skepasti21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Γεια σε όλους, Δεν μπορώ να βρω στα features να τικαρω το sandbox για να εμφανιστεί. Έχω τα 10 pro και έχω τσεκαρει ότι είναι ενεργοποιημένη η αναπαραγωγή εικονικής μηχανής στο κέντρο διεργασιών. Τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Επειδή έχω home στο λάπτοπ δες στο παρακάτω λινκ και έλεγξε ότι όλα είναι εντάξει. Δοκίμασε και με την εντολή από powershell. https://learn.microsoft.com/en-us/windows/security/threat-protection/windows-sandbox/windows-sandbox-overview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 καλύτερα πήγαινε εδώ sandboxie , περισσότερες δυνατότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skepasti21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Aris_ είπε καλύτερα πήγαινε εδώ sandboxie , περισσότερες δυνατότητες Ναι αλλά γιατί να συμβαίνει??? Το "εδώ" δεν έχει σύνδεσμο φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skepasti21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Υπήρχε, εγώ δεν το έβλεπα γιατί ήταν Ελληνικά....... η ελεύθερη μετάφραση ειναι Περιβάλλον Προστατευμένης Εκτέλεσης των Windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα