Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Η μητρική δεν έχει display port μόνο hdmi η κάρτα γραφικών όμως που δείχνει σήμα έχει display port και την συνδέω με display port 

γι αυτο δεν παιρνεις εικονα

η οθονη σου δειχνει σημα με DP πρεπει να τη γυρισεις σε hdmi  και να δουλεψεις απο τη μητρικη hdmi καλωδιο και οχι hdmi σε DP

Σε hdmi την γυρνάω και δεν δείχνει σήμα γράφει out of range ενώ η παλιά οθόνη  δούλεψε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

τα δοκιμασες και τα 2 τα hdmi  ή το ενα μονο?

Ναι και στα 2 hdmi το ίδιο γράφει απίστευτο τελικά η οθόνη δεν είναι συμβατή με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δεν γίνονται αυτά πραγματικά … πρέπει αναγκάστηκα να έχω και κάρτα γραφικών πάνω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jspawn είπε

Ναι και στα 2 hdmi το ίδιο γράφει απίστευτο τελικά η οθόνη δεν είναι συμβατή με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δεν γίνονται αυτά πραγματικά … πρέπει αναγκάστηκα να έχω και κάρτα γραφικών πάνω 

δουλεψε το και βαλε τα drivers  που εβαλα τα λινκ πιο πανω και ξανακανε μια δοκιμη μετα

Η οθονη σου εχει freesync  λογικα μετα τα drivers  chipset & graphics  θα σε δωσει εικονα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δουλεψε το και βαλε τα drivers  που εβαλα τα λινκ πιο πανω και ξανακανε μια δοκιμη μετα

Η οθονη σου εχει freesync  λογικα μετα τα drivers  chipset & graphics  θα σε δωσει εικονα

Το θέμα είναι ότι δεν δίνει πουθενά εικόνα δεν θα έπρεπε να δίνει και στο bios ; Δεν δίνει πουθενά ενώ η παλιά οθόνη  δείχνει παντού κανονικά 

Το έχω εγκαταστήσει το chipset driver το τελευταίο 

Επεξ/σία από jspawn
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jspawn είπε

Το θέμα είναι ότι δεν δίνει πουθενά εικόνα δεν θα έπρεπε να δίνει και στο bios ; Δεν δίνει πουθενά ενώ η πάλι δείχνει παντού κανονικά 

Βαλε αυτα που σε ειπα με την αλλη την οθονη που εχεις , σβηστα ολα συνδεσε στην asus kai δοκιμασε ξανα

κατι ακομη..............τι windows εχεις?

Screenshot 2022-12-12 at 19-27-23 X470 AORUS ULTRA GAMING (rev. 1.0) Specification Motherboard - GIGABYTE Global.png

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Βαλε αυτα που σε ειπα με την αλλη την οθονη που εχεις , σβηστα ολα συνδεσε στην asus kai δοκιμασε ξανα

κατι ακομη..............τι windows εχεις?

Screenshot 2022-12-12 at 19-27-23 X470 AORUS ULTRA GAMING (rev. 1.0) Specification Motherboard - GIGABYTE Global.png

Τα έκανα όλα έκανε restart το σύνδεσα στην οθόνη και πάλι out of range δεν θέλει να δουλέψει με αυτή την οθόνη … windows 11 

Δημοσ.

Τα έκανα όλα έκανε restart το σύνδεσα στην οθόνη και πάλι out of range δεν θέλει να δουλέψει με αυτή την οθόνη … windows 11 

δοκιμασε εναν δισκο ssd  οτι εχεις προχειρο και κανε εγκατασταση win10

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, triplex1 είπε

δοκιμασε εναν δισκο ssd  οτι εχεις προχειρο και κανε εγκατασταση win10

Δεν έχω άλλο δίσκο αυτή τι στιγμή και δεν θα προσπαθήσω άλλο έχω κάνει ήδη παρά πολλά και από ότι βλέπω και στο διαδύκτιο στο εξωτερικό έχουν πολλοί το ίδιο θέμα με εμένα και δεν έχει βρει κανεις λύση , οποτε τα παρατάω και θα δω τι θα κάνω ίσως παρω και μια καρτα γραφικών μαζί με τον επεξεργαστή και την μητρική και από επεξεργαστή θα παρω αυτόν που δεν έχει καρτα γραφικών τον 5600 θα δω . 
σε ευχαριστώ πολύ πάντως που ασχολήθηκες .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jspawn είπε

