azazil1190 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν το είδα αρχικά το μήνυμά σου. Eδώ είμαστε: Η αστάθεια πρώτη φορά φάνηκε με το που έβαλα τους 10.1. Το αρχικό σετάρισμα και οι δοκιμές έγιναν με τους 9.1. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι απλά variance από το "στήσιμο" κάθε οδηγού. Το είχα παλιότερα, με τη Vega, σχετικά συχνά...έσκαγε το σταθερό προφίλ μετά από αλλαγή οδηγού, σε κάποιες εκδόσεις. Σε επόμενη, όλα καλά, μέχρι κάποια στιγμή να βγει πάλι κάποιος που θα το παρουσίαζε. Έχω κατά νου είτε να δοκιμάσω πάλι τους 9.1, είτε να περιμένω τους 11/12 (δεν μπορεί, κάτι θα βγάλει), είτε και να περάσω πάλι τους 10.1, αφού πήραν σιωπηλό update από τότε που τους κατέβασα πρώτη φορά. Ίδια συμπεριφορά είχα και εγω όταν έπαιζα μνήμη κάρτας στα όρια . Μόνο σε συγκεκριμένα παιχνιδια.Εαν την έβαζα πιο χαλαρά έστρωνε.Μετα το φρέσκο ινσταλ των win πέρασα μια και καλή τους 10.1 και την μνήμη της κάρτας την έχω Μαξ 2650 φαστ που ξέρω ότι δεν κάνει κιχ εκεί .Δεν μου έχει κάνει κάτι όσο έχω παίξει. Τώρα εάν στο κάνει με default κάρτα η μνήμη τοτε παίζει να είναι το per core -co που δεν νομίζω.. 1
akisk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Έχω Nitro 1/2/1. Υπάρχει κανένα τιπ για να πετύχω το 1/2/0 ή να το πάρω απόφαση και να το αφήσω όπως είναι; Επίσης.. πού μπορώ να βρω κανένα κλειδάκι για aida64; Τελειώνει το trial 🙃
BabisTs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Πέτρος είπε Δεν το είδα αρχικά το μήνυμά σου. Eδώ είμαστε: Η αστάθεια πρώτη φορά φάνηκε με το που έβαλα τους 10.1. Το αρχικό σετάρισμα και οι δοκιμές έγιναν με τους 9.1. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι απλά variance από το "στήσιμο" κάθε οδηγού. Το είχα παλιότερα, με τη Vega, σχετικά συχνά...έσκαγε το σταθερό προφίλ μετά από αλλαγή οδηγού, σε κάποιες εκδόσεις. Σε επόμενη, όλα καλά, μέχρι κάποια στιγμή να βγει πάλι κάποιος που θα το παρουσίαζε. Έχω κατά νου είτε να δοκιμάσω πάλι τους 9.1, είτε να περιμένω τους 11/12 (δεν μπορεί, κάτι θα βγάλει), είτε και να περάσω πάλι τους 10.1, αφού πήραν σιωπηλό update από τότε που τους κατέβασα πρώτη φορά. Άσε stock τον 7800Χ3D χωρίς co... Πιστεύω θα στο ξανακάνει. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από BabisTs 1
BabisTs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, akisk είπε Επίσης.. πού μπορώ να βρω κανένα κλειδάκι για aida64; Τελειώνει το trial Με 1,8€ αγοράζεις 6 1
Πέτρος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, BabisTs είπε Με 1,8€ αγοράζεις Άμα σου πω ότι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ... Όχι οτι δεν βρίσκεις σε 3' με απλό ψάξιμο ένα κλειδί που θα λειτουργήσει για 6+μήνες, αλλά μια και καλή σε τέτοια τιμή, βολεύει. 2 ώρες πριν, BabisTs είπε Άσε stock τον 7800Χ3D χωρίς co... Πιστεύω θα στο ξανακάνει. Ε, αυτό θα είναι το τελευταίο βήμα. Μάλλον θα ξεκινήσω να ψάχνω για αρνητικό offset απλά. 1
akisk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 21 hours ago, BabisTs said: Με 1,8€ αγοράζεις Ευχαριστώ!!
