Xoroxronis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, jimpsar είπε Βtw το VDDP ρευμα δεν το βρίσκω πουθενά . Είναι σε CBS/ AMD Overclocking μέσα εκεί? Δε ξέρω από giga, αλλά στο screenακι που έβαλες δες μέσα στο Advanced Voltage Settings μήπως είναι εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Xoroxronis είπε Δε ξέρω από giga, αλλά στο screenακι που έβαλες δες μέσα στο Advanced Voltage Settings μήπως είναι εκεί. Το βρήκα οκ. Fllck πάντως 2100 πάει max. Δοκιμάζω μήπως πάει 6400 σε ραμ αλλά δύσκολα με αυτές . Είμαι +75 boost τώρα στα +50 ήταν οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Λοιπόν στο stockfish μπορούμε να βάλουμε και παραπάνω threads απ τα logical. πχ για 64 threads γράφουμε speedtest 64 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Ορίστε, λοιπόν, σε σύγκριση με το προηγούμενο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Παιδια έχει δοκιμάσει κανείς το burn test του aida; Έχω δοκιμάσει κάθε τεστ για memory και cpu και νόμιζα ότι είμαι 100% stable γιατί τα πέρναγα όλα μέχρι που έτρεξα και αυτό το burn test. Ίσως χτυπάει κάποιο μέρος της cpu που δεν χτυπάνε τα άλλα. Δείτε το πάντως αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Παιδια έχει δοκιμάσει κανείς το burn test του aida; Έχω δοκιμάσει κάθε τεστ για memory και cpu και νόμιζα ότι είμαι 100% stable γιατί τα πέρναγα όλα μέχρι που έτρεξα και αυτό το burn test. Ίσως χτυπάει κάποιο μέρος της cpu που δεν χτυπάνε τα άλλα. Δείτε το πάντως αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι. Το FPU test του AIDA stability test "ανοίγει τις πύλες τις κολάσεως" όπως είχε γράψει ένας συμφορουμίτης παλιότερα. 🤣 Όταν είχα τον Ryzen 2600 ήταν το μόνο τεστ που τον έψηνε. Άνετα 2-3 C πάνω από τα υπόλοιπα τεστ (ΙΒΤ, Prime, κτλ) που είχα δοκιμάσει. Και βλέπω ισχύει ακόμα. Ανεβάζει τον 5800Χ3D στους 80C μέσα σε δευτερόλεπτα. 😗 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από kkatzos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Παιδια έχει δοκιμάσει κανείς το burn test του aida; Έχω δοκιμάσει κάθε τεστ για memory και cpu και νόμιζα ότι είμαι 100% stable γιατί τα πέρναγα όλα μέχρι που έτρεξα και αυτό το burn test. Ίσως χτυπάει κάποιο μέρος της cpu που δεν χτυπάνε τα άλλα. Δείτε το πάντως αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι. εχεις δοκιμασει ποτε ycruncher stress test? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Και ενα με +75 Βoost και ultra perfomance plan Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από jimpsar addon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εχεις δοκιμασει ποτε ycruncher stress test? Συνήθως το τρέχω σε 5b 2-3 φορές με realtime priority από το benchmate. Έχεις κάποιο έτοιμο ui με burn test ή μόνο command line γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Έχει info για το Nitropath. Tελικά αφορά τα empty slots των 2dpc. Για την ώρα το έχουν βάλει μόνο σε 2 mobo, hero και strix e. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο γιατί να μη μπει σε όλα, ακόμα και στα 1dpc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Συνήθως το τρέχω σε 5b 2-3 φορές με realtime priority από το benchmate. Έχεις κάποιο έτοιμο ui με burn test ή μόνο command line γίνεται; δεν εχει καμια σχεση το benchmark ρε. http://www.numberworld.org/y-cruncher/ 41 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Έχει info για το Nitropath. Tελικά αφορά τα empty slots των 2dpc. Για την ώρα το έχουν βάλει μόνο σε 2 mobo, hero και strix e. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο γιατί να μη μπει σε όλα, ακόμα και στα 1dpc. μηπως εχει να κανει με τα αδεια dimms? δλδ σαν να τα παρακαμπτει για να μην γινεται πιο "αδυναμο" το σημα και γιαυτο δεν εχει νοημα στα 1dpc mobos? δεν το ειδα το βιντεο βεβαια ,θα το δω μετα με τον καφε Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Φούμαρα της Asus μου φαίνεται, επειδή η προκάτοχος της X670E Hero δεν ήταν καλή στο RAM oc. Οριακά πάνω από τον ανταγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, kkatzos είπε Φούμαρα της Asus μου φαίνεται, επειδή η προκάτοχος της X670E Hero δεν ήταν καλή στο RAM oc. Οριακά πάνω από τον ανταγωνισμό. Εχεις το λινκ απο αυτο? κανα memtest ετρεξε ο Στιβαρος αραγε? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 3 minutes ago, akoinonitos said: εχεις το λινκ απο αυτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, elpenor είπε οκ δεν λεει κατι για το πως τεσταρε περα απο το 1h prime 95 ,οποτε δεν ξερεις αν ειναι οντως stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα