dimitrismitsos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλημέρα παρακαλώ την βοηθειά σας κάποιος μου χάκαρε τον λογαριασμό στο google chrome (λογαριασμό google) το mail που είχα στον λογαριασμό ήτανε hotmail.com κάποιος άλλαξε το mail με άλλο κωδικό λογικά και έβαλε ένα άλλο στην θέση του λογαριασμού μου έχει έρθει μήνυμα στο δικό μου mail ότι κάποιος άλλαξε τον mail άλλα για κακή μου τύχη δεν είχα ίντερνετ στο κινητό εκεί που βρισκόμουνα και το είδα αργά. δεν βρίσκω ακόμα και τον λογαριασμό μου στο youtube στην αναζήτηση λες και έχει διαγραφή και δεν υπάρχει , ξέρει κανεις τι μπορώ να κάνω ? ξέρει καποιος καποιο τηλ από την google να μιλήσω στα ελληνικά με κάποιον? η κάποιο mail επικοινωνίας να υπάρχει ανταπόκριση? Συγνώμη που έβαλα το θέμα εδώ δεν γνώριζα που να το γράψω. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από dimitrismitsos
kormos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, dimitrismitsos είπε μου έχει έρθει μήνυμα στο δικό μου mail ότι κάποιος άλλαξε τον mail άλλα για κακή μου τύχη δεν είχα ίντερνετ στο κινητό εκεί που βρισκόμουνα και το είδα αργά. Σου ήρθε μήνυμα αλλά δεν είχες Internet?? Πως ακριβώς γίνεται αυτό να λαμβάνεις ενημερώσεις στο email χωρίς να έχεις Internet? 28 λεπτά πριν, dimitrismitsos είπε ξέρει καποιος καποιο τηλ από την google να μιλήσω στα ελληνικά με κάποιον? Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις να μιλήσεις με κάποιον εκπρόσωπο και πόσο και στα Ελληνικά που θες
dimitrismitsos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 μου ήρθε email αλλά το διάβασα όταν συνδέθηκα στο internet άρκετές ώρες μετά
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 https://support.google.com/accounts/answer/7682439?hl=en
dimitrismitsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μετά από τόσες μέρες ξανά γράφω. όπως έγραψα και πιο πάνω κάποιος μπήκε μου άλλαξε email και κωδικό στον λογαριασμό google που είχα στο google chrome και είχα αποθηκευμένους κωδικούς και εξαφανίστηκε το κανάλι youtube και to email μου δεν υπάρχει στην google σε κάποιον λογαριασμό να συνδεθώ. Την επόμενη μέρα υπήρχε ενέργεια σε δυο προφίλ στο ινσταγκραμ που μπαίναν από αυτόν τον υπολογιστή να αποκτούν ακόλουθους πολλούς και store με κρυπτονομίσματα . Διαγράφηκε και ένα προφίλ facebook από τα πολλά που έμπαινε στον υπολογιστή αυτόν. Αμέσως αλλάχτηκανε παντου mail και κωδικοι και σκληρός φορματ . όλα ξέκίνήσαν από κάτι διαφημίσεις που πεταχτήκανε σε μια σειρά που πήγα να δώ online και περάστηκε κάποιο πρόγραμμα αλλά δεν το κατάλαβα Ενώ έχω πολλές μέρες που έχω αλλάξει κωδικούς στα mail μου και στις σελίδες όλες μαιλ και κωδικούς. βλέπω στα παλια μαιλ ενέργειες απόπειρες σύνδεσης από διάφορα μέρει στον κόσμο κάθε φορά ασταμάτητα και ώς που μετα από τόσες μέρες ήρθε το είδιο μήνυμα σε όλα τα μαιλ που συνδεθήκανε στο παρελθόν στον υπολογιστή αυτόν το μήνυμα είχε μια screenshot τον υπολογιστή μου τα παράθυρα που είχα ανοίξει εκείνη την στιγμή που έκανε screenshot το προγραμματάκι και ένα μήνυμα να μου λέει ότι Γεια. Σας έχω άσχημα νέα! 01.12.2022-Αυτή την ημέρα, χάκαρα το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας και απέκτησα πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό σας . Ημουν σε παρακολουθώ στενά για πολλή ώρα. 2/β)Σα Εγκατέστησα έναν ιό στο σύστημά σας που μου επιτρέπει να ελέγχω όλες τις συσκευές σας. Το λογισμικό ιών μου δίνει πρόσβαση σε όλους τους ελεγκτές των συσκευών σας (μικρόφωνο, βιντεοκάμερα, πληκτρολόγιο, απεικόνιση). Έχω ανεβάσει όλες τις πληροφορίες, τα δεδομένα, τις φωτογραφίες, το ιστορικό περιήγησης στους διακομιστές μου. Έχω πρόσβαση σε όλα τους messenger, τα κοινωνικά δίκτυα, το email, τον συγχρονισμό, το ιστορικό συνομιλιών και