Razor333 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ @kkatzos Ίσως να βλέπω in game κάπως καλύτερα min, αλλά στο benchmark είναι χειρότερο. Παρατηρώ πάντως ότι στην 2.13 πρέπει να πηγαίνει καλύτερα το benchmark, επίσης στα Win10 πήγαινε καλύτερα, αλλά δυστηχώς έχω γυρίσει στα 11αρια για το HDR on + SDR brightness slider, που φυσικά λείπει από τα 10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. Τετάρτη στις 08:50 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:50 μμ Hogwarts (Bloodbath) Spoiler 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. Τετάρτη στις 10:14 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:14 μμ 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Αν εχεις ορεξη κλοκαρε την καρτα και δοκιμασε μια overclocked Είναι ακριβώς το ίδιο σ εμένα με oc δεν αλλάζει κάτι. Τεζαρισμένη η gpu στα 3075. Ultra perf. usage κάνα 60άρι. https://www.youtube.com/watch?v=266eSYH5TXg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:44 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:44 μμ 29 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Είναι ακριβώς το ίδιο σ εμένα με oc δεν αλλάζει κάτι. Τεζαρισμένη η gpu στα 3075. Ultra perf. usage κάνα 60άρι. https://www.youtube.com/watch?v=266eSYH5TXg Τι σκατα γινεται τοτε σε εμενα? Θα με αρρωστησει αυτο το πισι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. Τετάρτη στις 10:51 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:51 μμ 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τι σκατα γινεται τοτε σε εμενα? Θα με αρρωστησει αυτο το πισι Δε πάει ρε συ κάπου το μυαλό μου, είναι λιγάκι κουφό που στο επηρεάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. Τετάρτη στις 11:31 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:31 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, akoinonitos said: Προσπαθω να καταλαβω τι παιζει με τις καρτες περαν των cpu γτ δεν ειναι λογικο να κλοκαρω την καρτα και να βγαζω χειροτερα νουμερα. Εμένα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι το workload είναι πολύ απαιτητικό οπότε το αυξημένο error correction λόγω του OC που έχεις κάνει σου μειώνει τις επιδόσεις. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:32 μμ από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, elpenor είπε Εμένα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι το workload είναι πολύ απαιτητικό οπότε το αυξημένο error correction λόγω του OC που έχεις κάνει σου μειώνει τις επιδόσεις. ε καλα δεν κανω και κανα τρομερο overclock, ασε που τη μνημη της vram την εχω τεσταρει και με memtest, δεν γινεται να δινει το oc στην gpu οταν παιζω native και οταν ειμαι με ultra perf να χανει Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:51 μμ από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. Τετάρτη στις 11:53 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:53 μμ 1 minute ago, akoinonitos said: ε καλα δεν κανω και κανα τρομερο overclock, ασε που τη μνημη της vram την εχω τεσταρει και με memtest Δεν νομίζω ότι έχουν error correction στη VRAM οι gaming GPU, μόνο εσωτερικά στα processing pipelines αν δει κάποιο error ξανατρέχει τα instructions. Άλλη εξήγηση δεν μου έρχετε πάντως για το πως γίνεται να αυξήσεις το ρολόϊ και να έχεις χειρότερες επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:59 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:59 πμ Έφαγα δύο κολλήματα/restarts τις τελευταίες 3 μέρες, με τον ίδιο ουσιαστικά τρόπο. Όταν ξεκινούσε κάποιο πρόγραμμα. Την πρώτη φορά ήταν στο BFV που είχα να τρέξω μήνες, πήρε updates στο ενδιάμεσο, το απέδωσα εκεί. Χτες, όμως, όταν περνούσα ένα update στο office. Πάγωμα, σβήσιμο οθόνης, επανεκκίνηση μετά από λίγο. Στο event viewer, "απλό" 41. Και στις δύο περιπτώσεις, βρήκα corruption μετά, στο sfc. Από πού να ξεκινήσω, λέτε? Ότι λειτουργεί, λειτουργεί κανονικά για ώρες. Idle, το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. Πέμπτη στις 03:30 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 03:30 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Πέτρος είπε Έφαγα δύο κολλήματα/restarts τις τελευταίες 3 μέρες, με τον ίδιο ουσιαστικά τρόπο. Όταν ξεκινούσε κάποιο πρόγραμμα. Την πρώτη φορά ήταν στο BFV που είχα να τρέξω μήνες, πήρε updates στο ενδιάμεσο, το απέδωσα εκεί. Χτες, όμως, όταν περνούσα ένα update στο office. Πάγωμα, σβήσιμο οθόνης, επανεκκίνηση μετά από λίγο. Στο event viewer, "απλό" 41. Και στις δύο περιπτώσεις, βρήκα corruption μετά, στο sfc. Από πού να ξεκινήσω, λέτε? Ότι λειτουργεί, λειτουργεί κανονικά για ώρες. Idle, το ίδιο. tm5 25 cycles και μετα ycruncher stress test καλο ειναι να βαλεις ολα τα test να τα τρεξει τουλαχιστον 5 interations μπορει να ειναι co μπορει και μνημες παρε και αυτο να το εχεις ,χρειαζεται https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1A7G97QOL0dNMwJZa9SYEq2RElJ5T6Hcx9WdReTsnIWw/htmlview Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:32 μμ από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:50 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 08:50 μμ 5 ώρες πριν, akoinonitos είπε tm5 25 cycles και μετα ycruncher stress test καλο ειναι να βαλεις ολα τα test να τα τρεξει τουλαχιστον 5 interations Πριν από 1-1.5 μήνα που το ξαναέστησα μετά το BIOS, όλα αυτά (και πιο βαρβάτα) τα έβγαλα χωρίς θέμα. Θα τα ξαναπεράσω ένα χέρι εννοείται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:38 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 07:38 πμ ΤΜ5 βγήκε χωρίς κιχ. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και το corecycler δεν θα έχει θέμα. Λογικά θα καταφύγω στο sha3, μήπως λόγω δροσιάς boostαρω παραπάνω σε άσχετες στιγμές και σκάει κανένας πυρήνας από το co. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. Παρασκευή στις 09:25 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 09:25 πμ 1 hour ago, Πέτρος said: ΤΜ5 βγήκε χωρίς κιχ. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και το corecycler δεν θα έχει θέμα. Λογικά θα καταφύγω στο sha3, μήπως λόγω δροσιάς boostαρω παραπάνω σε άσχετες στιγμές και σκάει κανένας πυρήνας από το co. Πέτα ένα +2 CO σε όλα τα cores να είσαι σίγουρος. Το Kernel Power 41 συνήθως είναι CO 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 πμ 23 λεπτά πριν, Devastor είπε Πέτα ένα +2 CO σε όλα τα cores να είσαι σίγουρος. Το Kernel Power 41 συνήθως είναι CO Το θέμα είναι το γιατί. Πέρσι ήμουν μήνες ολόκληρους (το χειμώνα) με - 24 στους μισούς και - 22 στους άλλους, όταν το έστησα πάλι τώρα έκατσε - 23 κ - 21. Δικαιολογείται από αλλαγές στα νεότερα bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 πμ δοκίμασες με c states off? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα