npapak Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Γεια σε ολυς.Πηρα ενα laptop ενος φιλου μου επειδη ηθελε να του δωσω κατι πραγμα και επειδη ηταν μεγαλα αποφασισα να κανω ενα LAN για να του τα δωσω.Πηρα λοιπον ενα καλωδιο, το συνδεσα και ενω φενεται οτι και οι δυο υπολογιστες αναγνωριζουν οτι ειναι συνδεδεμενοι δεν μπορω να κανω την μεταφορα αρχειων που θελω.Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω? Thank's και sorry για την λογοδιαρια
cybereddie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 to kalvdio einai crossover h kanoniko? mono crossover kanei gia kateytheian (xwris hub/switch) syndesi!
YDinopoulos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Αφου δειχνει να ειναι συνδεδεμενοι, το καλωδιο κατα 99% θα ειναι crossed. τσεκαρε τις ΙΡ και τα gateway. Ενας γρηγορος τροπος για να δεις ειναι σε command prompt να πατησεις <ping xxx.xxx.xxx.xxx> οπου τα χ το ΙΡ του αλλου PC !
VRaCh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Τη λειτουργικό έχουν οι υπολογιστές; Θα πρέπει και στους δύο να έχεις το ίδιο workgroup, διαφορετική IP Address που να είναι στο ίδιο subnet π.χ. 10.0.0.1 το ένα και 10.0.0.2 το άλλο και βεβαίως να έχεις κάνει και στους δύο shared τον σκληρό ή ένα φάκελο
billpeppas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Κάνε Search για "LAN" υπάρχουν πολλά thread. Κάπου είναι και ένα μικρό Troubleshooter / Guide ( μέσα σε κάποιο thread )
npapak Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια.Το καλωδιο ειναι crossover .Και οι δυο τρεχου XP.Πρεπει να πω οτι ειμαι τελειως ασχετος απο θεματα δικτυου και δεν τα ξερω .Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως να κανω?
npapak Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Παιδια το προβλημα λυθηκε.Ειχα ρυθμισει το firewall να μην λειτουργει στο lan αλλα λειτουργουσε.Τελικα το εκλεισα και εγινε.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.