τη λίστα επαφών σας. D_Vp Έμαθα πολλά για σένα! -Uy9 Σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω με αυτά τα δεδομένα.. Πρόσφατα σκέφτηκα μια ενδιαφέρουσα ιδέα: να δημιουργήσω ένα βίντεο κλιπ στο οποίο αυνανίζεστε σε ένα μέρος του οθόνη και να παρακολουθήσετε μια τοποθεσία πορνό στο άλλο, τέτοια βίντεο είναι τώρα στην κορυφή της δημοτικότητας! Αυτό που συνέβη με εξέπληξε! Με ένα κλικ, μπορώ να στείλω αυτό το βίντεο σε όλους τους φίλους σας μέσω email, κοινωνικών δικτύων και instant messenger. μπορώ επίσης δημοσιεύστε την πρόσβαση σε όλα τα email σας και τα instant messenger που χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, βρήκα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που μπόρεσα να δημοσιεύσω στο Διαδίκτυο και να στείλω σε φίλους. _7Y Εάν δεν θέλετε να το κάνω, στείλτε μου 900 $ (δολάριο ΗΠΑ) στο πορτοφόλι μου bitcoin. Διεύθυνση πορτοφολιού BTC:...... Εάν δεν ξέρετε πώς να αναπληρώσετε ένα τέτοιο πορτοφόλι, χρησιμοποιήστε τη μηχανή αναζήτησης Google. Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο σε αυτό. Μόλις φτάσουν τα χρήματα, θα το δω και θα αφαιρέσω αμέσως όλα αυτά τα σκουπίδια. Μετά από αυτό θα ξεχάσουμε τον καθένα άλλα. Υπόσχομαι επίσης να απενεργοποιήσω και να αφαιρέσω όλα τα κακόβουλα προγράμματα από τις συσκευές σας. Πιστέψτε με, κρατάω τον λόγο μου. Είναι δίκαιη συμφωνία και η τιμή είναι αρκετά χαμηλή, δεδομένου ότι έχω ελέγξει το προφίλ και την επισκεψιμότητά σας για λίγο. Dx Δίνω ακριβώς δύο ημέρες (48 ώρες) από τη στιγμή του ανοίγματος αυτής της επιστολής για πληρωμή. Μετά από αυτό το διάστημα, εάν δεν λάβω το καθορισμένο ποσό από εσάς, θα στείλω σε όλους πρόσβαση στους λογαριασμούς σας και επισκέφτηκαν ιστότοπους, προσωπικά δεδομένα και επεξεργάστηκαν βίντεο χωρίς προειδοποίηση. Θυμάμαι. Δεν κάνω λάθη, δεν σας συμβουλεύω να αστειευτείτε μαζί μου, έχω πολλές ευκαιρίες. Δεν έχει νόημα να παραπονιέστε για μένα γιατί δεν μπορούν να με βρουν. Διαμόρφωση της μονάδας δίσκου ή καταστροφή της συσκευής δεν θα βοηθήσει γιατί έχω ήδη τα δεδομένα σας. Δεν έχει νόημα να μου γράψετε πίσω - δεν γράφω από προσωπικό ταχυδρομείο και δεν κοιτάζω τις απαντήσεις. ( w.( Καλή τύχη και μην θυμώνεις! Ο καθένας έχει τη δουλειά του, απλά στάθηκες άτυχος σήμερα. , ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Στο μέλλον, σας συνιστώ να ακολουθείτε τους κανόνες ασφαλείας στο Διαδίκτυο και να μην επισκέπτεστε αμφίβολους ιστότοπους. Εγω στο pc δεν έχω κάμερα ούτε μικρόφωνο θα μπορούσε να υποκλέψει συνομιλία η βίντεο κλήση από το κινητό που είχα και εκεί τα mail της συνδεσεις? η πάει πολύ ?? η να κάνει εγγραφή της κινήσεις μου στην οθόνη. Πέιρα την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μου είπανε ότι από ιο που κατέβηκε και οτι είναι ένα μήνυμα αντιγραφή που στέλνουν σε πολλά μαιλ να τρομαξουν και να βάλουνε λεφτά να μην απαντήσω στο μήνυμα και να το διαγράψω.Τους είπα αν μπορούμε να τον βρούμε αυτόν και μου είπανε να παω να κάνω μήνυση να τους τα πώ όλα και αν βρεθεί βρέθηκε( το σίγουρο θα ζητήσουν σκλήρό δίσκο ο οποίος έχει πολλά αρχεία μου που είναι οικογενειακά προσωπικά επαγγελματικα δνε τα δείνεις εύκολα αυτα ) Εμένα μαι τρομάζει όχι που ήρθε μήνυμα με τρομάζει που σε συνδιασμό με το μήνυμα τις προηγούμενες ημέρες μου σβήσανε facebook που έμπαινε απο αυτο τον υπολογιστή κάναν ενεργειες σε instagram και κάνουν συνεχώς απόπειρες σύνδεσης και συχρονισμού στα mail. έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο? η σε κάποιον γνωστό του έχετε να μου προτείνετε κάτι? Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από dimitrismitsos
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μ@λ@κίες. Σε ψαρεύει. Έχω δει και σε άλλους τέτοια χαζά μηνύματα. Αγνόησε το.
dimitrismitsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, micos000 είπε Μ@λ@κίες. Σε ψαρεύει. Έχω δει και σε άλλους τέτοια χαζά μηνύματα. Αγνόησε το. όσο αφορά τον συνδυασμό το μήνυμα στα mail και το μπλοκάρισμα των λογαριασμών στο facebook και ίνσταγραμ τι έχεις να πείς? γιατι αυτός σίγουρα είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς για να τους εξαφανίσει βρήκε τους κωδικούς και μπήκε δεν μου ήρθε απλά ένα μήνυμα ότι με χακάρανε για να το αγνοήσω με χακάρανε και ήρθε το μήνημα μετα απο μέρες. 🤔
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, dimitrismitsos είπε όσο αφορά τον συνδυασμό το μήνυμα στα mail και το μπλοκάρισμα των λογαριασμών στο facebook και ίνσταγραμ τι έχεις να πείς? γιατι αυτός σίγουρα είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς για να τους εξαφανίσει βρήκε τους κωδικούς και μπήκε δεν μου ήρθε απλά ένα μήνυμα ότι με χακάρανε για να το αγνοήσω με χακάρανε και ήρθε το μήνημα μετα απο μέρες. 🤔 Εχουν κυκλοφορήσει τα στοιχεία σου και προσπαθούν να σε σκαμάρουν.
dimitrismitsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχουν κυκλοφορήσει τα στοιχεία σου και προσπαθούν να σε σκαμάρουν. που εχουν κυκλοφορήση ? σκαμάρουν δηλαδή?
Engimek Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) To ότι σου ήρθε sextortion scam μετά από "χακάρισμα" του λογαριασμού σου μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι. Παίζει κάποιο ρόλο? Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τώρα το mail σου είναι σε τουλάχιστον μια λίστα κακόβουλου spam. Να προσέχεις γενικά ό,τι μήνυμα σου έρχεται. Links από mail δεν ανοίγουμε, attachments από mail επίσης δεν ανοίγουμε εκτός εαν το περιμένουμε από γνωστό μας. Κάνε ένα κόπο και κατέβασε Noscript και Ublock Origin και μάθε πως δουλεύουν (όχι ότι χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο ως γνώση). Εν έτει 2022 να μου λένε άνθρωποι ότι ακόμα βλέπουν διαφημίσεις σε site και Popup windows... με πιάνει σύγκρυο. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από Engimek 1
dimitrismitsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dimitrismitsos είπε που εχουν κυκλοφορήση ? σκαμάρουν δηλαδή? σκαναρουν θελεις να πεις μάλλον.που έχουν κυκλοφορήση? κωδικόι και email?
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, dimitrismitsos είπε που εχουν κυκλοφορήση ? σκαμάρουν δηλαδή? Σε λιστες με υποψήφια θύματα,οπως γίνεται με όλα τα στοιχεία που διαρρέουν emails-αριθμοί καρτών-κινητά .Να σε σκαμάρουν,σωστά το γράφω.
dimitrismitsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 και φωτογραφίες και συνομιλίες ή δεν τους ενδιαφέρουν αυτά?
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, dimitrismitsos είπε και φωτογραφίες και συνομιλίες ή δεν τους ενδιαφέρουν αυτά? Δεν έχουν τίποτα από αυτά. Αν είχαν θα σου έστελναν ένα "δείγμα" για να σε πείσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα