Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικη τιμη με καμερα out of this world

...σε σχεση με το αιφον που ζηταει 1400 ευρω για ενα δαγκωμενο μηλο απο πισω ...ειναι σα να κλεβεις Εκκλησια

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Το redmi note 7 το χει φιλος μου... Και τον εχει τρελανει με τα bugs που εχει.. Συν οτι η μπαταρια με τα update δεν βγαζει μερα πλεον... Τωρα... Απο δικη μου εμπειρία με redmi note 5 pro και  mi8.. Ειχα και battery drain σε καθε update και διαφορα αλλα κουλα... Οποτε δν ξαναπηρα. Αυτο με τις διαφημίσεις οντως παιζει να ισχύει.. Εχω παρει του πατερα μου redmi note 11  περσι και ενω του χα απενεργοποιησει τα παντα... Μου το δινει καμια φορα να του δειξω αν εχει αποριες και ξαναβλεπω διαφημίσεις σε καποια μενου ενω τις ειχα κλεισει. Μαλλον εμφανιζονται ξανα με τα updates. 

Ναι δεν ειναι οτι κανει καποιο Update και σε γυρναει σε προεπιλογη. Παραμενει off η "ληψη προτασεων" σε συγκεκριμενα tabs  (γτ ειναι και πονηροι βλεπεις , καθε παραθυρο επιλογων εχει και δικη του επιλογη "ληψη προτασεων" δεν ειναι Universal επιλογη για ολα) και δειχνει διαφημισεις κανονικοτατα. Και αυτο ειναι το λιγοτερο καθως δεν με ενοχλει τοσο, low-mid Κινητο ειναι οκ ας κρατησουν το κοστος χαμηλα με διαφημισεις, αλλα ειναι δυνατον να εχουν αναφερθει bug λειτουργιας απο την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ που κυκλοφορησε και να μην ασχοληθηκαν ποτε; Ειναι δυνατον προχτες που εκανε Update πχ η εφαρμογη "ρολοι" ξαφνικα εκει που βαζεις ξυπνητηρι να σ βγαζει οταν χτυπαει η ειδοποιηση την επιλογη "απενεργοποιηση" για να το κλεισεις ΜΕΣΑ στην φραση "επομενο ξυπνητηρι" το ενα κειμενο δλδ να κανει overlap πανω στο αλλο; Αυτα ειναι καραγκιοζιλίκια. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsibosp είπε

Ναι δεν ειναι οτι κανει καποιο Update και σε γυρναει σε προεπιλογη. Παραμενει off η "ληψη προτασεων" σε συγκεκριμενα tabs  (γτ ειναι και πονηροι βλεπεις , καθε παραθυρο επιλογων εχει και δικη του επιλογη "ληψη προτασεων" δεν ειναι Universal επιλογη για ολα) και δειχνει διαφημισεις κανονικοτατα. Και αυτο ειναι το λιγοτερο καθως δεν με ενοχλει τοσο, low-mid Κινητο ειναι οκ ας κρατησουν το κοστος χαμηλα με διαφημισεις, αλλα ειναι δυνατον να εχουν αναφερθει bug λειτουργιας απο την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ που κυκλοφορησε και να μην ασχοληθηκαν ποτε; Ειναι δυνατον προχτες που εκανε Update πχ η εφαρμογη "ρολοι" ξαφνικα εκει που βαζεις ξυπνητηρι να σ βγαζει οταν χτυπαει η ειδοποιηση την επιλογη "απενεργοποιηση" για να το κλεισεις ΜΕΣΑ στην φραση "επομενο ξυπνητηρι" το ενα κειμενο δλδ να κανει overlap πανω στο αλλο; Αυτα ειναι καραγκιοζιλίκια. 

Ε.. Πες τα... Και που σαι ακομα.. Απλα βλεπω κατι ποστ... "το miui ειναι τελειο δεν εχει κανενα bug"... Και γελαω... Εδω σε ναυαρχίδα... Mi8... Κρασαρε το κινητο οταν εβαζα dark mode γτ ηταν ασυμβατο με το.. Notch... Οπως κ καποιες εφαρμογες συστήματος... Και πατουσα να συνδεθω σε wifi κ μεχρι ν βαλω τ password να βγω απ τ μενου έπαιζε ο ηχος κλησης.... Για γελια... Και προφανως αυτα τα φτιαχνουν(ελπιζω) αλλα συνεχώς εμφανιζονται αλλα... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsibosp είπε

23 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε

Ε.. Πες τα... Και που σαι ακομα.. Απλα βλεπω κατι ποστ... "το miui ειναι τελειο δεν εχει κανενα bug"... Και γελαω... Εδω σε ναυαρχίδα... Mi8... Κρασαρε το κινητο οταν εβαζα dark mode γτ ηταν ασυμβατο με το.. Notch... Οπως κ καποιες εφαρμογες συστήματος... Και πατουσα να συνδεθω σε wifi κ μεχρι ν βαλω τ password να βγω απ τ μενου έπαιζε ο ηχος κλησης.... Για γελια... Και προφανως αυτα τα φτιαχνουν(ελπιζω) αλλα συνεχώς εμφανιζονται αλλα... 

Factory reset κανατε...:P

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Αμα ειναι να στηνεις τ κινητο με adb commands  και αλλες ρυθμίσεις έπειτα απο καθε update... Να μου λειπει. Πλεον με oneplus και πιο πριν με huawei ουδέποτε ειχα κανει reset και δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα θεμα. 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

μονο σαν χιουμοριστικο μπορω να εκλαβω το σχολιο σου :P 
Το factory reset τι θα λυσει, το bug στις κλησεις που ειναι εκει απο την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, που μιλας και μπερδευεται ο αισθητηρας αποστασης και μολις τερματισει η κληση αυτο νομιζει οτι μιλας ακομη και δεν ξεκλειδωνει την οθονη και πρεπει να πατησεις 4-5 φορες το Power button για να το κανει register και να ξεκλειδωσεις επιτελους την οθονη; Η που κανει πλεον σε μερικες εφαρμογες Overlap τα κειμενα το ενα πανω στο αλλο που προφανως ειναι θεμα σχεδιασης εφαρμογης και δεν ασχοληθηκε κανεις να το κανει τεστ σε αυτες τις συσκευες; Η να κανουμε καθε 2-3 μηνες factory reset μπας και μαγικα κανει διαφορετικο ram management ; 

Δεν ειναι θεμα απαιτησεων, ξαναλεω low-mid συσκευη ειναι τα βασικα απλα ας δουλευουν σωστα. Αν ειναι να κανω factory reset καθε 2 μηνες το πεταω και παιρνω κατι αλλο. Ειλικρινα σκεφτομουν για το Redminote11 pro καθως δεν με ενδιαφερει καθολου η επιδοση του στην φωτογραφια , αλλα μετα το 7αρι θα το σκεφτω πολυ αν θα τους ξαναδωσω χρηματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsibosp είπε

μονο σαν χιουμοριστικο μπορω να εκλαβω το σχολιο σου :P 
Το factory reset τι θα λυσει, το bug στις κλησεις που ειναι εκει απο την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, που μιλας και μπερδευεται ο αισθητηρας αποστασης και μολις τερματισει η κληση αυτο νομιζει οτι μιλας ακομη και δεν ξεκλειδωνει την οθονη και πρεπει να πατησεις 4-5 φορες το Power button για να το κανει register και να ξεκλειδωσεις επιτελους την οθονη; Η που κανει πλεον σε μερικες εφαρμογες Overlap τα κειμενα το ενα πανω στο αλλο που προφανως ειναι θεμα σχεδιασης εφαρμογης και δεν ασχοληθηκε κανεις να το κανει τεστ σε αυτες τις συσκευες; Η να κανουμε καθε 2-3 μηνες factory reset μπας και μαγικα κανει διαφορετικο ram management ; 

Δεν ειναι θεμα απαιτησεων, ξαναλεω low-mid συσκευη ειναι τα βασικα απλα ας δουλευουν σωστα. Αν ειναι να κανω factory reset καθε 2 μηνες το πεταω και παιρνω κατι αλλο. Ειλικρινα σκεφτομουν για το Redminote11 pro καθως δεν με ενδιαφερει καθολου η επιδοση του στην φωτογραφια , αλλα μετα το 7αρι θα το σκεφτω πολυ αν θα τους ξαναδωσω χρηματα.

Φυσικα ηταν χιουμοριστικο οταν βλεπω με την ευκολια που λεει ο αλλος "να κανουν factory reset", οταν ενα σωρο χρηστες εχουν περιγραψει προβληματα που δεν θελει και πολυ να καταλαβεις οτι δεν προκειται να λυθουν ουτε με αυτο και ειναι προβλημα του UI.

Και αφου λογικα το ξερει και αυτος οτι ειναι ετσι σας λεει καντε ενα factory reset και οτι βγει... περιπου δηλαδη σαν να σας λεει ας προσεχατε τι αγοραζατε...

Ειμαι πολλα χρονια με Samsung και δεν εχω κανει ουτε ενα.

• Like 2
Δημοσ.

κατοχος redmi note 7 εχοντας 3 μιση χρονια την συσκευη μπορω να πω οτι με εξυπηρετει ακομα τελεια...βλεποντας συνεχως τις νεες κυκλοφοριες συνηδειτοποιω οτι δεν εχει γινει καποια αισθητη αλλαγη στα κινητα .

προσωπικα 

120hz δεν μου χρειαζεται

fast charge που λενε το δικο μου που δεν ειναι κανει 45-50 λεπτα ,αχρειαστο 

καμερες εκτος απο τα iphone που υπερτερουν στην selfie καμια διαφορα  προτειμω μια dslr στα 400 ευρω που την εχω ηδη

ταχυτητα επεξεργαστων τι να την κανω θα παιξω cyberpunk 

λογισμικο κατι νεοτερο δεν εχουμε που κανουν αλλαγες στα widget κλαιν...

κλεινοντας το συμπερασμα μου ειναι οτι εχει παγωσει λιγο η κινητη βιομηχανια γενικα σε ολες τις εταιρειες

θελω να προγρατικες αλλαγες οπως 

nvme, μπαταρια εβδομαδας, καμερες ιδιας ποιοτητα με dslr , επεξεργαστη που να μην χαλαει πεφτει η αποδοση του με τον καιρο

λογισμικο που να κανει προσαρμογη με τον χρηστη αυτοματα και τελος το συμαντηκοτερο συμβατοτητα με τα παντα 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, tseleks είπε

κατοχος redmi note 7 εχοντας 3 μιση χρονια την συσκευη μπορω να πω οτι με εξυπηρετει ακομα τελεια...

Καλα και μενα με εξυπηρετει ακομα προφανως απλα απεχει παααααρα πολυ απο το τελεια. Δλδ συγγνωμη κιολας εσενα δεν σου κανει ολα αυτα που περιεγραψα παραπανω;

Γτ οποιο redminote 7 απο φιλους-γνωστους εχω πιασει στα χερια μου κανει ακριβως τα ιδια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το μονο που κανει ειναι να μην εμφανιζει τις ειδοποιησεις σε συγκεκριμενες εφαρμογες αλλα και παλι φταει η εκαστοτε εφαρμογη αλλα με τα update στρωνει.. και στα τοσα χρονια το καλοκαρι εκανα ενα  reset και αλλαξα μια μπαταρια .

Επεξ/σία από tseleks
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μη συγκρίνετε το flagship της κάθε εταιρείας με τα low end μοντέλα τους.

Είναι άλλη εμπειρία χρήσης σε κάθε περίπτωση.

Δημοσ.
Στις 15/12/2022 στις 10:54 ΠΜ, tseleks είπε

κατοχος redmi note 7 εχοντας 3 μιση χρονια την συσκευη μπορω να πω οτι με εξυπηρετει ακομα τελεια...βλεποντας συνεχως τις νεες κυκλοφοριες συνηδειτοποιω οτι δεν εχει γινει καποια αισθητη αλλαγη στα κινητα .

κλεινοντας το συμπερασμα μου ειναι οτι εχει παγωσει λιγο η κινητη βιομηχανια γενικα σε ολες τις εταιρειες

θελω να προγρατικες αλλαγες οπως 

nvme, μπαταρια εβδομαδας, καμερες ιδιας ποιοτητα με dslr , επεξεργαστη που να μην χαλαει πεφτει η αποδοση του με τον καιρο

λογισμικο που να κανει προσαρμογη με τον χρηστη αυτοματα και τελος το συμαντηκοτερο συμβατοτητα με τα παντα 

Δυστυχως πραγματικες αλλαγες πλεον δυσκολα η τεχνολογια εχει κολλησει η αυτονομια των συσκευων επισης δεν βελτιωνεται μονο τα chip/καμερες αλλαζουν που και παλι τη χρηση θα κανεις για να τα εκμεταλευτεις στο επακρο και να εχει value κ η νεα αγορά.

Η μονη λυση με δεδομενο οτι κ οι τιμες ανεβαινουν ειναι αλλαγη συσκευης κοντά στα 3 με 4 ετη για να σου φανει και καποια μικρή εστω διαφορά τεχνολογικά. Που κ παλι για το μεσο χρηστη δυσκολα θα καταλαβει αλλαγες στη γενική χρηση. Υπαρχει και η λυση για αλλαγη μπαταριας οποτε παρατεινεται η χρηση της ιδιας συσκευης για παραπανω έτη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καμερα πισω.. ενημερώσεις πισω.. μπαταρία ενω ξεκινησε καλα με τα xiaomi αρχικα χρονο με χρονο η μπαταρίες στα καινούργια μοντέλα ειναι ψοφιες.. 

Θα ηθελα να βγει ενα xiaomi  με  iphone  χαρακτηριστικά σε θεμα οθονης  τυπου  android με καμερα huawei διπλές εφαρμογές τύπου secret folder samsung καθως με δυο νουμερα θελω διπλα βιπερ διπλα what's up telegram whats up ktl.. περισσότερο customazation τυπου good lock καλη διαχείριση μπαταρίας με αμεσες ενημερώσεις.

Αυτη την στιγμή νομιζω για εμενα δεν υπαρχει το τέλειο κινητό.  Ολα εχουν απο κάτι κανενα ομως δεν τα εχει ολα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...