Grisos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε @GrisosΆκυρη η δοκιμή κομλπέ όλα Καλά έτσι και αλλιώς αυτό έχω βάλει τώρα. Αύριο που κυκλοφορεί η Ultimate του Cyberpunk θα βάλω εκείνo να δω και το pathtracing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Στις 2/12/2023 στις 6:51 ΜΜ, Πέτρος είπε @Grisos Αν και θα διαβάζεις σίγουρα όλο το νήμα, εδώ είμαι πια: VDD/VDDQ/VDDP/VSoC σε 1.45/1.35/1.35/1.20. Πρέπει να λειτουργούν και χαμηλότερα, αλλά δεν έχω ασχοληθεί με πείραγμα 2+ εβδομάδες πια. Με αυτά είμαι οριακά πάνω από 60ns lat (πριν το τελευταίο BIOS ήμουν σχεδόν 1ns κάτω με ακριβώς τα ίδια). Ανάλογα την όρεξή σου και τον MC ίσως πετύχεις και κάτι καλύτερο. Θα δοκιμάσω τα απο πάνω. Πάντως δοκίμασα UCLK@3100 + FCLK@2133 & FCLK@2100 και όλα τα τα υπόλοιπα ίδια αλλά χτύπαγε στο λεπτό. Στα specs πάντως τα συγκεκριμένα DIMMS θέλουν 1,45 ρεύμα απότι κατάλαβα οπότε ενδεχομένως να τα απαιτεί. Αυτή την στιγμή πάντως είμαι στα 62,9 στο Άιντα χάιντα. Όσο για CPU έβαλα CO μόνο στα -15 all cores και έκανε μια επανεκκίνηση ενώ ήμουν κουζίνα. Μπορεί και να ήταν και για άσχετο λόγο αλλά σκιάχτηκα. Τώρα το έχω αφήσει -10 και ειναι βράχος. PBO τι βάζουμε γενικά; Scalar; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Grisos είπε Θα δοκιμάσω τα απο πάνω. Πάντως δοκίμασα UCLK@3100 + FCLK@2133 & FCLK@2100 και όλα τα τα υπόλοιπα ίδια αλλά χτύπαγε στο λεπτό. Στα specs πάντως τα συγκεκριμένα DIMMS θέλουν 1,45 ρεύμα απότι κατάλαβα οπότε ενδεχομένως να τα απαιτεί. Αυτή την στιγμή πάντως είμαι στα 62,9 στο Άιντα χάιντα. Όσο για CPU έβαλα CO μόνο στα -15 all cores και έκανε μια επανεκκίνηση ενώ ήμουν κουζίνα. Μπορεί και να ήταν και για άσχετο λόγο αλλά σκιάχτηκα. Τώρα το έχω αφήσει -10 και ειναι βράχος. PBO τι βάζουμε γενικά; Scalar; Με ανεβασμένο fclk είχα κι εγώ θέμα. Λειτουργούσε, έβγαζε bench/stress μέχρι ένα σημείο, αλλά μάζευα μπόλικα errors. Δεν το ξαναέψαξα. Με το pd off που έβαλα τώρα στα παραπάνω, έπεσα στα 58.5ns περίπου, οπότε είμαι σε φάση ηρεμίας για λίγο καιρό. Για το scalar, ποτέ δεν έμαθα/κατάλαβα. Είμαι με -50 max boost για να έχω το -20 σε όλους τους πυρήνες. Κάποια στιγμή πρέπει να ψάξω ποιός είναι αυτός που μου τη χαλάει τη δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Αυτό διαβάζει και το vddio https://cdn.discordapp.com/attachments/752301932558942302/1182006989988048896/ZenTimings_v1.31.1191-debug.zip Spoiler 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Στα τελευταία BIOSs, κλείνει η igpu? Πού δλο την πήγαν τη ρύθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι, δεν νομίζω να το έχουν πειράξει αυτό. Η Γίγα το έχει στο tab για IΟ/PCI κτλ (στα 3 τελευταία τουλάχιστον βλ. AGESA 07b,07c,10). Έχεις μπλέξει εσύ με την As(s)Rock μου φαίνεται Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από Zaknafein 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Zaknafein είπε Ναι, δεν νομίζω να το έχουν πειράξει αυτό. Η Γίγα το έχει στο tab για IΟ/PCI κτλ (στα 3 τελευταία τουλάχιστον βλ. AGESA 07b,07c,10). Έχεις μπλέξει εσύ με την As(s)Rock μου φαίνεται Όποτε είναι εύκολο, δώσε ακριβώς διαδρομή, γιατί έχω περάσει σχεδόν τα πάντα και δεν το βλέπω. Ακόμα και το search για APU/iGPU δεν βγάζει κάτι σχετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Advanced -> Onboard Devices Configuration -> Intergrated Graphics Controller πρέπει να είναι η ρύθμιση σε Asrock. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Zaknafein είπε Advanced -> Onboard Devices Configuration -> Intergrated Graphics Controller πρέπει να είναι η ρύθμιση σε Asrock. Αμ δε...πουθενά οτιδήποτε σχετικό. Άβυσσος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 "Advanced\AMD CBS\NBIO Common Options\GFX Configuration". Mμμμάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Το λοιπόν, με το που βρήκα την λύση σε ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε κανά μήνα, από τότε που έστησα το rig ουσισαστικά, το οποίο πριγράφω και αναλυτικά εδω, αποφάσισε και η ASUS να μας στείλει αγάπη με latest AGESA, οπότε είπα να τα πιάσω τα OCια ξανά: Ακολούθησε και ένα 4ωρο gaming session για το peace of mind. Όλα βούτυρο χωρίς να ακουστεί κιχ. Θα δω μήπως πειράξω κανά Trfc σε επόμενη φάση. CO είχα δοκιμάσει -15 all cores με το προηγούμενο BIOS, χωρίς θέμα μεν αλλά όχι και εκτενώς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Εν τω μεταξύ Παρασκευή μου έσκασε ενημέρωση από τον Κινέζο ότι το καπάκι είναι στη μεταφορική εδώ Ελλάδα και πλέον περιμένω να δω τί ψάρια θα πιάσω και με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, Grisos είπε αποφάσισε και η ASUS να μας στείλει αγάπη με latest AGESA, οπότε είπα να τα πιάσω τα OCια ξανά: Με το rail του Misc τι παίζει; Το έχεις βάλει εσύ 1.25; Auto ή 1.10 με το χέρι βάλτο. Επίσης αν βάλεις fclk 2Κ θα κερδίσεις λίγο latency, σε σχέση με τώρα. 15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε από τον Κινέζο ότι το καπάκι είναι στη μεταφορική καπάκι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Με το rail του Misc τι παίζει; Το έχεις βάλει εσύ 1.25; Auto ή 1.10 με το χέρι βάλτο. Επίσης αν βάλεις fclk 2Κ θα κερδίσεις λίγο latency, σε σχέση με τώρα. καπάκι; Απο το γνωστό, αν και αρκετά παλιό, βίντεο προέκυψε αυτό. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 52 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε καπάκι; Contact frame. Ελπίζω να κάνει λίγο καλύτερη δουλειά με τον ΑΜ3τοΑΜ4 αντάπτορα της D15 (όχι ότι έχω θέμα, αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε). Έτσι κι αλλιώς περιμένω να εμφανιστεί Ελλάδα η ΤR-Phantom Spirit 120 SE κάποια στιγμή (εντελώς κουλό το ότι ακόμα αγνοείται). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα