Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα Audi 1.8 tfsi το οποίο παρατηρώ ότι πέφτει η στάθμη του παραφλού. Έχω αλλάξει ήδη μια φορά αντλία νερού θέλω να συμπληρώσω και να το παρακολουθήσω για λίγο πριν το πάω στο συνεργείο. Που μπορώ να προμηθευτώ παραφλού άμεσα; Όχι από ίντερνετ. Στα πρατήρια καυσίμων έχει; G12 δεν χρειάζομαι; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Καλησπέρα. Έχω ένα Audi 1.8 tfsi το οποίο παρατηρώ ότι πέφτει η στάθμη του παραφλού. Έχω αλλάξει ήδη μια φορά αντλία νερού θέλω να συμπληρώσω και να το παρακολουθήσω για λίγο πριν το πάω στο συνεργείο. Που μπορώ να προμηθευτώ παραφλού άμεσα; Όχι από ίντερνετ. Στα πρατήρια καυσίμων έχει; G12 δεν χρειάζομαι; Ευχαριστώ 

Παντου εχει G12

Βαζω σε δυο ΤΤ του 2000

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Το Σκρουτζ το ξέρω. Για αυτό είπα όχι ίντερνετ. Θέλω τοπικά να βρω άμεσα.

Τα μαγαζιά του Skroutz είναι φανταστικά? Δεν έχουν έδρες τοπικά? πχ το praktiker που υπάρχει στο skroutz, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα να πας να πάρεις G12 αν θες!?!?!?!??!

G12 ειναι. ΟΠΟΥ και αν πας, έχει. Όποιος πουλάει λάδια, πουλάει κ G12

https://www.praktiker.gr/p/antipsyktiko-aytokinitou-protecton-g12-g12-1l-etoimo-pros-xrisi-108686?

image.png.b9a6a7fafc3c35648c3d6af8d97ca008.png

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Το Σκρουτζ το ξέρω. Για αυτό είπα όχι ίντερνετ. Θέλω τοπικά να βρω άμεσα.

Καταστήματα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων δεν έχετε εκεί που είσαι;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το G12 είναι το πιο κοινό αντιψυκτικό. Βρίσκεις και στο βενζινά σου (κυριολεκτικά).

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Σε ένα βενζινάδικο.Είναι σαν να ρωτάς που μπορείς να προμηθευτείς άμεσα βενζίνη.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, liakinen είπε

Κάθε πότε συμπληρώνεις και πόσο; 

τώρα το παρατήρησα για πρώτη φορά

1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Σε ένα βενζινάδικο.Είναι σαν να ρωτάς που μπορείς να προμηθευτείς άμεσα βενζίνη.

που να ξέρω για αυτό ρωτάω

πήρα από eltrekka που έχω ανταλλακτικάδικο εδώ κοντά μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

τώρα το παρατήρησα για πρώτη φορά

Όταν λες πρωτη φορά το παρατήρησες, που είναι ο δείκτης? Κάτω του Min?!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Όταν λες πρωτη φορά το παρατήρησες, που είναι ο δείκτης? Κάτω του Min?!

Είναι στα 3/4 μεταξύ min & max αλλά το θυμάμαι να είναι ψηλότερα. Για κρύο μιλάω πάντα δεν είμαι τόσο άμπαλος.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Είναι στα 3/4 μεταξύ min & max αλλά το θυμάμαι να είναι ψηλότερα. Για κρύο μιλάω πάντα δεν είμαι τόσο άμπαλος.

Κάτι είχα καταλάβει ότι δεν πάει καλά, για αυτό ρώτησα. 

ΔΕΝ συμπληρώνεις. Το αφήνεις όπως είναι. Είναι κλειστό κύκλωμα. Αν δεν υπάρχει διαρροή, ΔΕΝ μειώνεται η ποσότητα του υγρού. Η στάθμη αλλάζει ανάλογα με το αν ειναι κρύο ή ζεστο το όχημα.

Δημοσ.

Νομίζω θεωρητικά δεν πρέπει να χάνει καθόλου αλλά δικαιολογείται μια μικρή απώλεια, γι'αυτό και στα manual συνήθως γράφει να τσεκάρεις αν χρειάζεται συμπληρώμα.

Αν θέλει συχνά όμως είναι θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...