έχω στα αυτοκίνητα μου πάντα 2 μπουκάλια πίσω για παν ενδεχόμενο επειδή ταξιδεύω πολύ συχνά Σκάει ένα κολάρο τουλάχιστον αν προλάβουμε να σώσουμε την φλάντζα κεφαλής και ας μείνουμε στον δρόμο δεν πειράζει Πρώτο πράγμα φυσικά βάζεις το καλοριφέρ στο πιο ζεστό και στο τέρμα Μετα βάζεις νερά
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Στις 13/12/2022 στις 1:45 ΜΜ, dtk-386 είπε Το Σκρουτζ το ξέρω. Για αυτό είπα όχι ίντερνετ. Θέλω τοπικά να βρω άμεσα. τα μαγαζια του σκρουτζ εχουν και φυσικα καταστηματα. στα περισσοτερα βενζιναδικα θα βρεις πανακριβο. στον σκλαβενιτη εχει επισης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα