kkatzos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Λες ρε συ να τον έχω 2 χρόνια με driver ενώ τα lasso να είναι πιο γρήγορα; Η υπόθεση Lasso είναι μόνο για να κάνει την πλάκα του κάποιος. Δε γίνεται να ασχολείται κάποιος λογικός άνθρωπος με τέτοιες βλακείες καθημερινά. Οπότε εφόσον δεν είναι inter-CCD penalty (αφού περιορίζοντας το δε θ δεις τα logical cores 25-26 να δουλεύουν) τι είδους penalty είναι; Που οφείλεται; Γιατί θεωρητικά θα έπρεπε να είσαι π.χ. 1-2% παραπάνω αν τα processes του recording και των sensor readings έτρεχαν στο CCD1.
akoinonitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, kkatzos είπε https://drive.google.com/file/d/18hPNAGa5udL7QQMl8XCwGxGVHvEZ7_SY/view που σκατα τα βαζει τα saves το cp? Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από akoinonitos
kkatzos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε που σκατα τα βαζει τα saves το cp? Κάνε επικόλληση στο πάνω μέρος του File Explorer αυτό: %userprofile%\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από kkatzos
akoinonitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Κάνε επικόλληση στο πάνω μέρος του File Explorer αυτό: %userprofile%\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077 το βρηκα με search ,θενκς παντως Spoiler Παιζει ρολο και που κοιτας ,οπως και στο hogwarts καθως και ποσο κοσμο και που θα τον πετυχεις νομιζω Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από akoinonitos 1
kkatzos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Παιζει ρολο και που κοιτας ,οπως και στο hogwarts καθως και ποσο κοσμο και που θα τον πετυχεις νομιζω Τράβα βιντεάκι "το μεγάλο περίπατο" 🤣 Προσπάθησε να μην κουνήσεις πάνω-κάτω το ποντίκι. Μόνο μπροστά + αριστερά/δεξιά.
akoinonitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, kkatzos είπε Τράβα βιντεάκι "το μεγάλο περίπατο" 🤣 Προσπάθησε να μην κουνήσεις πάνω-κάτω το ποντίκι. Μόνο μπροστά + αριστερά/δεξιά. Υπαρχει κατι για recording free γτ το experience μου αλλαζει τα settings στα παιχνιδια και δεν το περναω πλεον
just_a_dude Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Υπαρχει κατι για recording free γτ το experience μου αλλαζει τα settings στα παιχνιδια και δεν το περναω πλεον obs 1
Πέτρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Υπαρχει κατι για recording free γτ το experience μου αλλαζει τα settings στα παιχνιδια και δεν το περναω πλεον Adrenaline...αλλά το παράτησες! 😛 2
akoinonitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Adrenaline...αλλά το παράτησες! 😛 Φιλε σαν το adrenaline τπτ , το experience ειναι μια χαζομαρα και μιση ,τελειως δυσχρηστο. Αμα φτιαξει το fsr η amd θα ξαναγυρισω με κλειστα τα ματια Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από akoinonitos 1
kkatzos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Υπαρχει κατι για recording free γτ το experience μου αλλαζει τα settings στα παιχνιδια και δεν το περναω πλεον Απενεργοποιείται αυτό ρε.
akoinonitos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, kkatzos είπε Απενεργοποιείται αυτό ρε. απο που ,αφου μου τα αλλαζει με το που κανω log in
just_a_dude Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε απο που ,αφου μου τα αλλαζει με το που κανω log in έχει ένα check box στην αρχή που λέει "optimize games" κάτι τέτοιο. ΓΤΠ είναι το experience έτσι και αλλιώς, ούτε καν fan curve δεν έχει. 1
Xoroxronis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, akoinonitos είπε Υπαρχει κατι για recording free Βάλε obs. Πήγαινε Game Capture, κάνε tick στο Capture third party overlays. Πήγαινε στο ab/riva στο Injection properties, κάνε tick στο Use Microsoft Detours API hooking. Kαι θα συνεργαστούν όλα κομπλέ, βάλε κι ένα shortcut για την έγγραφη και είσαι έτοιμος. 3
akoinonitos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Βάλε obs. Πήγαινε Game Capture, κάνε tick στο Capture third party overlays. Πήγαινε στο ab/riva στο Injection properties, κάνε tick στο Use Microsoft Detours API hooking. Kαι θα συνεργαστούν όλα κομπλέ, βάλε κι ένα shortcut για την έγγραφη και είσαι έτοιμος. το εβαλα μολις εγραψα και ανεβαζω, μονο screen capture επελεξα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από akoinonitos 1
Xoroxronis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το εβαλα μολις εγραψα και ανεβαζω, μονο screen capture επελεξα. Τα βάζω από πολύ παλιά που τα ήθελε, μάλλον δε χρειάζονται καθόλου πλέον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα