Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.shoop.de/cashback/surfshark/aktion-10075

Τελειώνει σε 5 μέρες στις 19/12/2022 0:55

Είχα κάνει την ίδια προσφορά πριν από λίγο καιρό, δεν πέρασαν ακόμη οι 3 μήνες για να πάρω το cashback.

Το surfshark είναι πολύ τίμιο, σκεφτόμουν να το αγοράσω ούτως ή άλλως οπότε με την προσφορά μου ήρθε κουτί.

Όσον αφορά την διαδικασία:

1. Χρησιμοποιείτε μετάφραση chrome γιατί η σελίδα δεν έχει αγγλικά
  2. Σβήνετε cookie ή ανοίγετε ανώνυμη περιήγηση
  3. Κάνετε νέα εγγραφή στο shoop.de ενεργοποιείτε την προσφορά και ακολουθείτε την διαδικασία αγοράς του surfshark (επιλέξτε σαν χώρα αν θέλετε την Αλβανία στο surfshark για να μην πληρώσετε ΦΠΑ).
  4. Ελέγχετε εάν μέσα σε 48ώρες εμφανιστεί η αγορά που κάνατε στο shoop για να μετρήσει. (Σε εμένα εμφανίστηκε σε λίγα λεπτά αλλά μπορεί να πάρει έως και 72 ώρες).
  5. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνείτε με shoop για να φανεί η αγορά σας ή στην χειρότερη περίπτωση ακυρώνετε την αγορά του Surfshark.

Have fun!

Επεξ/σία από zefirakos
Δημοσ.

Ανώνυμη περιήγηση δεν προτείνεται ποτέ σε cashback sites , γιατί δεν ξέρεις ο καθένας τι ρυθμίσεις έχει (μπορεί να μην ξέρει και ο ίδιος) οπότε μπορεί να μην γίνει track ποτέ η αγορά. 

Καθαρισμό cookies και προσωρινό κλείσιμο add-ons είναι η καλύτερη κίνηση. 

• Like 5
Δημοσ.

To shoop έχει και το 10ευρω δώρο εγγραφής και 1ης αγοράς (μίνιμουμ 10 ευρώ αξίας) μέσω "σύστασης" από υπάρχον μέλος (το οποίο μετα τα παραπάνω επίσης θα πάρει 10€).

Αλλού είναι το θέμα για μενα: Δοκίμασα μια φορά καναδυο από τα "καλά" VPN και υπήρχαν σελιδες/παροχοι που τα αναγνώριζαν και με μπλόκαραν από το να έχω πρόσβαση. 

Αν μια τέτοιου είδους πληρωτεα υπηρεσία δε μπορεί να σου παρέχει καν την υπηρεσία σε κάθε περίπτωση, για μένα δεν αξίζει. 

Spoiler

Αν κάποιος αναρωτιέται ας δοκιμάσει να "ξεγελάσει" online στοιχηματικη, ακόμα και τον ίδιο τον οπαπ, ότι είναι ελληνική και "αληθινή" η ΙΡ που δίνει το VPN... 

Δημοσ.

Για αλλαγή χώρας είναι πολύ τίμιο, μπαίνω σαν Αμερική και έχει το περιεχόμενο του αμερικανικού prime και βλέπεις κανονικά. 

Δημοσ.
Στις 13/12/2022 στις 11:46 ΠΜ, Billator είπε

Ανώνυμη περιήγηση δεν προτείνεται ποτέ σε cashback sites , γιατί δεν ξέρεις ο καθένας τι ρυθμίσεις έχει (μπορεί να μην ξέρει και ο ίδιος) οπότε μπορεί να μην γίνει track ποτέ η αγορά. 

Καθαρισμό cookies και προσωρινό κλείσιμο add-ons είναι η καλύτερη κίνηση. 

Προσωπικά αυτό έκανα για να αποφύγω το να σβήσω τα cookies του browser. Δεν μπορώ να φανταστώ με ποιον τρόπο ανοίγοντας ανώνυμη περιήγηση και κάνοντας αποδοχή τα cookies της σελίδας θα έχεις πρόβλημα να γίνει track η αγορά. Το μόνο που προσφέρει η ανώνυμη περιήγηση είναι ότι ξεκινάς με καθαρά cookies και στο τέλος τα σβήνει αυτόματα, δεν διαφέρει σε κάτι άλλο από την κανονική περιήγηση.

Στις 13/12/2022 στις 5:43 ΜΜ, Axilleas150 είπε

Αγοράζουμε με PayPal ή revolut?

Προσωπικά αγόρασα με revolut για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει θέμα με την χώρα και να γλιτώσω και λίγο από την μετατροπή συναλλάγματος. Δεν έχω πάρει ακόμη το cashback είμαι στο στάδιο της αναμονής.

Γενικά όσον αφορά το πόσο καλό είναι το VPN, όπως είπα ήθελα να το αγοράσω ούτως ή άλλως, όσες φορές το χρειάστηκα με κάλυψε 100%. (και για νέα τούρκικα google accounts).

Δημοσ.

Έκανα την διαδικασία χθες αλλά ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στο shoop και δεν με αφήνει να κάνω αίτημα. Πρέπει λέει να περιμένω αυτές τις72 ώρες. Για να δούμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...