Black Demis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο που ρωτας τωρα δεν εχει απαντηση, τι ζημια και τι κοστος, οι μοτοσυκλετες δεν βγαζουν και μεγαλες ζημιες, βεβαια εξαρτάται και απο την μαρκα δεν βγαζουν? παλιές με πολλά χιλομετρα μια χαρά βγαζουν καινούργιες ανεξαρτήτως μάρκας και χιλομετρων βγαζουν πλέον λίγα ειναι αυτά που δεν βγαζουν
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Black Demis είπε δεν βγαζουν? παλιές με πολλά χιλομετρα μια χαρά βγαζουν καινούργιες ανεξαρτήτως μάρκας και χιλομετρων βγαζουν πλέον λίγα ειναι αυτά που δεν βγαζουν Εχω εχω περασει απο πολλες μοτοσυετες βλαβες βλαβες δε εβγαλε καμία, εκτος αν θεωρεις βλαβη πχ την χαλασμενη ανάρτηση ή τους δίσκους ντεμπραγιάζ
Black Demis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εχω εχω περασει απο πολλες μοτοσυετες βλαβες βλαβες δε εβγαλε καμία, εκτος αν θεωρεις βλαβη πχ την χαλασμενη ανάρτηση ή τους δίσκους ντεμπραγιάζ βλάβη βλάβη σοβαρή οντος και σε μενα δεν έβγαλε καμία είτε ακριβή είτε φτηνή , μικρο βλάβες που σου σπάνε τα @@ ειχαν όλα όχι σκουριές όχι το ένα όχι το άλλο Ψεμμα μονο το 600rr 2004 ευγαλε φλαντζα στης 28,000 αλλα φταίω εγώ την έπινα στην πίστα
Dantε Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Καλα το suzuki που ειχα πριν μια χαρα εβγαζε. Τα ηλεκτρολογικα τα ειχα αλλαξει ολα. Και εγω λογο ελλειψη εμπιστοσυνης δε το παω συνεργειο. Ειχα παει για αλλαγη ρουλεμαν και βαραγαν το λαιμο με κατσαβιδι και ειχε φυγει το χρωμα απο παντου. Ειχαν ξεχασει ξεβιδωτο το φιλτροκουτι και αλλα τετοια. Και ολα αυτα σε πολυ γνωστο suzukoσυνεργειο της Αθηνας. Ε προφανως μετα τον εκοψα.
lalalaxi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, mastoras007 είπε Εντομεταξυ όσοι απάντησαν μόνο ένας πάει σε συνεργείο. Και άλλος ένας πάει μόνο για μεγάλο σερβίς. Τουλάχιστον σε τυχόν ζημιές πάτε συνεργείο? Αν ναι ενδεικτικά κόστος και τι ζημιά ήταν? Εντομεταξυ όσοι απάντησαν μόνο ένας πάει σε συνεργείο. Και άλλος ένας πάει μόνο για μεγάλο σερβίς. Τουλάχιστον σε τυχόν ζημιές πάτε συνεργείο? Αν ναι ενδεικτικά κόστος και τι ζημιά ήταν? Εγώ είχα 10 χρόνια R1 '00 δεν εβγαλε το παραμικρό πρόβλημα και άλλα 12 χρόνια GSXR 1000 '08 επίσης κανένα πρόβλημα ο κινητήρας, σε συνεργείο πήγα μόνο για σέρβις στις αναρτήσεις. Σε αντιπρόσωπο της ohlins που μου έκανε μαλακία και απάτη και σε έναν άλλον γνωστό με αναρτήσεις που επίσης έκανε μαλακία και στο τέλος τις έφτιαξε ο μηχανικός μου.. Τα μαστόρια όπως και στα αμάξια ειναι ότι νάνε... δυστυχώς. Εχω πάει και σε καλό μάστορα youtuber το αμάξι και έκανε μαλακία..... και στην αντιπροσωπία μου έχουν κάνει μαλακίες μου λέγανε να μου αλλάξουν ανταλλακτικά που δεν χρειαζόντανε και διάφορα τέτοια χαζά... λαμόγια όλοι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα