Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι κάρτα γραφικών πρέπει να πάρω για να μπορέσω να τρέξω το Stable Diffusion; Έχω μια απλή GeForce GT 1030 καθώς δεν παίζω παιχνίδια η οποία σέρνεται όταν πάω να τρέξω το πρόγραμμα. Κάπου διάβασα ότι χρειάζονται τουλάχιστον 6 GB VRAM και αλλού 8. Αν πάρω μια απλή RTX θα κάνω την δουλειά μου; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από random_dude
Kwnstantinos123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Στις 12/12/2022 στις 3:47 ΜΜ, random_dude είπε Τι κάρτα γραφικών πρέπει να πάρω για να μπορέσω να τρέξω το Stable Diffusion; Έχω μια απλή GeForce GT 1030 καθώς δεν παίζω παιχνίδια η οποία σέρνεται όταν πάω να τρέξω το πρόγραμμα. Κάπου διάβασα ότι χρειάζονται τουλάχιστον 6 GB VRAM και αλλού 8. Αν πάρω μια απλή RTX θα κάνω την δουλειά μου; Καλησπέρα, πιστεύω πως θα χρειαστείς μια quadro της nvidia για να έχεις πάντα το κεφάλι σου ήσυχο π.χ. RTX A4000 αλλά η τιμή της είναι το πρόβλημα, όσο για την rtx ακόμη πιστεύω πως θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά σε γενικές γραμμές.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Πήρα ήδη μια μεταχειρισμένη rtx 3060 από Γερμανία. Δουλεύει μια χαρά για αυτό που ήθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα