jimpsar Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες 8 ώρες πριν, azazil1190 είπε Και το expo μπορεί να σου έκανε ζημιά ,το είχα δει και στον 5800χ3δ αλλά και 5950 .Όταν παταγα πάνω σε expo να σεταρω μνήμες πάντα είχα θέμα. Αλλά και το vsoc το υψηλό όπως είπε ο Στέλιος. Εύγε Μήτσε! Eυχαριστώ Νικ , πιο πολύ ψυχολογικό το ψάξιμο παρά ουστιαστικό κέρδος απο όσο είδα . - curve + ram tuning είτε 6400 σφιχτά είτε 8000 και έχεις θεωρώ τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις . 8 ώρες πριν, Steliosviper είπε Για flck 2200 θέλουν από ότι έχω δει χαμηλό vsoc εκεί στο 1.1. 👍🏻 ευχαριστώ , έχεις δίκιο ήταν το κλειδί για 2100+ . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Κύριοι? Το nitro τι κάνει στα ρύζια?? Θα κερδίσω κάτι σε απόδοση gaming πχ? Επίσης υπάρχει λόγος να βάλω +200 boost core cpu? Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από azazil1190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Κύριοι? Το nitro τι κάνεις στα ρύζια?? Θα κερδίσω κάτι σε απόδοση gaming πχ? Από όσο έχει αναφερθεί, ναι. Αν μπορείς να κρατήσεις 1-2-0 (εκεί είναι αυτόματα μέχρι 6000 στις μνήμες, μετά γυρίζει σε 2-3-1 και θέλει χέρι) στο 6200, θα είσαι καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Από όσο έχει αναφερθεί, ναι. Αν μπορείς να κρατήσεις 1-2-0 (εκεί είναι αυτόματα μέχρι 6000 στις μνήμες, μετά γυρίζει σε 2-3-1 και θέλει χέρι) στο 6200, θα είσαι καλύτερα. Λέω να κάνω δοκιμή και σε αυτό το απόγευμα. Να τα βάλω όλα μέσα στο νέο προφίλ που θα φτιάξω για τεστ και να πάρω τα @@ να μην ξέρω από που έχω αστάθεια...αξία ανεκτίμητη 😆 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Να τα βάλω όλα μέσα στο νέο προφίλ που θα φτιάξω για τεστ και να πάρω τα @@ να μην ξέρω από που έχω αστάθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Όχι θα παίζουμε ένα ένα timing k setting . Όλα μέσα ρε και τα @@ . Είμαστε άντρες εμείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες Παίδες μετά από ένα run tm5 10 κύκλων,πόσο βλέπετε θερμοκρασία Μαξ στις ραμς? Σε σχέση με run αντίστοιχα σε ιντελ με υψηλότερα ρεύματα βλέπω πως στη αμδ πλατφόρμα τσιμπάνε λίγο παραπάνω θερμοκρασίες. Η απλά έτυχε σε μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Παίδες μετά από ένα run tm5 10 κύκλων,πόσο βλέπετε θερμοκρασία Μαξ στις ραμς? Σε σχέση με run αντίστοιχα σε ιντελ με υψηλότερα ρεύματα βλέπω πως στη αμδ πλατφόρμα τσιμπάνε λίγο παραπάνω θερμοκρασίες. Η απλά έτυχε σε μένα. mdie ειναι αυτο που εχεις στο ρυζι η adie? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε mdie ειναι αυτο που εχεις στο ρυζι η adie? Mν όπως λέμε .ουνι.😆 Ναι λογικά m είναι. Θέλω να κατεβάσω taiphoon από προχτές να το δω και όλο το ξεχναω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Mν όπως λέμε .ουνι.😆 Ναι λογικά m είναι. Θέλω να κατεβάσω taiphoon από προχτές να το δω και όλο το ξεχναω εχω την εντυπωση οτι τα m-die ειναι πιο ζεστα γιαυτο εχουν και χαμηλοτερη ταση στοκ 8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Mν όπως λέμε .ουνι.😆 Ναι λογικά m είναι. Θέλω να κατεβάσω taiphoon από προχτές να το δω και όλο το ξεχναω πηγαινε στο hwinfo ,ξετικαρε το sensors only και πατα start ,μετα πατα πανω αριστερα που σου δειχνει το dimmακι και θα σου βγαλει τα timings και λογικα θα σου γραφει αν ειναι mdie η adie ,σε καποια κιτακια δεν γραφει αλλα δες το Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Παιδιά για να μη μπερδεύεστε στα Hynix έχουμε. Tα 24άρια είναι μόνο Μ (Η24Μ) Τα 16άρια βγαίνουν σε Μ (Η16Μ) σε κιτάκια μέχρι 6600, και σε Α (Η16Α) σε όλες τις συχνότητες. Τα (Η24Μ) με τα (Η16Μ) μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά όπως μέτριο trcd και trp, 160ns trfc αλλά εκεί τελειώνουν οι ομοιότητες. Τα (Η24Μ) κάνουν για ψηλά MT/s 8k και πάνω. Τα (Η16Μ) είναι για χαμηλά άντε μέχρι 6800-7000 το πολύ. Οπότε τα 24άρια κιτάκια είναι όλα Μ Και τα 16άρια κιτάκια είναι λαχείο μέχρι τα 6600, και από εκεί και πάνω όλα Α. Πάντα για hynix μιλάμε. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Xoroxronis 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Τα (Η24Μ) κάνουν για ψηλά MT/s 8k και πάνω. Τα (Η16Α) είναι για χαμηλά άντε μέχρι 6800-7000 το πολύ. Μηπως ηθελες να γραψεις H16M ? Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μηπως ηθελες να γραψεις H16M ? Ναι το διόρθωσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Άρα έχω μνdies😁 Άλλη σημαντική ερώτηση περί αυτών των m . Αντέχουν στο σφίξιμο trfc? Αλλιώς να μην προσπαθήσω για περισσότερο Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από azazil1190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 15 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Αντέχουν στο σφίξιμο trfc? Μέχρι 155ns συνήθως, ίσως και 150ns αν είσαι πολύ τυχερός. Και για να κλείσω με ακόμα μία έκδοση που ξέχασα, στα 6κ 2Χ16 έχουμε και 8Gbit Adies. Dual ranks δλδ με 8 ics σε κάθε πλευρά. Δεν είναι ακριβώς Η8Α, είναι H16A downbins σε 8Gbit. Ίσως δεν είναι λειτουργικό όλο το ic και για να μη το πετάξουν το κάνουν έτσι. Του Πέτρου είναι τέτοια. Οπότε τα 6Κ 2Χ16 μπορεί να είναι M, A, ή Α DR, γι αυτό και δε λέει η αγορά τους αν πρόκειται κάποιος να tunαρει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα