Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους!!

Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά της εν λόγω τηλεόρασης.

Απλή χρήση ταινίες / spotify κλπ και μιλάμε πάντα για ?50? ίντσες

Υπάρχει κάποιος να την έχει να μας πει γνωμούλα;

Βλέπω καλές κριτικές για τις TCL και γιατί λέω ας δώσω μια ευκαιρία...

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη.

Επεξ/σία από b1LLy23
Δημοσ.

Η 43άρα C635 πάντως είναι εξαιρετική, την έχω μερικές εβδομάδες τώρα, μπορείς να δεις και μια μακροσκελή αξιολόγησή μου στο Skroutz. 43 και 50 νομίζω είναι σχεδόν ίδιες, από 55 και πάνω αλλάζουν κάποια χαρακτηριστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι πήρατε τις συγκεκριμένες TCL p365 και c635  μπορειται να μας πείτε αν μέσα στο Android store υπάρχουν κανονικά οι εφαρμογές της Nova και της Cosmote? 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Rm.Geko είπε

Όσοι πήρατε τις συγκεκριμένες TCL p365 και c635  μπορειται να μας πείτε αν μέσα στο Android store υπάρχουν κανονικά οι εφαρμογές της Nova και της Cosmote? 

Θα το κοιτάξω απόγευμα που θα επιστρέψω, αν δεν με έχει προλάβει άλλος, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι το store που βλέπει το Google TV είναι πολύ πιο περιορισμένο από το Google Play.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Marcos_Aurilius είπε

Θα το κοιτάξω απόγευμα που θα επιστρέψω, αν δεν με έχει προλάβει άλλος, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι το store που βλέπει το Google TV είναι πολύ πιο περιορισμένο από το Google Play.

Το chromecast που έχω με google tv τα έχει, δε ξέρω τώρα αν έχει βάλει περιορισμους στη tcl. Κοίταξε το και ενημερώσε αν δεν απάντησει κάνεις. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rm.Geko είπε

δεν είμαι σπίτι αυτή τη στιγμή. nova δεν έχω και δεν το έψαξα. έχω βάλει πάντως cosmote tv, ertflix, spotify. εφαρμογές δηλαδή που υπάρχουν στο play store, μιας και η τηλεόραση έχει play store. Απλά πρέπει να το ψάξεις μέσα από το setting των apps.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά έχει και Cosmote και EONTV όπως λέγεται τώρα η Nova. H TCL δεν βάζει περιορισμούς, ότι έχει το TV play store μπορείς να το βρεις. Μπες στο Google TV  στα Apps και γράψε η προσφώνησε στην αναζήτηση αυτο που ζητάς.

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι υπάρχουν στην κατηγορία "Διασκέδαση", αλλά για κάποιο λόγο η αναζήτηση δεν επιστρέφει πότε αποτελέσματα αλλά το μήνυμα something went wrong...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για τους κατόχους είχα δει ένα review και είχε πολύ έντονα reflections . Ο τύπος που έκανε το review φαινόταν κανονικά με την τηλεόραση ανοιχτή , ισχύει κάτι τέτοιο ; Επίσης από γωνίες θέασης πως είναι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...