TheoV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια μολις εκανα την μεταβαση και εγω εχετε να προτεινετε κατι ? co ειμαι -32 εκτος απο 2 πυρηνες -22 gdm mcr pd on γιατι εχω tphyrdl Mismatch (35 37)γενικα ειμαι νεος στην πλατφορμα οποτε οποια βοηθεια ευπροσδεκτη Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από TheoV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Βγαίνει επίσημα νέο agesa με 105watt για τον 9700x και 9600x. Αύξηση της απόδοσης κατά 13% λένε. Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Retromaniac είπε Βγαίνει επίσημα νέο agesa με 105watt για τον 9700x και 9600x. Αύξηση της απόδοσης κατά 13% λένε. Για να δούμε. bro εχει βγει ειδη για την msi μου απο 29/8 AMI BIOS7D75v1K1(Beta version)2024 Description: - AGESA PI 1.2.0.1 released for trial use. - Added “TDP to 105W” feature improving CPU performance by just one switch. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δοκιμάζοντας το patch του Jedi Survivor, έφτιαξα μια διαδρομή να υπάρχει για cpu vs. Πριν το patch και πριν το win update ήταν χειρότερα εδώ, τώρα είναι λίγο καλύτερα. RT on https://www.youtube.com/watch?v=QZfFPg9Tc-0 RT off https://www.youtube.com/watch?v=-bbbzikmrzo Επίσης δοκίμασα το Hogwarts στη διαδρομή που είχαμε φτιάξει. Σε μένα δεν έχει καμία διαφορά με το win update. Μιλάμε για 0%. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ενώ έκανα latest bios update σε μια asus b650e-f ότι τιμή και να βάλω στα timings των ram μου το γυρνάει στα expo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 18 hours ago, Strategos said: Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ενώ έκανα latest bios update σε μια asus b650e-f ότι τιμή και να βάλω στα timings των ram μου το γυρνάει στα expo? γύρισα σε ένα bios πίσω και ολα κομπλέ, το τελευταιο agesa πρέπει να έχει τρελές buggιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Strategos είπε γύρισα σε ένα bios πίσω και ολα κομπλέ, το τελευταιο agesa πρέπει να έχει τρελές buggιές. Δεν φταίει το agesa αλλά μάλλον έχει πρόβλημα το bios της Asus. Στους υπόλοιπους παίζει κανονικά το τελευταιο agesa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Just now, Retromaniac said: Δεν φταίει το agesa αλλά μάλλον έχει πρόβλημα το bios της Asus. Στους υπόλοιπους παίζει κανονικά το τελευταιο agesa. πέρα ότι άλλαζα τις μνήμες και δεν αλλάζαν timings, έπρεπε να πάω να τις αλλάξω από το άλλο menu κάτω απο το AMD Overcloking -- DDR timings και να τα βάλω στο ΗΕΧ που έχει εκεί, στο κεντρικό menu όταν έβαζα negative offset στο optimizer ουτε εκει το έπαιρνε πάλι επρεπε να παω στο AMD Overclocking (στο κρυφό) και επίσης ενώ έβαζα ρεύμα παντού στις μνήμες 1.35v έδινε 1.4 σαν να έκανε force το EXPO. Δηλαδή τώρα γύρισα στο AGESA 1.2.0.1 ενω το προβληματικό ήταν το 1.2.0.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Εγώ το έχω μια εβδομάδα επάνω το 1.2.0.2. Δεν έχει κάποιο θέμα σε μένα. Σε Asus κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Αυτό χτες λειτούργησε χωρίς πολλά-πολλά: Ήμουν 6000/28-35-58-376-2100, με 1.44 (ξέχασα εντελώς να το κατεβάσω να δω πού πάει) και 1.22VSoC, τώρα έβαλα 1.46 και 1.23. Κάπου 58.3-58.5ns lat είχα, σε κανονικό φόρτωμα (όχι safe mode). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δοκίμασα πριν λίγες μέρες το 8200 (2x16) της Patriot. https://cdn.prod.website-files.com/63b6412d4ef17b35c8b5f9d5/64f00a537ed31a6e3e962bd1_PVX532G82C38K_sku_sheet.pdf Σε γενικές γραμμές είναι ένα εντελώς κοινό H16A που μπορούμε να βρούμε σε όλες τις συχνότητες. Για όλα τα προφίλ μου ήθελε .06v παραπάνω απ ότι το 7200 μου, που με κάνει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει binning στην Patriot, απλά φλασαρουν τα xmp που θέλουν. πχ για το daily μου ήθελε 1.56 αντί για 1.50. Spoiler Spoiler Είναι όμως πολύ φθηνό κιτακι, οπότε ίσως για αυτό δε παίζει binning. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Ρε παίδες εσείς που έχετε τους μεγάλους (7950x3D) έχετε δοκιμάσει να τρέξετε χωρίς SMT? στα intel χωρίς ΗΤ κερδίζεις κάτι ψηλά σε απόδοση και αρκετά σε κατανάλωση, στα AMD πως συμπεριφέρεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Ρε παίδες εσείς που έχετε τους μεγάλους (7950x3D) έχετε δοκιμάσει να τρέξετε χωρίς SMT? στα intel χωρίς ΗΤ κερδίζεις κάτι ψηλά σε απόδοση και αρκετά σε κατανάλωση, στα AMD πως συμπεριφέρεται?? Γενικά το κέρδος σε κατανάλωση θα είναι πολύ μικρό. Τις περισσότερες φορές όμως θα είναι ανύπαρκτο γιατί τα λιγότερα threads δε φτάνουν οπότε θα σηκωθούν extra πυρήνες + ότι θα δουλέψουν και περισσότερο. πχ σε gpu limited smt on Spoiler smt off Spoiler Από απόδοση είναι ανάλογα το παιχνίδι, μπορεί κάτι να δίνει, μπορεί να κόβει ή να ναι τα ίδια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Ρε παίδες εσείς που έχετε τους μεγάλους (7950x3D) έχετε δοκιμάσει να τρέξετε χωρίς SMT? στα intel χωρίς ΗΤ κερδίζεις κάτι ψηλά σε απόδοση και αρκετά σε κατανάλωση, στα AMD πως συμπεριφέρεται?? Spoiler Μεχρι εδω εφτασε η χαρη σου παλιο ιουδα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Γενικά το κέρδος σε κατανάλωση θα είναι πολύ μικρό. Τις περισσότερες φορές όμως θα είναι ανύπαρκτο γιατί τα λιγότερα threads δε φτάνουν οπότε θα σηκωθούν extra πυρήνες + ότι θα δουλέψουν και περισσότερο. πχ σε gpu limited smt on Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου smt off Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Από απόδοση είναι ανάλογα το παιχνίδι, μπορεί κάτι να δίνει, μπορεί να κόβει ή να ναι τα ίδια. Σε cpu bound πάλι να φανταστώ δεν αλλάζει κάτι δραματικά ε? Έμενα που μου αρέσει να πειραματίζομαι με τα cpu ήθελα να πάρω 9950x3D και να τον έχω να τρέχει με κλειστό το SMT εφόσον θα έχει και τα 2 CCD με 3D cache, για παιχνίδια ούτως η άλλως ακόμα και στα κακογραμμένα θα φτάνουν οι πυρήνες... 34 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μεχρι εδω εφτασε η χαρη σου παλιο ιουδα! Άρε κρίμα να μην έχουμε εδώ τον αδερφό μας τον Herald να ανάβω στο full το 3D όπως παλιά να τον γλεντάω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα