Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οδικό δίκτυο έχει άπειρες κακοτεχνίες και πολλά αρρύθμιστα φανάρια, ΛΕΑ που ο θεός να την κάνει...δεν θα δεις ποτέ ασθενοφόρο στην ΛΕΑ αφού π.χ. κάτω από τις γέφυρες δεν έχει, εκεί τι κάνει πετάει;

Υπάρχει μποτιλιάρισμα και παντού παρκαρισμένα αυτοκίνητα...είναι να απορείς...

Αυτό που θα πω εγώ σαν εύκολη και άμεση λύση γιατί δρόμους και στάδια πάνω τους υπάρχοντες δεν θα προλάβουνε να δούνε ούτε τα παιδιά μας... είναι:

-Δίπλωμα οδήγησης πιο αυστηρό και χωρίς λάδια, ας τα κάνει ηλεκτρονικά όλα.
-ΚΤΕΟ πραγματικό όμως όπως της Αγγλίας π.χ. να μην περνάει με την παραμικρή φθορά. όπως και θα έπρεπε..αυτό μόνο πιστεύω θα λύσει το πρόβλημα πάρα πολύ και την ζωή ανθρώπων.

Τέλη και ασφάλεια όπως είναι και χαμηλότερα και ο λόγος είναι για να μπορεί κάποιος να το έχει άψογα συντηρημένο με μισθούς ελλαδισταν και όχι να δίνει όλα τα χρήματα του σε φόρους και στο τέλος να μην έχει λάστιχα.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ τροποποίησαν την λεωφόρο Μαραθώνος για τους ΟΑ 2004 και την έφτιαξαν με 2 λωρίδες χωρίς ΛΕΑ! Και σαν να μην έφτανε αυτό έβαλαν 300 αρύθμιστα φανάρια και είσαι σταμάτα-ξεκίνα ανα 500μ. Βάλε και τους επίδοξους μαραθωνοδρόμους - ποδηλάτες του σαββατοκύριακου, βάλε ότι περνάει από την απαράδεκτη Παλλήνη, το Πικέρμι κτλ και έχεις μια λεωφόρο του αίσχους, επικίνδυνη και παντελώς άχρηστη έτσι όπως την έκαναν.🤡💀

Ο Κηφισός μας πείραξε....Παντού η Ελλάδα είναι ένα μπάχαλο.🤡

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, andreaspA είπε

σιγα εσυ large ! σιγα! συνηθως οποιοι λενε "και πληρωνω" ειναι αυτοι που δεν εχουν πληρωσει ποτε τιποτα. Τι πληρώνεις? τι φόρο εισοδήματος πλήρωσες το καλοκαιρι με τις δηλώσεις? το ποσό να ακούσω παρακαλώ.

Έχεις παθει παρακρουση.Συνελθε.ΔΕΝ ειμαι λαργε τύπος ουτε ειπα οτι "πληρωνω".Ειπα

23 ώρες πριν, filipprin είπε

καλυτερα με το αυτοκινητακι μου και θα κόψω κατι αλλο..........

Καταλαβες ??????

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δηλαδή έχεις δει πολλούς να παίρνουν το αυτοκίνητο για 300 μέτρα απόσταση;

Ή ότι ακόμα και να το κάνουν κάποιοι, μετά επιστρέφουν σπίτι τους; Αποκλείεται να πηγαίνουν στη δουλειά τους που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν με το αυτοκίνητο;

Ή μήπως όλα τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο σε ακτίνα 300 μέτρων;

Ουυ ευκολα.κ παπακι για τα σκουπιδια..Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι πριν 25-30 χρονια δεν εβλεπα ουτε ενα παιδακι να το παιρνουν σχολειο (δημοτικο) οι γονεις με το αμαξι..η θα το πηγαινε η μαμα η πολλες φορες πηγαιναν μονα τους.Οκ μπορει να δουλευει κ το πεταει,αλλα να παει μονο του σημερα ειναι αδιανοητο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Kαλα αυτο ειναι νομος, προφανως γιατι το πρωι τα παιδακια τα πανε με το αυτοκινητο οι γονεις μη περπατησουν 5 λεπτα μονα τους κ παθουν κατι.Μετα απορουν που πανε 5 χρονων κ δεν εχουν μιλησει ακομα..κ δωσε λογοθεραπειες κ λοιπα..αυτο ειναι μεγαλο θεμα ομως.

Ομοιως η κινηση φθινει οσο πλησιαζει σαββατοκυριακο λες κ ατυπα ολοι κουμπωνουν πεμπτη παρασκευη κατ εξακολουθηση.Παραδοσιακα καθε δευτερα γινεται της ποπης,τριτη πιο νορμαλ τεταρτη πεμπτη στρωνει κ παρασκευη εχει μια πτωση 30% τουλαχιστον.

Γιατί τα Χριστούγεννα και Πάσχα είναι διακοπές και άρα, δεν πηγαίνουν στις δουλειές τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, filipprin είπε

Έχεις παθει παρακρουση.Συνελθε.ΔΕΝ ειμαι λαργε τύπος ουτε ειπα οτι "πληρωνω".Ειπα

Καταλαβες ??????

"Γιατι οχι κυριε και πληρώνω και το δικαιουμε"

Ακριβως αυτο ειπες. Τωρα συννενοηθηκαμε. Βεβαιως και υπαρχει ατομικη ευθυνη και υπαρχει σε ολους τους σοβαρους λαους. Εδω δεν ειμαστε δυστυχως.

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και βεβαια πληρωνο και το δικαιουμε.ΤΙ ΔΕΝ καταλαβαίνεις?????Οχι μονο την εφορια αλλα και την δωρεαν παιδεια και την δωρεαν υγεια και αλλα πολλα "δωρεαν"30 χρονια που κανω δήλωση,γιατι σαν μισθωτός που ειμαι δεν μπωρω να κρυψω ουτε δραχμη .Οσο για την πατεντα που καθε πρόβλημα του κράτους και του κρατικου μηχανισμου το μετατρέπουμε σε ατομικη ευθύνη και πεταμε το μπαλακι στους πολιτες ΔΕΝ σημαίνει οτι ο Ελληνας ειναι ανεύθυνος αλλα οτι αυτοι που τον κυβερνουν βρηκαν καινουριο κολπο για να την βγαζουν καθαρη.........Τωρα  αν σου θίξαμε πρόσωπα και καταστάσεις λυπαμε αλλα εγω ετσι βλεπω τα πραγματα........

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, filipprin είπε

Και βεβαια πληρωνο και το δικαιουμε.ΤΙ ΔΕΝ καταλαβαίνεις?????Οχι μονο την εφορια αλλα και την δωρεαν παιδεια και την δωρεαν υγεια και αλλα πολλα "δωρεαν"30 χρονια που κανω δήλωση,γιατι σαν μισθωτός που ειμαι δεν μπωρω να κρυψω ουτε δραχμη .Οσο για την πατεντα που καθε πρόβλημα του κράτους και του κρατικου μηχανισμου το μετατρέπουμε σε ατομικη ευθύνη και πεταμε το μπαλακι στους πολιτες ΔΕΝ σημαίνει οτι ο Ελληνας ειναι ανεύθυνος αλλα οτι αυτοι που τον κυβερνουν βρηκαν καινουριο κολπο για να την βγαζουν καθαρη.........Τωρα  αν σου θίξαμε πρόσωπα και καταστάσεις λυπαμε αλλα εγω ετσι βλεπω τα πραγματα........

το νουμερο που πληρωνεις δεν μας εχεις πει ακομα. Νουμερο σου ζητησα. Τι πληρωσες στο τελευταιο εκκαθαριστικο σου ? ποσό θέλω να ακούσω.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, andreaspA είπε

το νουμερο που πληρωνεις δεν μας εχεις πει ακομα. Νουμερο σου ζητησα. Τι πληρωσες στο τελευταιο εκκαθαριστικο σου ? ποσό θέλω να ακούσω.

τι σημασία έχει?

μπορει να πάρεις, να έχεις μηδενικό ή να πληρωσεις

σύμφωνα με τις κρατήσεις όλου του έτους βγαίνει αυτό αφού γίνεται εκκαθαριση

όλο το έτος πληρώνεις... εάν έχεις δώσει παραπάνω, έχεις επιστροφή και πάει λέγοντας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

1.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Για πες τωρα που θες να το πας

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filipprin είπε

1.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Για πες τωρα που θες να το πας

Πουθενα δεν θελω να το παω άμοιρε πολίτη. Στο πρωτο σχόλιο μου. Το μονο που εχεις πληρώσει, ειναι ΦΠΑ στο super market αλλα για καποιον ανεξήγητο λόγο έχεις τις μέγιστες απαιτήσεις
Αυτοί εξάλλου που δεν πληρωνουν τιποτα έχουν και τις μεγαλυτερες απαιτησεις. Ειναι η κουλτουρα δικαιωμάτων και καμίας υποχρέωσης που εχει καλλιεργηθεί. Καιρος να μεγαλωσεις και να ωριμασεις λοιπον και να μην αποζητας συνεχεια εναν κράτος μπαμπακούλη να σε προσεχει. Να μαθεις και τις υποχρεωσεις σου λοιπον σε αυτον τον τοπο.

Να μαθεις να παρκαρεις νομιμα λοιπον γύρω απο το μετρο και οχι Ελληνάρας που το πετάει όπου γουστάρει επειδή έτσι τον βολεύει. 
και ναι. Να σταματησεις να κινείσε ασκοπα γυρω γυρω. Οι χαζομέριδες κανουν την ζημια. Το μποτιλιάρισμα ειναι χαρακτηριστικο που θα το δεις σε ολες τις πρωτευουσες του πλανήτη.
Τωρα δε που θα έρθουν τα χιονια στην Αθήνα, κοιτα μην βγεις με τα καλοκαιρινα λιωμενα λαστιχα στον δρόμο και περιμενεις συνοδεία εκχιονιστικού. Αποκλεισμένος θα μείνεις!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Εδώ τροποποίησαν την λεωφόρο Μαραθώνος για τους ΟΑ 2004 και την έφτιαξαν με 2 λωρίδες χωρίς ΛΕΑ! Και σαν να μην έφτανε αυτό έβαλαν 300 αρύθμιστα φανάρια και είσαι σταμάτα-ξεκίνα ανα 500μ. Βάλε και τους επίδοξους μαραθωνοδρόμους - ποδηλάτες του σαββατοκύριακου, βάλε ότι περνάει από την απαράδεκτη Παλλήνη, το Πικέρμι κτλ και έχεις μια λεωφόρο του αίσχους, επικίνδυνη και παντελώς άχρηστη έτσι όπως την έκαναν.🤡💀

Ο Κηφισός μας πείραξε....Παντού η Ελλάδα είναι ένα μπάχαλο.🤡

Κι εμενα μου τη σπαει αφανταστα αυτο με τα φαναρια στη μαραθωνος που μολις ανοιξει το ενα κλεινει το επομενο, αλλα εχω την εντυπωση οτι εχει σχεδιαστει επιτηδες ετσι, επειδη λεωφορος ξελεωφορος περναει μεσα απο 300 οικισμους για να αποτραπουν ή εστω να περιοριστουν οι εγκληματιες βλαχοκαγκουρες που τρεχουν με 200 μολις δουνε ευθεια... Η μαλακια ειναι βεβαια οτι ετσι την παταμε και οσοι οδηγουμε ηρεμα και συντηρητικα ουτως ή αλλως...

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lector είπε

Κι εμενα μου τη σπαει αφανταστα αυτο με τα φαναρια στη μαραθωνος που μολις ανοιξει το ενα κλεινει το επομενο, αλλα εχω την εντυπωση οτι εχει σχεδιαστει επιτηδες ετσι, επειδη λεωφορος ξελεωφορος περναει μεσα απο 300 οικισμους για να αποτραπουν ή εστω να περιοριστουν οι εγκληματιες βλαχοκαγκουρες που τρεχουν με 200 μολις δουνε ευθεια... Η μαλακια ειναι βεβαια οτι ετσι την παταμε και οσοι οδηγουμε ηρεμα και συντηρητικα ουτως ή αλλως...

Συμφωνω.Καλως η κακως περναει εξω απο μαγαζια κ σπιτια ειναι σαν κεντρικος δρομος πολης οχι ταχειας..καποια στιγμη να μαθουμε οτι η αδεια κυκλοφοριας ειναι αδεια απο το κρατος και την κοινωνια να κυκλοφορεις με το αμαξι,οχι υποχρεωση του κρατους κ του κοσμου να σου φτιαξουν πιστα.Ας εχει φαναρια καθε 500 μετρα.Κινηση να μην εχει,

• Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Συμφωνω.Καλως η κακως περναει εξω απο μαγαζια κ σπιτια ειναι σαν κεντρικος δρομος πολης οχι ταχειας..καποια στιγμη να μαθουμε οτι η αδεια κυκλοφοριας ειναι αδεια απο το κρατος και την κοινωνια να κυκλοφορεις με το αμαξι,οχι υποχρεωση του κρατους κ του κοσμου να σου φτιαξουν πιστα.Ας εχει φαναρια καθε 500 μετρα.Κινηση να μην εχει,

Ποιος μίλησε για πίστα άνθρωπε μου που έβγαλες και ετυμηγορία;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...