REDMAN-X Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 ρε εχουν πλακα αυτοι χαχαχαχαχααχαχ εδω υπαρχουν Drone 3 φορες καλυτερα και 2 φορες ποιο φτηνα,Μας κοροιδευον στα μουτρα μας.....Λογικο αφου πλεον η Αγορα δεν εχει σωστους καταναλωτες......το μεγαλητερο μερος της ειναι θυματα Εντυπωσιασμου....και οχι λογο αναγκης......2022
ethereum Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, LongTom είπε πολύ εύκολα το χάνεις λόγω καιρού, hardware ή απροσεξίας. πραγματικά επικίνδυνο για κατοικημένη περιοχή
LongTom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, REDMAN-X είπε ρε εχουν πλακα αυτοι χαχαχαχαχααχαχ εδω υπαρχουν Drone 3 φορες καλυτερα και 2 φορες ποιο φτηνα,Μας κοροιδευον στα μουτρα μας.....Λογικο αφου πλεον η Αγορα δεν εχει σωστους καταναλωτες......το μεγαλητερο μερος της ειναι θυματα Εντυπωσιασμου....και οχι λογο αναγκης......2022 Ποιο είναι να το πάρω; 1
REDMAN-X Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, LongTom είπε Ποιο είναι να το πάρω; Δεν θα κανω εγω διαφημισει αλλα αν ψαξεις στο νετ θα βρεις 10αδες!
LongTom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, REDMAN-X είπε Δεν θα κανω εγω διαφημισει αλλα αν ψαξεις στο νετ θα βρεις 10αδες! Δεκάδες κιόλας. Κατάλαβα. Τεσπα, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Γούστα αυτά. Άσε μας να πληρώνουμε. 2 1
alexioannou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Dts_Dimensions είπε Πολύ οικονομικό θα έλεγα, να πάρουμε 2,3 να χουμε να πετάμε!!! Αηδίες. Παιδιά είχα τέτοιου είδους οικονομικά της DJI κανένα δεν άξιζε, εκτός αν ήθελες να πετάς γύρω από τον εαυτό σου, σημαντικά issues με την εμβέλεια και την ποιότητα σήματος ειδικά το mavic mini (επίσης οικονομικό) Ανέχετε ανάγκη από drone μόνο phantom η mavic, όλα τα άλλα χάσημο χρημάτων. (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα) Φαντάζομαι θες να πηγαινεις 5 χιλιόμετρα έτσι χωρίς λόγο,απλά για να σχολιάζεις.... Σε καμμία απο τις παρακάτω δεν μετακινηθικε περισσότερο απο 100 μέτρα πλην της 3ης στην πάνω σειρά από 6 φωτο μαζί, Χαλκιδική στα 350 μέτρα.Dji spark. Αν ξέρεις τι θες να κάνεις,είναι οκ όλα τα ,drone της dji. Είναι εγγύηση σαν εταιρία,δεν πέφτουν δεν χαλάνε. Το spark,ο πρώτος που το πήρα Ελλάδα το 2018,σε 5 χρόνια μια αλλαγή έλικα προληπτική..... Οι πτήσεις σύμφωνα με τις μπαταρίες πάνω 300..... Ξέρω πολύ καλα γιατί έδωσα 650€ τοτε.... Έχει βγάλει τα χρήματα του 100 φορές....... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από alexioannou 5
kogos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, REDMAN-X είπε Δεν θα κανω εγω διαφημισει αλλα αν ψαξεις στο νετ θα βρεις 10αδες! Δεν είναι διαφήμιση αν αναφέρεις κάτι που έχεις βρει. Εγώ έψαξα και δεν βρήκα πάντως.
