jspawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα στον forum εχω ενα θέμα στον υπολογιστή και θέλω την βοήθεια σας οποιος γνωρίζει. Εχω τον επεξεργαστή 2400g και μητρική gigabyte aorus x470 με οθόνη VP278QG δεν δείχνει η ενσωματωμένη καρτα γραφικών με τίποτα σημα στην οθόνη, συνέχεια γράφει η οθόνη out of range, εχω κανει τα πάντα και αναγκάζομαι να βάζω μια απλη καρτα γραφικών που εχω ισα ισα για να εχω εικόνα, ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? σκεφτόμουν να παρω τον 5600g με την μετρική Asrock B550m Steel Legend αλλά φοβάμαι μην εχω παλι τα ιδια ...
fotaras76 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, jspawn είπε εχω κανει τα πάντα Δοκίμασες με άλλο καλώδιο ;
jspawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Δοκίμασες με άλλο καλώδιο ; Ναι 3 καλώδια εχω αλλάξει .
triplex1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2400g σε Ashrock b550 steel legend δεν προκειται φιλε να παιξει ουτε τον Θεο μπαρμπα να'χεις
fotaras76 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε 2400g σε Ashrock b550 steel legend δεν προκειται φιλε να παιξει ουτε τον Θεο μπαρμπα να'χεις Σε Χ470 τον έχει, δεν φταίει αυτό.
jspawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε 2400g σε Ashrock b550 steel legend δεν προκειται φιλε να παιξει ουτε τον Θεο μπαρμπα να'χεις μα δεν έγραψα κατι τέτοιο οτι θα κανω εγω
jspawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε στην gigabyte τι bios φορας? το τελευταίο F63c
triplex1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, jspawn είπε το τελευταίο F63c δωσε clear mos αρχικα με το jumberακι και μετα και με την μπαταρια , αν μπαινεις στο bios δωσε απο κει deffaults , επισης η μητρικη σου εχει dual bios
jspawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, triplex1 είπε δωσε clear mos αρχικα με το jumberακι και μετα και με την μπαταρια , αν μπαινεις στο bios δωσε απο κει deffaults , επισης η μητρικη σου εχει dual bios τα εχω κανει αυτα δεν εγινε αλλαξε τίποτα , τι είναι το dual bios? δεν το γνωρίζω αυτό . επίσης να ενημερώσω πως σε κάποια φαση μετα απο πολλές δοκιμές έδειξε εικόνα αλλα για μια μονο φορα και την έδειξε μετα απο ωρα αφού είχε μπει στα windows δηλαδή δεν έδειχνε ούτε το boot screen ουτε στο bios τίποτα, έδειξε μονο οταν μπήκε στα windows αλλα δεν ξανα έδωσε σημα μετα το restart Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από jspawn
triplex1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 το dual bios σημαινει οτι εχεις 2 και σε καποια αναγκη γυρνας το 2ο. Το προβλημα σου ειναι στο bios , κατα πασα πιθανοτητα δεν εκανες τιποτα σωστα Δεν αναφερεις αν τυχον αλλαξες παστα στον επεξεργαστη .............προσπαθω να γινω μαγος γιατι δεν αναφερεις τι εχεις κανει μετα την τελευταια φορα που δουλευε ο υπολογιστης σου. Το τζαμπερακι το αλλαζεις θεση και μετρας 10 προβατακια , την μπαταρια της μητρικης τη βγαζεις και περιμενεις 10 λεπτα , μετα την ξαναβαζεις
jspawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, triplex1 είπε το dual bios σημαινει οτι εχεις 2 και σε καποια αναγκη γυρνας το 2ο. Το προβλημα σου ειναι στο bios , κατα πασα πιθανοτητα δεν εκανες τιποτα σωστα Δεν αναφερεις αν τυχον αλλαξες παστα στον επεξεργαστη .............προσπαθω να γινω μαγος γιατι δεν αναφερεις τι εχεις κανει μετα την τελευταια φορα που δουλευε ο υπολογιστης σου. Το τζαμπερακι το αλλαζεις θεση και μετρας 10 προβατακια , την μπαταρια της μητρικης τη βγαζεις και περιμενεις 10 λεπτα , μετα την ξαναβαζεις η ενσωματωμένη καρτα γραφικων δεν δουλεψε ποτε γιατι ειχα καρτα γραφικων αλλα πλέων δεν εχω, οποτε και την εβαλα να δουλεψει αλλα δεν δουλευει γιαυτο δεν μπορω και εγω να ξερω τι μπορει να φταει γιατι δεν την ειχα δουλεψει ποτε αλλιως θα έβλεπα τι εκανα πριν και δούλευε στο bios εχω κανεις restart εχουν γυρισει ολα στα defualt με την μπαταρια να την εχω βγαλει με περισσότερα απο 10 λεπτα , παστα δεν εχω αλλαξει χρονια τωρα εχω υδροψηξη
triplex1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, jspawn είπε η ενσωματωμένη καρτα γραφικων δεν δουλεψε ποτε γιατι ειχα καρτα γραφικων αλλα πλέων δεν εχω, οποτε και την εβαλα να δουλεψει αλλα δεν δουλευει γιαυτο δεν μπορω και εγω να ξερω τι μπορει να φταει γιατι δεν την ειχα δουλεψει ποτε αλλιως θα έβλεπα τι εκανα πριν και δούλευε στο bios εχω κανεις restart εχουν γυρισει ολα στα defualt με την μπαταρια να την εχω βγαλει με περισσότερα απο 10 λεπτα , παστα δεν εχω αλλαξει χρονια τωρα εχω υδροψηξη Τωρα αρχισες να μιλας για να καταλαβουμε τι εχει γινει , μπες με την καρτα που εχεις στο bios απενεργοποιησε το pci-e για τα γραφικα και ενεργοποιησε τα ενσωματωμενα , σβησε αλλαξε καλωδιο και αναψε το ξανα
jspawn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, triplex1 είπε Τωρα αρχισες να μιλας για να καταλαβουμε τι εχει γινει , μπες με την καρτα που εχεις στο bios απενεργοποιησε το pci-e για τα γραφικα και ενεργοποιησε τα ενσωματωμενα , σβησε αλλαξε καλωδιο και αναψε το ξανα Το έκανα πάλι γράφει out of range και τώρα πρέπει να βγάλω μπαταρία και να κάνω restart στο bios για να καταφέρω να μπω με την άλλη κάρτα γραφικών όχι την ενσωματωμένη
triplex1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Ξηλωσε και το adrenaline αν το εχεις αφησει και ασε να ανοιξει με τα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα