Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βρω ένα συγκεκριμένο χρώμα Air Jordan που δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο σχεδόν ποτέ στο official site της Nike. Ο καλός ο αλγόριθμος λοιπόν μου πετάει συνεχώς διαφημίσεις με άλλα site που έχουν το μοντέλο παπουτσιού που θέλω, σε ελαφρώς πιο χαμηλή τιμή ( πχ 90€ αντί για 120€ που κάνει συνήθως). Τα site αυτά είναι λίγο "παράξενα" και δεν λένε πολλές πληροφορίες για τα ίδια. Είχα επικοινωνία μέσω τσατ με ένα από αυτά, το https://retro-90.gr/ και μου είπαν οτι τα προϊόντα που πουλάνε είναι 100% γνήσια. 

Δεν ξέρω όμως αν θα έπρεπε να τα εμπιστευτώ, γιατί και οι τιμές τους είναι ύποπτα χαμηλές και τα προϊόντα τους, ενώ δυσεύρετα οπουδήποτε αλλού, υπάρχουν πάντα σε στοκ. 

Έχει κανείς καμιά ιδέα με τέτοια μαγαζιά; Πουλάνε μαϊμούδες ή παίζει να είναι legit;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george1807 είπε

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945162034

ΧΜΜΜΜΜΜ...

Ναι αυτό ήταν και ένα ακόμα θέμα! Τα περισσότερα από αυτά τα καταστήματα έχουν ένα κινητό μόνο για επικοινωνία και δεν δείχνουν ούτε χάρτη με το location τους! Βρωμάει η δουλειά μάλλον ε; :D

Δημοσ.

Άραγε πόσο μούφα να είναι αν τα πάρω; Βλέπω στο YouTube κάτι πολύ καλές αντιγραφές, αλλά κυρίως κυκλοφορούν Αμερική. Άρα 80€ συν τελωνείο εδώ άλλα 70€ θα έρθει σαν να παίρνω αυθεντικά! Εδώ Αθήνα παίζει πουθενά να βρω καλές αντιγραφές; Όχι Αγ. Βαρβάρα φυσικά.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, damoclesword είπε

Άραγε πόσο μούφα να είναι αν τα πάρω; Βλέπω στο YouTube κάτι πολύ καλές αντιγραφές, αλλά κυρίως κυκλοφορούν Αμερική. Άρα 80€ συν τελωνείο εδώ άλλα 70€ θα έρθει σαν να παίρνω αυθεντικά! Εδώ Αθήνα παίζει πουθενά να βρω καλές αντιγραφές; Όχι Αγ. Βαρβάρα φυσικά.

Λιγάκι, όσο πατάει ο ελέφαντας. Προχώρα άφοβα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, damoclesword είπε

Το ζήτημα είναι ότι ούτε τις μαιμούδες δεν θα πάρεις απο αυτό το site.

Tι έχει η Αγία Βαρβάρα,όλες μαιμούδες είναι.

Δημοσ.

Σήμερα μου έσκασε διαφήμιση κι από αυτό: https://sneakertown-gr.myshopify.com/

63€ μαζι με τα έξοδα αποστολής, για ένα ζευγάρι που βρίσκεις από 200€ και πάνω σε όλα τα άλλα site!

Πώς το κόβετε αυτό; Legit;

Πιο πολύ αναρωτιέμαι, αν το παραγγείλω τι θα μου σκάσει; Κάτι εντελώς άσχετο; Κάποια κάκιστη αντιγραφή; Ή τίποτα απολύτως; 

Υγ: Μέθοδο πληρωμής έχουν μόνο την αντικαταβολή.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, damoclesword είπε

Σήμερα μου έσκασε διαφήμιση κι από αυτό: https://sneakertown-gr.myshopify.com/

63€ μαζι με τα έξοδα αποστολής, για ένα ζευγάρι που βρίσκεις από 200€ και πάνω σε όλα τα άλλα site!

Πώς το κόβετε αυτό; Legit;

Πιο πολύ αναρωτιέμαι, αν το παραγγείλω τι θα μου σκάσει; Κάτι εντελώς άσχετο; Κάποια κάκιστη αντιγραφή; Ή τίποτα απολύτως; 

Υγ: Μέθοδο πληρωμής έχουν μόνο την αντικαταβολή.

Δεν βάζεις μυαλό .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν βάζεις μυαλό .

Έχω φαγωθεί να τα βρω αυτά τα άτιμα τα Jordan και στο χρώμα αυτό μόνο αυτές τις μαϊμούδες βρίσκω! Μου φαίνεται στο τέλος θα τα πάρω σκέτα άσπρα (που τα βρίσκω παντού) και θα τα βάψω μόνος μου!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, damoclesword είπε

Έχω φαγωθεί να τα βρω αυτά τα άτιμα τα Jordan και στο χρώμα αυτό μόνο αυτές τις μαϊμούδες βρίσκω! Μου φαίνεται στο τέλος θα τα πάρω σκέτα άσπρα (που τα βρίσκω παντού) και θα τα βάψω μόνος μου!

Είναι τόσο σπάνια και αυτοί  τα βάζουν 70 και 80% κάτω;Σκέψου το μόνος σου.

Εβαλα 100 ζευγάρια Air Max Plus 3 - Black 42νουμερο και τα έχει "διαθέσιμα".Ούτε η ΝΙΚΕ η ίδια δεν τα έχει διαθέσιμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Είναι τόσο σπάνια και αυτοί  τα βάζουν 70 και 80% κάτω;Σκέψου το μόνος σου.

Εβαλα 100 ζευγάρια Air Max Plus 3 - Black 42νουμερο και τα έχει "διαθέσιμα".Ούτε η ΝΙΚΕ η ίδια δεν τα έχει διαθέσιμα.

Έχεις δίκιο, δεν διαφωνώ. Ωστόσο ποιός ο λόγος να το κάνουν όλο αυτό αν δεν έχουν καν στοκ; Και οκ αν ήταν προκαταβολή να το καταλάβω. Σου παίρνουν τα λεφτά και μετά μην τους είδατε. Αλλά αυτοί (και οι περισσότεροι) κάνουν λόγο για αντικαταβολή μόνο ως τρόπο πληρωμής. Τι έχουν να κερδίσουν; Το ότι έχουν τα στοιχεία σου για να σε σπαμάρουν με email πχ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, damoclesword είπε

Έχεις δίκιο, δεν διαφωνώ. Ωστόσο ποιός ο λόγος να το κάνουν όλο αυτό αν δεν έχουν καν στοκ; Και οκ αν ήταν προκαταβολή να το καταλάβω. Σου παίρνουν τα λεφτά και μετά μην τους είδατε. Αλλά αυτοί (και οι περισσότεροι) κάνουν λόγο για αντικαταβολή μόνο ως τρόπο πληρωμής. Τι έχουν να κερδίσουν; Το ότι έχουν τα στοιχεία σου για να σε σπαμάρουν με email πχ;

Αν σου στείλουν σκουπιδια  στο κουτί που θα το ξέρεις πριν πληρώσεις την αντικαταβολή;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...