polaki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, LongTom είπε Μεγάλο ρίσκο αυτό βέβαια, ιδίως για το mini 2 που είναι πολύ ελαφρύ, και καλό είναι να αποφεύγεται. Οι νόμοι ήδη είναι δύσκολοι, να μην δώσουμε και άλλες αφορμές. Σε τέτοιες συνθήκες με δυνατό και κυρίως απρόβλεπτο αέρα, κρύο ψηλά και εκεί που το χειρίζεσαι, icing στο σκάφος και στις λεπίδες, πόλη που έχει έντονες παρεμβολές, πολύ εύκολα το χάνεις λόγω καιρού, hardware ή απροσεξίας. Έχεις δίκιο, θα δεις βέβαια ότι πετάω πάνω από θάλασσα (ok και κάτι ιστιοπλοϊκά που ήταν ακινητοποιημένα). Συγκεκριμένα από παραλία γλυφαδας coast to coast μέχρι Βούλα. Πήγαινε και παραπάνω αλλά δεν το ρίσκαρα. Δεν θα το ξανάκανα, αλλά πάντως όταν ήρθε πίσω μόνο στο κέντρο του κελύφους είχε υγρασία, κοντά στους έλικες δεν είχε τίποτα γιατί τις όπως γυρνάνε διώχνουν τα πάντα από νιφάδες και υγρασία. Όπως και να έχει στα του θέματος πρόκειται για πολύ δυνατά drones ακόμα και στο entry level της DJI, οποίος δεν τα έχει χρησιμοποιήσει λογικό είναι να μην έχει άποψη για τις δυνατότητες τους. 1
koula25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, polaki είπε Έχεις δίκιο, θα δεις βέβαια ότι πετάω πάνω από θάλασσα (ok και κάτι ιστιοπλοϊκά που ήταν ακινητοποιημένα). Συγκεκριμένα από παραλία γλυφαδας coast to coast μέχρι Βούλα. Πήγαινε και παραπάνω αλλά δεν το ρίσκαρα. Δεν θα το ξανάκανα, αλλά πάντως όταν ήρθε πίσω μόνο στο κέντρο του κελύφους είχε υγρασία, κοντά στους έλικες δεν είχε τίποτα γιατί τις όπως γυρνάνε διώχνουν τα πάντα από νιφάδες και υγρασία. Όπως και να έχει στα του θέματος πρόκειται για πολύ δυνατά drones ακόμα και στο entry level της DJI, οποίος δεν τα έχει χρησιμοποιήσει λογικό είναι να μην έχει άποψη για τις δυνατότητες τους. Έχω το Mini 2, απίστευτο, καλύπτει το 99% των χρηστών 1
Dts_Dimensions Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 ο καθένας εδώ παραθέτει τις εμπειριες του.. Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς ΚΑΤ αυτόν τον τρόπο και με περίσσια ειρωνία… εγώ αγόρασα το mavic mini το πρώτο που βγήκε και πετώντας το σε χωριό δεν πήγαινε παρακάτω από 300 μέτρα απόσταση 30 μέτρα ύψος χωρίς να χαλάει η μετάδοση της εικόνας, lag στις κινήσεις και χάσιμο σηματος, disconnected εν πτήση . Αν πρόσβαλα την εταιρεία στην οποία μάλλον είσαι μέτοχος ζήτω συγνώμη…Θεωρώ ότι αυτά που λέει μια εταιρεία για τον προϊόν της πρέπει να τα κάνει διαφορετικά να μην τα αναφέρει.. Το συγκεκριμένο έλεγε πολλά και δεν έκανε ούτε τα μισα. Στις 13/12/2022 στις 12:08 ΠΜ, alexioannou είπε Φαντάζομαι θες να πηγαινεις 5 χιλιόμετρα έτσι χωρίς λόγο,απλά για να σχολιάζεις.... Σε καμμία απο τις παρακάτω δεν μετακινηθικε περισσότερο απο 100 μέτρα πλην της 3ης στην πάνω σειρά από 6 φωτο μαζί, Χαλκιδική στα 350 μέτρα.Dji spark. Αν ξέρεις τι θες να κάνεις,είναι οκ όλα τα ,drone της dji. Είναι εγγύηση σαν εταιρία,δεν πέφτουν δεν χαλάνε. Το spark,ο πρώτος που το πήρα Ελλάδα το 2018,σε 5 χρόνια μια αλλαγή έλικα προληπτική..... Οι πτήσεις σύμφωνα με τις μπαταρίες πάνω 300..... Ξέρω πολύ καλα γιατί έδωσα 650€ τοτε.... Έχει βγάλει τα χρήματα του 100 φορές.......
kogos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dts_Dimensions είπε ο καθένας εδώ παραθέτει τις εμπειριες του.. Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς ΚΑΤ αυτόν τον τρόπο και με περίσσια ειρωνία… εγώ αγόρασα το mavic mini το πρώτο που βγήκε και πετώντας το σε χωριό δεν πήγαινε παρακάτω από 300 μέτρα απόσταση 30 μέτρα ύψος χωρίς να χαλάει η μετάδοση της εικόνας, lag στις κινήσεις και χάσιμο σηματος, disconnected εν πτήση . Αν πρόσβαλα την εταιρεία στην οποία μάλλον είσαι μέτοχος ζήτω συγνώμη…Θεωρώ ότι αυτά που λέει μια εταιρεία για τον προϊόν της πρέπει να τα κάνει διαφορετικά να μην τα αναφέρει.. Το συγκεκριμένο έλεγε πολλά και δεν έκανε ούτε τα μισα. Όπως σου απάντησαν και οι άλλοι, μετά από αυτό που έχεις άλλαξαν πολλά πράγματα στο θέμα εμβέλεια... και όχι μόνο Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από kogos
UncleKim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dts_Dimensions είπε ο καθένας εδώ παραθέτει τις εμπειριες του.. Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς ΚΑΤ αυτόν τον τρόπο και με περίσσια ειρωνία… εγώ αγόρασα το mavic mini το πρώτο που βγήκε και πετώντας το σε χωριό δεν πήγαινε παρακάτω από 300 μέτρα απόσταση 30 μέτρα ύψος χωρίς να χαλάει η μετάδοση της εικόνας, lag στις κινήσεις και χάσιμο σηματος, disconnected εν πτήση . Αν πρόσβαλα την εταιρεία στην οποία μάλλον είσαι μέτοχος ζήτω συγνώμη…Θεωρώ ότι αυτά που λέει μια εταιρεία για τον προϊόν της πρέπει να τα κάνει διαφορετικά να μην τα αναφέρει.. Το συγκεκριμένο έλεγε πολλά και δεν έκανε ούτε τα μισα. Σεβαστή η άποψη σου, μιας και πρόκειται για προσωπική εμπειρία. Αλλά όντως, το mavic mini με το mavic mini 2 (ή σκέτο mini 2 που το λέει η DJI) , πραγματικά είναι η ημέρα με την νύχτα. 550 ευρώ (το fly more πακέτο) κ το εργαλειάκι κάνει θαύματα πραγματικά. Αξίζει κάθε ευρώ. Φαντάζομαι τα ίδια θα ισχύουν και για το καινούριο. Ξέρουν τι κάνουν εδώ και καιρό εκεί στην DJI. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από UncleKim
alexioannou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Dts_Dimensions είπε ο καθένας εδώ παραθέτει τις εμπειριες του.. Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς ΚΑΤ αυτόν τον τρόπο και με περίσσια ειρωνία… εγώ αγόρασα το mavic mini το πρώτο που βγήκε και πετώντας το σε χωριό δεν πήγαινε παρακάτω από 300 μέτρα απόσταση 30 μέτρα ύψος χωρίς να χαλάει η μετάδοση της εικόνας, lag στις κινήσεις και χάσιμο σηματος, disconnected εν πτήση . Αν πρόσβαλα την εταιρεία στην οποία μάλλον είσαι μέτοχος ζήτω συγνώμη…Θεωρώ ότι αυτά που λέει μια εταιρεία για τον προϊόν της πρέπει να τα κάνει διαφορετικά να μην τα αναφέρει.. Το συγκεκριμένο έλεγε πολλά και δεν έκανε ούτε τα μισα. Πήρες το πιο απλό μοντέλο της dji και έγινες ειδικός και συμβουλεύεις τον κόσμο.... Είχα το phantom 1,phantom 2,phantom 3 pro πολλά χρόνια. Ξεκινάς με το τι θέλεις να κάνεις.... Το mavic mini 1 είναι ένα απλό selfie drone. To phantom 3 pro το πήγα απο Κινέτα 4,5 xιλιομετρα προς Σαλαμίνα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από alexioannou
Dts_Dimensions Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, alexioannou είπε Πήρες το πιο απλό μοντέλο της dji και έγινες ειδικός και συμβουλεύεις τον κόσμο.... Είχα το phantom 1,phantom 2,phantom 3 pro πολλά χρόνια. Ξεκινάς με το τι θέλεις να κάνεις.... Το mavic mini 1 είναι ένα απλό selfie drone. To phantom 3 pro το πήγα απο Κινέτα 4,5 xιλιομετρα προς Σαλαμίνα. Έχω phantom 3 & phantom 4 pro και αγορασα το mavic mini 1 combo για μικρο ευκολία στην μετακίνηση κλπ...Άμα δεν ξέρεις τι έχει δοκιμάσει ο καθένας μη μιλάς...Παρόλα αυτά είπα την γνώμη μου όπως ο καθένας μας. Επίσης το απλο σελφι drone όπως αποκαλείς το mavic μινι 1 έλεγε max range 2,5 km, αν εγραφε μόνο για σελφι δεν θα το αγοραζα, κατα τ άλλα εσυ είσαι ο ειδικός... είσαι από τους λόγους που αποφεύγω να σχολιάζω εδω μέσα. πάρε και τα σπεκσ για να τα φρεσκάρεις λιγάκι: https://www.hobbymounts.co.uk/shop/DJI-Mavic-Mini-Full-Specification
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα