Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα laptop 14ετίας (c2d, 4gb, ssd, win7) το οποίο μια μέρα αντί να bootαρει μπήκε στο service mode των windows 7. Το ολοκλήρωσε και άνοιξε κανονικά χωρίς να εμφανίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι να το κλείσω αρκετές ώρες μετά. Την επόμενη μέρα μου κάνει πάλι το ίδιο, ανοίγει μετά από το service, όλα καλά μέχρι που έκανα restart όποτε μου έβγαζε πλέον μήνυμα οτι δε μπορεί να βρει/επιδιορθώσει το πρόβλημα και μένει εκεί.

Ύποψιαζόμενος πρόβλημα είτε στο software είτε στο δίσκο, του άλλαξα ssd και έβαλα τα windows ξανά. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά, ανοίγει, του βάζω κάποια βασικά προγράμματα (firefox, winrar κτλ), κάνω restart, τα ίδια.

Να είμαι τόσο άτυχος και να χτύπησαν και οι δύο δίσκοι ή υπάρχει κάτι άλλο?

Δημοσ.
Στις 12/12/2022 στις 5:42 ΜΜ, spH3RiCal είπε

Καλησπέρα,

Έχω ένα laptop 14ετίας (c2d, 4gb, ssd, win7) το οποίο μια μέρα αντί να bootαρει μπήκε στο service mode των windows 7. Το ολοκλήρωσε και άνοιξε κανονικά χωρίς να εμφανίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι να το κλείσω αρκετές ώρες μετά. Την επόμενη μέρα μου κάνει πάλι το ίδιο, ανοίγει μετά από το service, όλα καλά μέχρι που έκανα restart όποτε μου έβγαζε πλέον μήνυμα οτι δε μπορεί να βρει/επιδιορθώσει το πρόβλημα και μένει εκεί.

Ύποψιαζόμενος πρόβλημα είτε στο software είτε στο δίσκο, του άλλαξα ssd και έβαλα τα windows ξανά. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά, ανοίγει, του βάζω κάποια βασικά προγράμματα (firefox, winrar κτλ), κάνω restart, τα ίδια.

Να είμαι τόσο άτυχος και να χτύπησαν και οι δύο δίσκοι ή υπάρχει κάτι άλλο?

Κατεβασε το προγραμμα αυτο εδω και δες αν χτυπηθηκαν οι σκληροι δισκοι μπορεις να μετρησεις την υγεια των δισκων: https://www.hdsentinel.com/download.php 
εγκαταστησες ολα τα drivers ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...