Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τα καλα 'μπουζια' δηλαδη εσυ τι θεωρεις πως παιρνεις;

Επίσης τι χρήση ακριβώς του κανεις και πινεις το αιμα και δε θα αντεχε το 'απλο' motul;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Black Demis είπε

ανάλογα τι λάδια θα μπουν κλπ
στην αντιπροσωπεια (ειναι στην εγγηηση 3 χρονια )
πχ τελευταίο service στα 12 φιλτρα λάδια μπουζια

φίλτρο λύδιου μαμά cfmoto (8 ευρώ)
φιλτρο αερα dna έχει (το καθάρισαν και το λάδωσαν)
λάδια 3 λίτρα spectro platinum 70 ευρω
μπουζια ngk 9 ιριδίου 32 ευρω
δουλειά 60 ευρω
8+70+32+60 170 ευρω

σε καμια 4,00 πάω για αλυσίδα γρανάζια (τιν βιασα) και λάστιχα (εκεί θα φιγει το νεφρό) λάστιχα κάνα 300 πιστεύω και αλυσίδα γρανάζια 200 ευρώ + δουλειά 

Τι μηχανή έχεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα ενα Vstrom 650. Οποτε πηγα σε συνεργειο , εξουσιοδοτημενο ή οχι εγινε ζημιά. Τελικα τα εκανα ολα μονος μου και ησυχασα. Μονο για βαλβιδες δεν ανοιξα μονος μου, αλλα και παλι πριν τις 100.000χλμ δεν χρειαζονται ουτε ελεγχο.

Τωρα εχω παλι ενα καινουργιο Vstrom 650 με 3500χλμ. Πρωτα λαδια αλλαξα σε εξουδιοτημενο και ο πίθηκος βαριεται να κοιταξει το τζαμακι. Ριχνει και τα 3 λιτρα μεσα. Βαλε και τι ειχε κρατησει... μισο λιτρο με την συριγγα εβγαλα. 

εε πρωτη και τελευταια φορα που πηγε σε εξουσιοδοτημένο. Χεστηκα και για την εγγύηση τους.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Ειχα ενα Vstrom 650. Οποτε πηγα σε συνεργειο , εξουσιοδοτημενο ή οχι εγινε ζημιά. Τελικα τα εκανα ολα μονος μου και ησυχασα. Μονο για βαλβιδες δεν ανοιξα μονος μου, αλλα και παλι πριν τις 100.000χλμ δεν χρειαζονται ουτε ελεγχο.

Τωρα εχω παλι ενα καινουργιο Vstrom 650 με 3500χλμ. Πρωτα λαδια αλλαξα σε εξουδιοτημενο και ο πίθικος βαριεται να κοιταξει το τζαμακι. Ριχνει και τα 3 λιτρα μεσα. Βαλε και τι ειχε κρατησει... μισο λιτρο με την συριγγα εβγαλα. 

εε πρωτη και τελευταια φορα που πηγε σε εξουσιοδοτημένο. Χεστηκα και για την εγγύηση τους.

Δεν είναι όλοι έτσι 

Υπαρχουν άψογοι επαγγελματίες 

Απο πόλη σε πόλη υπάρχουν διαφορες πολύ μεγάλες 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Δεν είναι όλοι έτσι 

Υπαρχουν άψογοι επαγγελματίες 

Απο πόλη σε πόλη υπάρχουν διαφορες πολύ μεγάλες 

Αθηνα ειμαι. Σε κανα 2 ζωες , αμα τους γυρισω ολους, αμα μου χαλασουν 20 μηχανακια, θα βρω εναν αψογο επαγγελματια.

Μέχρι τότε... 

• Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, andreaspA είπε

Αθηνα ειμαι. Σε κανα 2 ζωες , αμα τους γυρισω ολους, αμα μου χαλασουν 20 μηχανακια, θα βρω εναν αψογο επαγγελματια.

Μέχρι τότε... 

Η Αθήνα τα έχει αυτά ναι 

Καλυτερα μόνος στα απλά πράγματα της συντήρησης 

Επισης ξέρεις τι έχεις, τι βάζεις, ποτέ το αλλάζεις αλλά και το πιο σημαντικό γλιτώνεις αρκετά χρήματα 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2022 στις 9:39 ΠΜ, Dantε είπε

Απο τα καλα 'μπουζια' δηλαδη εσυ τι θεωρεις πως παιρνεις;

Επίσης τι χρήση ακριβώς του κανεις και πινεις το αιμα και δε θα αντεχε το 'απλο' motul;

Κλασσικό 10w40 άντεξε περίπου 2000 μετά ούτε ταχύτητα δεν άλλαζε, τι κάνουμε? Πάμε βουνό στροφές τέρμα γκάζια φρένο γκάζια φρένο (ήδη ένα σετ τακάκια έστειλα αδιάβαστο).

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Κλασσικό 10w40 άντεξε περίπου 2000 μετά ούτε ταχύτητα δεν άλλαζε, τι κάνουμε? Πάμε βουνό στροφές τέρμα γκάζια φρένο γκάζια φρένο (ήδη ένα σετ τακάκια έστειλα αδιάβαστο).

Οταν λες κλασσικο 10w40 εννοεις ορυκτελαιο;

Επισης για τα μπουζι δε μου εξηγησες τι περιμενεις να κερδισεις.

Το τακακι σε παρατεταμενα φρεναρισματα, προφανως θα φυγει αδιαβαστο αν δεν ειναι καταλληλου τυπου, λογικο ειναι.

Δημοσ.

Ντάξει σιγα το σερβις που εχει μια μηχανή

Εγω αλλάζω λάδια/φίλτρο λαδιού κάθε 5.000.
Φίλτρο αέρα ειναι K&N θέλει μόνο καθάρισμα μια στο τόσο μαζί με το φίλτρο καυσίμου.
Βαλβίδες κάθε 30.000.
Τακάκια όταν φθαρούν απαραίτητα καθαρισμός δαγκάνας/έμβολα
Εγω οταν εχω χρόνο τα κάνω μόνος μου ειναι πολύ εύκολο για όποιον πιάνουν τα χέρια του εκτός απο βαλβίδες.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οταν λες κλασσικο 10w40 εννοεις ορυκτελαιο;

Επισης για τα μπουζι δε μου εξηγησες τι περιμενεις να κερδισεις.

Το τακακι σε παρατεταμενα φρεναρισματα, προφανως θα φυγει αδιαβαστο αν δεν ειναι καταλληλου τυπου, λογικο ειναι.

Δεν περιμένω τπτ, απλά μαμά δεν είναι και τα καλύτερα έτσι έφαγαν αλλαγή + τα βγάλαμε και είχαν ήδη φθορά και μου είπε μηχανικός αλλά 6 βγάζει με normal χρήση, μόνο που δεν γίνεται normal χρήση

Αυτό το λάδι Δωκιμασα μια και το αντίστοιχο στο ipone δεύτερη φορά

https://www.skroutz.gr/s/8284237/Motul-5000-Λάδι-Μοτοσυκλέτας-για-Τετράχρονους-Κινητήρες-10W-40-1lt.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lalalaxi είπε

Ντάξει σιγα το σερβις που εχει μια μηχανή

Εγω αλλάζω λάδια/φίλτρο λαδιού κάθε 5.000.
Φίλτρο αέρα ειναι K&N θέλει μόνο καθάρισμα μια στο τόσο μαζί με το φίλτρο καυσίμου.
Βαλβίδες κάθε 30.000.
Τακάκια όταν φθαρούν απαραίτητα καθαρισμός δαγκάνας/έμβολα
Εγω οταν εχω χρόνο τα κάνω μόνος μου ειναι πολύ εύκολο για όποιον πιάνουν τα χέρια του εκτός απο βαλβίδες.

Πολύ καλά τα λες 

Μια μηχανή έχει πιο ακριβά service και αναλώσιμα από ένα αυτοκίνητο 

Δημοσ.

Εντομεταξυ όσοι απάντησαν μόνο ένας πάει σε συνεργείο.

Και άλλος ένας πάει μόνο για μεγάλο σερβίς.

Τουλάχιστον σε τυχόν ζημιές πάτε συνεργείο? Αν ναι ενδεικτικά κόστος και τι ζημιά ήταν?

Τουλάχιστον σε τυχόν ζημιές πάτε συνεργείο? Αν ναι ενδεικτικά κόστος και τι ζημιά ήταν?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mastoras007 είπε

Αυτο που ρωτας τωρα δεν εχει απαντηση, τι ζημια και τι κοστος, οι μοτοσυκλετες δεν βγαζουν και μεγαλες ζημιες, βεβαια εξαρτάται και απο την μαρκα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Δεν ξερω για ποιον λογο κανεις την ερωτηση, αλλα απο αυτους που απαντησαν το συμπερασμα που πρέπει να βγάλεις ειναι το εξης :

Δεν μας ενδιαφερει ιδιαιτερα το ποσο θα πληρωσουμε. Μας ενδιαφέρει πρωταρχικά να μην παρουμε το μηχανακι πισω πιο χαλασμενο απο οτι πήγε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...