Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για να αγορασω την παρακατω καρτα γραφικων MSI GEFORCE GTX1050 για το συστημα μου το παρακατω:

B250M-PRO-VDH
Intel Core I5 7400
8GB RAM DDR4
650W Τροφοδοτικο
Θα ηθελα αυτη την καρτα γραφικων η καποια αλλη που θα μου προτεινεται εσεις για παιχνιδια οπως το GOD FOR WAR.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thelos257 είπε

οπως το GOD FOR WAR

Το GoW εχει min req την 960, η οποια ειναι καλυτερη απο την 1050.

Budget για gpu? Την 1050 θα την επαιρνες μεταχειρισμενη?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Το GoW εχει min req την 960, η οποια ειναι καλυτερη απο την 1050.

Budget για gpu? Την 1050 θα την επαιρνες μεταχειρισμενη?

Καινουργια απο καταστημα στο κουτι του.
Ποια να παρω ; Ως τα 300 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ποιο τροφοδοτικο? 

Δες διαθεσιμοτητα σε καποια 6600 (αρκετα 4-10 μερες, καποιο ισως φερει)

Θα την παρω απο e-shopcy.com.cy οποτε αν μπορεις να μου προτεινεις καποια απο εκει περα.
Επισης θα ηθελα να ειναι nvidia.

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εχεις πιστωτικο και θες ντε και καλα απο εκει?

Ε καμια 1660 τοτε

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εχεις πιστωτικο και θες ντε και καλα απο εκει?

Ε καμια 1660 τοτε

Οχι επειδη δεν ξερω αλλο καταστημα στην Κυπρο που να πουλαει καρτες γραφικων γι αυτο. Θα παρω αυτην που μου προτεινες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, thelos257 είπε

Οχι επειδη δεν ξερω αλλο καταστημα στην Κυπρο που να πουλαει καρτες γραφικων γι αυτο. Θα παρω αυτην που μου προτεινες.

Περιμενε μπας και βρεθει κανας γνωστης απο Κυπρο. Δεν εχετε κατι αντιστοιχο με το σκρουτζ εκει? Δεν στελνουν τα καταστηματα στην Ελλαδα προς Κυπρο?

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Περιμενε μπας και βρεθει κανας γνωστης απο Κυπρο. Δεν εχετε κατι αντιστοιχο με το σκρουτζ εκει? Δεν στελνουν τα καταστηματα στην Ελλαδα προς Κυπρο?

Καλησπερα δεν εχουμε κατι αντιστοιχο με το σκρουτζ εδω περα. και ορισμενα καταστηματα του σκρουτζ δεν στελνουν στην Κυπρο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα δεν εχουμε κατι αντιστοιχο με το σκρουτζ εδω περα. και ορισμενα καταστηματα του σκρουτζ δεν στελνουν στην Κυπρο.

Είναι κρίμα να πάρεις την συγκεκριμένη κάρτα επειδή δεν ξέρεις άλλο κατάστημα. Κάποια κυπριακή ομάδα σε fb να ρωτήσεις? Θα κάνω μια προσπάθεια να βρω μετά κάποιο κατάστημα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/12/2022 στις 4:49 ΜΜ, SabotazNic είπε

Είναι κρίμα να πάρεις την συγκεκριμένη κάρτα επειδή δεν ξέρεις άλλο κατάστημα. Κάποια κυπριακή ομάδα σε fb να ρωτήσεις? Θα κάνω μια προσπάθεια να βρω μετά κάποιο κατάστημα 

Δεν την πηρα τελικα την εστειλα πισω.

Δημοσ.

https://www.multicopter.gr/product/14207/iy-perifereiakaeksartimata-iykartes-grafikonasus-geforce-rtx-2060-6gb-evo-oc-90yv0ch2-m0na00-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/

https://kavatza.gr/i-y-anavathmisi/projectorskartes-grafikon/asus/asus-geforce-rtx-2060-6gb-evo-ocκωδικός-90yv0ch2-m0na00-detail

https://kavatza.gr/i-y-anavathmisi/projectorskartes-grafikon/powercolor/powercolor-radeon-rx-6600-8gb-gddr6-fighter-κάρτα-γραφικών-pci-e-x16-4-0-με-hdmi-και-3-displayportκωδικός-axrx-6600-8gbd6-3dh-detail

Μπορείς να πάρεις μια rtx 2060 ή μια rx 6600 περίπου στα 300€, αυτά τα καταστήματα φαίνεται να στέλνουν Κύπρο, δες και με τα μεταφορικά που χρεώνουν ποιο θα σου βγει φθηνότερο. Φαντάζομαι και άλλα μαγαζιά θα στέλνουν, αν αρχίσεις και κοιτάς μαγαζιά από σκρουτζ ή bestprice λογικά θα βρεις περισσότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...