Πέτρος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Με κάθε επιφύλαξη, το παρακάτω για DRAM calc: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TfGAex1K0_Af9idWtcgic1-IMY1D8fWn3IudKAZo43c/edit?gid=1490941335#gid=1490941335 4
Xoroxronis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 18 ώρες πριν, Πέτρος είπε Με κάθε επιφύλαξη, το παρακάτω για DRAM calc: Αυτό το έχουν φτιάξει στο hardwareluxx από ερμηνείες (δικές του..), που έχει δώσει ο Veii σε αυτά που έχει διαβάσει σε docs. Να πούμε ότι ο Veii δεν έχει καν am5, είχε για πολύ λίγο ένα δανεικό πίσω στο launch του 22. Τώρα είναι υπάλληλος της asrock στα Intel. Εννοείτε βέβαια ότι τίποτα απ αυτά δεν έχει δοκιμαστεί απ αυτούς που έφτιαξαν το calc, γιατί αλλιώς νομίζω θα το είχαν κατεβάσει. Γενικά στο luxx τους αρέσει πολύ ο κανόνας στα timings (έστω και ανύπαρκτος, απ το μυαλό κάποιου) και επίσης οι δοκιμές που κάνουν είναι σχεδόν πάντα με aida.. 3 1 1
Πέτρος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Αυτό το έχουν φτιάξει στο hardwareluxx από ερμηνείες (δικές του..), που έχει δώσει ο Veii σε αυτά που έχει διαβάσει σε docs. Να πούμε ότι ο Veii δεν έχει καν am5, είχε για πολύ λίγο ένα δανεικό πίσω στο launch του 22. Τώρα είναι υπάλληλος της asrock στα Intel. Εννοείτε βέβαια ότι τίποτα απ αυτά δεν έχει δοκιμαστεί απ αυτούς που έφτιαξαν το calc, γιατί αλλιώς νομίζω θα το είχαν κατεβάσει. Γενικά στο luxx τους αρέσει πολύ ο κανόνας στα timings (έστω και ανύπαρκτος, απ το μυαλό κάποιου) και επίσης οι δοκιμές που κάνουν είναι σχεδόν πάντα με aida.. Εγώ πέταξα disclaimer, δεν ξέρω τίποτα. Δεν πρόλαβα να το δουλέψω καθόλου (όχι ότι θα καταφέρω και τίποτα), αλλά όντως σε μια πρώτη ματιά κάποια πράγματα φάνηκαν off. Δώσε πόνο! 1
ultraex2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Xoroxronis είπε Αυτό το έχουν φτιάξει στο hardwareluxx από ερμηνείες (δικές του..), που έχει δώσει ο Veii σε αυτά που έχει διαβάσει σε docs. Να πούμε ότι ο Veii δεν έχει καν am5, είχε για πολύ λίγο ένα δανεικό πίσω στο launch του 22. Τώρα είναι υπάλληλος της asrock στα Intel. Εννοείτε βέβαια ότι τίποτα απ αυτά δεν έχει δοκιμαστεί απ αυτούς που έφτιαξαν το calc, γιατί αλλιώς νομίζω θα το είχαν κατεβάσει. Γενικά στο luxx τους αρέσει πολύ ο κανόνας στα timings (έστω και ανύπαρκτος, απ το μυαλό κάποιου) και επίσης οι δοκιμές που κάνουν είναι σχεδόν πάντα με aida.. συμφωνω δοκιμασα και επαιξα με μερικα απο αυτα και τζιφος δεν ξεκινουσε καν το pc (black sceen of death) ευτυχως παιζω με profile στο βιος και ξαναγυρισα στα παλια καλα μου !!
Πέτρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Στις 26/11/2024 στις 11:24 ΜΜ, Πέτρος είπε Δεν το είδα αρχικά το μήνυμά σου. Eδώ είμαστε: Η αστάθεια πρώτη φορά φάνηκε με το που έβαλα τους 10.1. Το αρχικό σετάρισμα και οι δοκιμές έγιναν με τους 9.1. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι απλά variance από το "στήσιμο" κάθε οδηγού. Το είχα παλιότερα, με τη Vega, σχετικά συχνά...έσκαγε το σταθερό προφίλ μετά από αλλαγή οδηγού, σε κάποιες εκδόσεις. Σε επόμενη, όλα καλά, μέχρι κάποια στιγμή να βγει πάλι κάποιος που θα το παρουσίαζε. Έχω κατά νου είτε να δοκιμάσω πάλι τους 9.1, είτε να περιμένω τους 11/12 (δεν μπορεί, κάτι θα βγάλει), είτε και να περάσω πάλι τους 10.1, αφού πήραν σιωπηλό update από τότε που τους κατέβασα πρώτη φορά. Θέμα uv της κάρτας, κατά 99%. Από τότε που έβαλα 1060mV αντί για 1040 (με 1030 έκανα τα πάντα όταν την πρωτοέστρωσα, με τους 9.1), δεν έχει βγάλει κιχ. Ίσως δεν της έκατσαν καλά οι 10.1.
akisk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μετά από άλλες δύο απροβλημάτιστες βδομάδες χρήσης, αυτές είναι οι τρέχουσες σταθερές OC ρυθμίσεις. Οι μνήμες είναι m-die. 9800x3d +200MHz, -30 curve optimizer, MOBO PBO Limits. 4
Xoroxronis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 New Linpack, συμβατό με zen5. Nούμερα βγάζει ίδια με τα παλιά. 4
jimpsar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα να ρωτήσω, πήρε το μάτι μου αυτό σε ρυθμίσεις PBS Αυτό έχει να κάνει με eclk πχ ή είναι κάτι άσχετο . Αν γνωρίζει κανείς , ευχαριστώ
azazil1190 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Στις 14/12/2024 στις 10:36 ΜΜ, jimpsar είπε Καλησπέρα να ρωτήσω, πήρε το μάτι μου αυτό σε ρυθμίσεις PBS Αυτό έχει να κάνει με eclk πχ ή είναι κάτι άσχετο . Αν γνωρίζει κανείς , ευχαριστώ Μπα δεν νομίζω Μήτσε!Με κάποια θύρα θαντερμπολντ έχει να κάνει η προέκταση ,κάτι τέτοιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα