Προς το περιεχόμενο

zoom και License

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το zoom, έχω μπερδευτεί λίγο με τον αριθμό των Licenses. Δε μπορώ να καταλάβω πόσα licenses χρειάζομαι.

Αναφέρομαι στις εκδόσεις με πληρωμή (PRO & business). Αν εγώ θέλω πχ να γίνονται συγχρόνως 2 meetings, χρειάζομαι 2 licenses?

1. Έστω ότι αγοράζω το pro με τα 139,3€/ έτος. Πόσα ξεχωριστά meetings μπορώ να τρέχω την ίδια στιγμή; 2;
  2. Αν θέλω με μια συνδρομή να μπορώ να τρέχω 10 meetings την ίδια στιγμή, ποιο πακέτο πρέπει να αγοράσω; (θεωρούμε ότι τα άλλα specs δε μας ενδιαφέρουν και είναι υπεραρκετά)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Bitbit είπε

επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το zoom, έχω μπερδευτεί λίγο με τον αριθμό των Licenses. Δε μπορώ να καταλάβω πόσα licenses χρειάζομαι.

Αναφέρομαι στις εκδόσεις με πληρωμή (PRO & business). Αν εγώ θέλω πχ να γίνονται συγχρόνως 2 meetings, χρειάζομαι 2 licenses?

1. Έστω ότι αγοράζω το pro με τα 139,3€/ έτος. Πόσα ξεχωριστά meetings μπορώ να τρέχω την ίδια στιγμή; 2;
  2. Αν θέλω με μια συνδρομή να μπορώ να τρέχω 10 meetings την ίδια στιγμή, ποιο πακέτο πρέπει να αγοράσω; (θεωρούμε ότι τα άλλα specs δε μας ενδιαφέρουν και είναι υπεραρκετά)

Όπως αναφέρει έχει απεριόριστο αριθμό δωματίων αλλά με περιορισμένη διάρκεια, κ.α.

8E03B6FD-7DD7-4D38-8DD0-9D80CB360DE2.jpeg.644e497082d08a99579e2827c019c096.jpeg

Επεξ/σία από kormos
Προσθήκη εικόνας
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Όπως αναφέρει έχει απεριόριστο αριθμό δωματίων αλλά με περιορισμένη διάρκεια...

8E03B6FD-7DD7-4D38-8DD0-9D80CB360DE2.jpeg.644e497082d08a99579e2827c019c096.jpeg

Μόλις τώρα, Okkin είπε

απο την παρακάτω σελίδα φαίνεται οτι μπορεί ο κάθε business λογαριασμός να κάνει μέχρι 2 την ίδια στιγμή αλλά έχει κάποιους περιορισμούς.

https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/206122046

image.png.1279299263e9e0f56ee60c26a29ee445.png

΄ναι το διάβασα κι εγώ αυτό με τα 2.

το pro λέει για unlimited meetings αλλά μπορούν να γίνουν την ίδια στιγμή; Αν ναι τι νόημα έχει να αγοράσει κάποιος περισσότερες άδειες;

Δημοσ.

το "unlimited meetings" είναι ο αριθμός των meetings που μπορείς να προγραματήσεις αλλά μόνο 2 από αυτά μπορούν να είναι την ίδια ώρα.

37 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Αν ναι τι νόημα έχει να αγοράσει κάποιος περισσότερες άδειες;

Ανάλογα τι θέλεις να πετύχεις; Εάν θέλεις > 2 meetings την ίδια ώρα χρειάζεται να έχεις και 2η άδεια. Επίσεις το alternative host λειτουργεί μόνο εάν ο χρήστης  που θα ορίσεις είναι και αυτός licensed. Εάν έχεις έναν χρήστη που έχει 2 meetings την ίδια ώρα θα πρέπει να μπεί στο 1ο να το ξεκινήσει να κάνει μεταφορά των δικαιωμάτων admin σε κάποιον άλλον χρήστη που είναι στο meeting να βγει και να συνδεθεί στο 2ο και να κάνει το ίδιο. Εάν αυτό είναι οκ για εσένα και αυτό που θέλεις να κάνεις τότε δεν χρειάζεται να έχεις και 2η άδεια. 

* και πάλι αυτά άπ ότι κατάλαβα από την σελίδα του support. Μπορεί κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα.

Δημοσ.

Ωραία, σιγά σιγά θα βγάλουμε άκρη. άρα το unlimited δεν αφορά αυτά που τρέχουν συγχρόνως. Αυτό με την εναλλαγή το έπιασα και είναι λίγο φασαρία

Οπότε με 5 άδειες (139,9*5=699,5€/έτος) μπορώ να τρέχω 10 παράλληλα meetings. Σωστά;

39 λεπτά πριν, Okkin είπε

το "unlimited meetings" είναι ο αριθμός των meetings που μπορείς να προγραματήσεις αλλά μόνο 2 από αυτά μπορούν να είναι την ίδια ώρα.

Ανάλογα τι θέλεις να πετύχεις; Εάν θέλεις > 2 meetings την ίδια ώρα χρειάζεται να έχεις και 2η άδεια. Επίσεις το alternative host λειτουργεί μόνο εάν ο χρήστης  που θα ορίσεις είναι και αυτός licensed. Εάν έχεις έναν χρήστη που έχει 2 meetings την ίδια ώρα θα πρέπει να μπεί στο 1ο να το ξεκινήσει να κάνει μεταφορά των δικαιωμάτων admin σε κάποιον άλλον χρήστη που είναι στο meeting να βγει και να συνδεθεί στο 2ο και να κάνει το ίδιο. Εάν αυτό είναι οκ για εσένα και αυτό που θέλεις να κάνεις τότε δεν χρειάζεται να έχεις και 2η άδεια. 

* και πάλι αυτά άπ ότι κατάλαβα από την σελίδα του support. Μπορεί κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα.

Δημοσ.

business lincese κοστίζουν 189,90€ ανα χρήστη ανα χρόνο. 949,5€ σύνολο.

Οι Pro άδειες δεν έχουν συνατότητα για 2 συναντήσεις την ίδια ώρα από ότι βλέπω.

image.png.13c9680f96198590c74321eeba47afe5.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...