Δεν έχω άλλο δίσκο αυτή τι στιγμή και δεν θα προσπαθήσω άλλο έχω κάνει ήδη παρά πολλά και από ότι βλέπω και στο διαδύκτιο στο εξωτερικό έχουν πολλοί το ίδιο θέμα με εμένα και δεν έχει βρει κανεις λύση , οποτε τα παρατάω και θα δω τι θα κάνω ίσως παρω και μια καρτα γραφικών μαζί με τον επεξεργαστή και την μητρική και από επεξεργαστή θα παρω αυτόν που δεν έχει καρτα γραφικών τον 5600 θα δω . 
σε ευχαριστώ πολύ πάντως που ασχολήθηκες .

Ο επεξεργαστης σου υποστηριζεται απο win10 και οχι απο win11 , τα δουλευες με καρτα γραφικων γι αυτο δεν παρουσιαζε καποια ασυμβατοτητα

Αν πας σε μητρικη 550 οπως ελεγες στην αρχη προτιμησε την extreme 4  και οχι την steel legend

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ο επεξεργαστης σου υποστηριζεται απο win10 και οχι απο win11 , τα δουλευες με καρτα γραφικων γι αυτο δεν παρουσιαζε καποια ασυμβατοτητα

Αν πας σε μητρικη 550 οπως ελεγες στην αρχη προτιμησε την extreme 4  και οχι την steel legend

Πιστεύεις δηλαδή πως αν πάρω τον 5600g θα δουλέψει ; Και πως δεν παίζει λόγο windows και παλαιότητας ; Στην παλιά οθόνη όμως γιατί δουλεύει ;

Δημοσ.

Πιστεύεις δηλαδή πως αν πάρω τον 5600g θα δουλέψει ; Και πως δεν παίζει λόγο windows και παλαιότητας ; Στην παλιά οθόνη όμως γιατί δουλεύει ;

πιστευω οτι εχει να κανει με το ολο πακετο δηλαδη + την οθονη σου

Αν πας σε 5600g δεν χρειαζεται να αλλαξεις μητρικη οπως και θα ειναι λαθος μετα να προσθεσεις καποια πιο καινουρια καρτα στον 5600g

Η καλυτερη επιλογη σου τη στιγμη που η οθνη ειναι στα 1080p ειναι ο 5600 με μια 550 και rx 6600  , ολα εχουν να κανουν με την τσεπη σου και το τι θα κανεις στο προσεχες μελλον , αν δε θες πολλα πολλα εναν 5600g και μενεις οπως εισαι

Αν βρεις προχειρο κανα δισκο καποια στιγμη κανε μια εγκατασταση  win10 και δες αν δουλεψει , μονο και μονο για να βοηθησουμε κι αλλο κοσμο που ψαχνεται με το ιδιο προβλημα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

πιστευω οτι εχει να κανει με το ολο πακετο δηλαδη + την οθονη σου

Αν πας σε 5600g δεν χρειαζεται να αλλαξεις μητρικη οπως και θα ειναι λαθος μετα να προσθεσεις καποια πιο καινουρια καρτα στον 5600g

Η καλυτερη επιλογη σου τη στιγμη που η οθνη ειναι στα 1080p ειναι ο 5600 με μια 550 και rx 6600  , ολα εχουν να κανουν με την τσεπη σου και το τι θα κανεις στο προσεχες μελλον , αν δε θες πολλα πολλα εναν 5600g και μενεις οπως εισαι

και αν παρω τον 5600g και κανει παλι τα ιδια τι κανω μετα ? αυτο ειναι το θεμα ...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jspawn είπε

και αν παρω τον 5600g και κανει παλι τα ιδια τι κανω μετα ? αυτο ειναι το θεμα ...

Δε νομιζω να σε κανει τα ιδια , γι αυτο το λογο σε ειπα βρες εναν δισκο και βαλε 10αρια , το σιγουρευεις 100% και μετα προχωρας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Δε νομιζω να σε κανει τα ιδια , γι αυτο το λογο σε ειπα βρες εναν δισκο και βαλε 10αρια , το σιγουρευεις 100% και μετα προχωρας

Ναι αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί στην παλιότερη οθόνη δουλεύει κανονικά με τα windows 11;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...