thn Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 35 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε εδω εχει αλλα δεν ξερω εαν ειναι μαιμου https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Honeywell-TPM7950.html?spm=a2g0o.home.search.0 Πήρα από moddiy ένα 40Χ40 να δοκιμάσω αν και δεν περιμένω πολλά
elpenor Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 hour ago, thn said: έχει δοκιμάσει κανείς Honeywell TPM7950? Δεν ξέρω που θα το βρείς βέβαια και να είναι της Honeywell. Ο Πέτρος έβαλε στη GPU του και σώθηκε. Εδώ έχει το link.
thn Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Μόλις τώρα, elpenor είπε Ο Πέτρος έβαλε στη GPU του και σώθηκε. Εδώ έχει το link. ισως για την gpu να εχει καλύτερα αποτελεσματα? πιο γρηγορα να έρθει σε "υγρή" μορφή? Οπως και να έχει θα το δοκιμάσω
Heavside Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Καλησπέρα ελπίζω να γράφω στο σωστό Thread. Μία ερώτηση σχετικά με τον 7800x3d έχω. On average τι score σας βγάζει 3dmark Timespy demo. Με -25 curve optimiser Cinebench στις καλές του φτιάνει 18.900+ αλλα 3dmark παίζει στους 12700-13000, απ το normal distirbution που δείχνει κάτω απ το overall result φαίνεται οτι το σύστημα μου χανει καμία 500 αρα πόντους on average από κει... Έχω τεστάρει prime95 για stability mem,για της ram, on average καλές θερμοκρασίες σε όλα δε βρίσκω κάτι από αυτα να τον επηρεάζει. Με Docp Tweaked φτάνει το max score του και εννοείται σύστημα τρέχει σε utra perfromance. Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο... Is this bad silicon lottery η κάνω κάτι λάθος? Thanks.
Πέτρος Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Heavside είπε Καλησπέρα ελπίζω να γράφω στο σωστό Thread. Μία ερώτηση σχετικά με τον 7800x3d έχω. On average τι score σας βγάζει 3dmark Timespy demo. Με -25 curve optimiser Cinebench στις καλές του φτιάνει 18.900+ αλλα 3dmark παίζει στους 12700-13000, απ το normal distirbution που δείχνει κάτω απ το overall result φαίνεται οτι το σύστημα μου χανει καμία 500 αρα πόντους on average από κει... Έχω τεστάρει prime95 για stability mem,για της ram, on average καλές θερμοκρασίες σε όλα δε βρίσκω κάτι από αυτα να τον επηρεάζει. Με Docp Tweaked φτάνει το max score του και εννοείται σύστημα τρέχει σε utra perfromance. Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο... Is this bad silicon lottery η κάνω κάτι λάθος? Thanks. Εγώ είμαι στους 13.800 με -50MHz max boost (banana ftw), -22 στους μισούς και -20 στους άλλους μισούς, με ΑΙΟ360 και μνήμες 6200/28. Στους 18παρά σε cbr23, normal priority (και με ανοιχτά τα πάντα-όλα της καθημερινότητας). Επεξ/σία 19 Μαρτίου από Πέτρος 1
Heavside Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Ενδιαφέρων μιλάμε για 800 points difference... θα δοκιμάσω να παίξω λίγο ακόμα μήπως βγάλω καμιά άκρη. ddr5 έχω 6000mghz και AIO.
ultraex2003 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Heavside είπε Ενδιαφέρων μιλάμε για 800 points difference... θα δοκιμάσω να παίξω λίγο ακόμα μήπως βγάλω καμιά άκρη. ddr5 έχω 6000mghz και AIO. κανονικα επρεπε να παιζεις με --20- 25 κοντα στα 13500 -13800 οπως λεει ο πετρος καπου εκει ειναι τα σκορακια νομιζω καπου κατι σε κοβει εγω παιζω με bclk στα 102 και -15 για σταθεροτητα γιατι ειναι κλειδωμενος ο 7800x3d μονο ετσι μπορει να ανεβασει συχνοτητα+ αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο για τη πλακα ποιο πολυ να χουμε κατι να παιζουμε Επεξ/σία 19 Μαρτίου από ultraex2003
Heavside Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου χμμμ τι να πω δεν ξέρω εσένα πάντως και το cpu graph σου είναι αρκετά stable εμένα σε 2-3 σημεία κάνει πολύ απότομα σκαμπανεβάσματα προς τα κάτω. Απλά επειδή είμαι τέρμα ανίδεος με οτι αφορά tweaking δεν ξέρω τι να πρωτοπειράξω.
ultraex2003 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, Heavside είπε χμμμ τι να πω δεν ξέρω εσένα πάντως και το cpu graph σου είναι αρκετά stable εμένα σε 2-3 σημεία κάνει πολύ απότομα σκαμπανεβάσματα προς τα κάτω. Απλά επειδή είμαι τέρμα ανίδεος με οτι αφορά tweaking δεν ξέρω τι να πρωτοπειράξω. παντως στο cinebench 23 εισαι μια χαρα στο σκορ που αναφερεις
Xoroxronis Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Ήρθε κι ο δικός μου. Έκανα ένα πολύ πρόχειρο 8Κ για να έχω μια βάση για ξεκίνημα. Είναι 2200 cpu, 2233 μπουτάρει αλλά διορθώνει full. Βάζω μια πρώτη γύρα. CPU τελείως stock εκτός από -15co. Είναι p. limited παντού στα 200W, κάποιες φορές θα βαρέσουν πρώτα τα 160Α. Εδώ ίδια αλλά με limit στα 230W https://browser.geekbench.com/v6/cpu/11134371 10
Retromaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μεγειές! Το να έχεις το UCLK στο 1/2 είναι καλύτερα από το να το έχεις πχ 1:1 σε 3100 ή 3200 (αν πάει τόσο) και με πιο σφικτά timings; Επεξ/σία 21 Μαρτίου από Retromaniac 1
elpenor Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 hour ago, Retromaniac said: Μεγειές! Το να έχεις το UCLK στο 1/2 είναι καλύτερα από το να το έχεις πχ 1:1 σε 3100 ή 3200 (αν πάει τόσο) και με πιο σφικτά timings; Το 8000MT/s είναι στις περισσότερες περιπτώσεις αισθητά καλύτερο από 6200/6400 με πιο σφιχτά timings. 2
nvidiafan Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 15 ώρες πριν, Xoroxronis είπε Ήρθε κι ο δικός μου. Έκανα ένα πολύ πρόχειρο 8Κ για να έχω μια βάση για ξεκίνημα. Είναι 2200 cpu, 2233 μπουτάρει αλλά διορθώνει full. Βάζω μια πρώτη γύρα. CPU τελείως stock εκτός από -15co. Είναι p. limited παντού στα 200W, κάποιες φορές θα βαρέσουν πρώτα τα 160Α. Εδώ ίδια αλλά με limit στα 230W https://browser.geekbench.com/v6/cpu/11134371 Μεγειά Βαγγέλη, καλοδούλευτος! Τρομερά νούμερα! 1 1
Xoroxronis Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Μεγειά Βαγγέλη, καλοδούλευτος! Τρομερά νούμερα! Spoiler Τhanks ρε, δεν έχω πιάσει cpu ακόμα. Mόνο λίγο ram. Για την ώρα έβαλα αυτό το 8400 να τρέχει και πάω να παραλάβω κάτι Lexar 26άρια που ήρθαν (παραγγελία πριν 2+ μήνες) τα είχα σχεδόν ξεχάσει ότι τα είχα παραγγείλει. 6
nvidiafan Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Xoroxronis είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τhanks ρε, δεν έχω πιάσει cpu ακόμα. Mόνο λίγο ram. Για την ώρα έβαλα αυτό το 8400 να τρέχει και πάω να παραλάβω κάτι Lexar 26άρια που ήρθαν (παραγγελία πριν 2+ μήνες) τα είχα σχεδόν ξεχάσει ότι τα είχα παραγγείλει. Χαμος θα γινει με τα low latency, πανε καλα οι νεες cpu απο imc! Επεξ/σία 22 Μαρτίου από nvidiafan 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα