Προς το περιεχόμενο

Fold 4 η IPhone 14 Pro Max?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι αναμεσα σαυτα τα δυο. Δεν ειχα ποτε iphone κι εχω ψηθει να δοκιμασω κατι καινουριο, απο την αλλη και το fold καινουργια τεχνολογια ειναι αλλα δε ξερω ποσο θα χρησιμοποιησω τη μεγαλη οθονη περα απο youtube. Υπαρχει κανενας που εχει καποιο απο τα δυο να πει αποψη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Edgr είπε

Καλησπερα ειμαι αναμεσα σαυτα τα δυο. Δεν ειχα ποτε iphone κι εχω ψηθει να δοκιμασω κατι καινουριο, απο την αλλη και το fold καινουργια τεχνολογια ειναι αλλα δε ξερω ποσο θα χρησιμοποιησω τη μεγαλη οθονη περα απο youtube. Υπαρχει κανενας που εχει καποιο απο τα δυο να πει αποψη?

To fold είναι άλλη τεχνολογία η οποία εξελίσσεται χρονο με το χρονο με πλεονεκτήματα τη μεγάλη οθόνη αλλά  κ μειονεκτήματα το βάρος κ εργονομία. Μιας κ δεν ξανά είχες iPhone μήπως να έβλεπες το κανονικο 13 ή 12 να δουλέψεις το iOS κ μετά πας κ στα pro max αν σε βολέψει τα οποία δεν είναι διαθεσιμα τα 14αρια pro max μάλλον μετά τις γιορτες. To fold γενικά κ όταν το κλείνεις διπλώνεις δεν είναι εργονομικό βέβαια κ το pro max είναι βαρύ τηλ με μεγάλη οθόνη.

Από service υποστήριξη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών κ οι 2 εταιρίες Samsung/Apple είναι οι καλύτερες κ για Ελλάδα κ συνολικά.

μεταξύ των 2 το pro max θα είχε τον 1 λόγο καθώς το fold θέλει ακομα δουλειά σε υλοποίηση 

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, aces είπε

To fold είναι άλλη τεχνολογία η οποία εξελίσσεται χρονο με το χρονο με πλεονεκτήματα τη μεγάλη οθόνη αλλά  κ μειονεκτήματα το βάρος κ εργονομία. Μιας κ δεν ξανά είχες iPhone μήπως να έβλεπες το κανονικο 13 ή 12 να δουλέψεις το iOS κ μετά πας κ στα pro max αν σε βολέψει τα οποία δεν είναι διαθεσιμα τα 14αρια pro max μάλλον μετά τις γιορτες. To fold γενικά κ όταν το κλείνεις διπλώνεις δεν είναι εργονομικό βέβαια κ το pro max είναι βαρύ τηλ με μεγάλη οθόνη.

Από service υποστήριξη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών κ οι 2 εταιρίες Samsung/Apple είναι οι καλύτερες κ για Ελλάδα κ συνολικά.

Κατι τετοιο θα κανω μαλλον. Ηθελα το pro max γιατι εχω μεγαλα δαχτυλα και κανω συνεχεια mistouch στο πληκτρολογιο. Πρεπει να το παραγγειλω  απο τωρα για να το εχω μετα τις γιορτες?

Επεξ/σία από Edgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Edgr είπε

Κατι τετοιο θα κανω μαλλον. Ηθελα το pro max γιατι εχω μεγαλα δαχτυλα και κανω συνεχεια mistouch στο πληκτρολογιο. Πρεπει να το παραγγειλω  απο τωρα για να το εχω μετα τις γιορτες?

Υπάρχει έλλειψη το κάθε κατάστημα αλλά ξέρουν διαθεσιμότητα αλλά όχι

όποτε ναι βάλε παραγγελία κ βλέποντας κ κανοντας

πάντως μεταξύ των 2 το pro max θα είχε τον 1 λόγο κ για αντοχή σε βάθος χρόνου.

το fold θέλει δουλειά ακόμα με νέες εκδόσεις σε υλοποίηση κ κατασκευή κλπ

Δες κ βίντεο συγκριτικό πιο πάνω 😀

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, aces είπε

Υπάρχει έλλειψη το κάθε κατάστημα αλλά ξέρουν διαθεσιμότητα αλλά όχι

όποτε ναι βάλε παραγγελία κ βλέποντας κ κανοντας

πάντως μεταξύ των 2 το pro max θα είχε τον 1 λόγο κ για αντοχή σε βάθος χρόνου.

το fold θέλει δουλειά ακόμα με νέες εκδόσεις σε υλοποίηση κ κατασκευή κλπ

Δες κ βίντεο συγκριτικό πιο πάνω 😀

Θα το δω ευχαριστω, σκεφτομουνα καθε χρονο να το πουλαω για να παιρνω το καινουργιο αλλα βλεπω οτι ενα 500ρικο το χανει σε τιμη. Το προ μαξ 13 το δινουν 1000 στις αγγελιες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, chester20080 είπε

Μήπως ειναι προτιμοτερο να περιμενω το S23 Ultra?

Το Samsung Galaxy S23 Ultra θα ανακοινωθει μαλλον αρχες Φεβ του 23. Η βασικη διαφορα βαση αυτων που εχει διαρευσει ειναι ο επεξεργαστης 8 Gen 2. Μπαταρια, διαστασεις πανομοιοτυπες με το S22 Ultra. Στη καμερα ισως δωσουν το κατι παραπανω θα δειξει. 

Στα Galaxy S23 & to S23 Plus θα ναι ελαχιστη μεγαλυτερες στην πραξη ιδιες οι μπαταριες κατα 200mah. Οι διαστασεις σχεδον ιδιες βαση αυτων που εχουμε διαβασει.

Αν δεν βιαζεσαι περιμενεις να δεις τι θα βγει για να παρεις με Snapdragon παρα με Exynos που εχουν πει οτι θα ερχονται στην Ευρωπη βεβαια να δουμε μηπως εχουμε τιποτα ανατροπες με Exynos.

Αλλιως τα 14 pro max & το S22 Ultra αναλογα τι θες απο αποψη λογισμικου ειναι τα φετινα flagship. Για τα Fold αναφερθηκαν καλη προσπαθεια αλλα θελει παραπανω υλοποιησεις σε 2-3 χρονια ισως γινει ακομη καλυτερο τοσο στην κατασκευη αλλα κ στην αυτονομια που υπερεχει το 14 pro max.

9 ώρες πριν, chester20080 είπε

iPhone 14 Pro Max vs S22 Ultra αντι του Fold?

εδω ειναι αναλογα τι λογισμικο θες. Οποιο κ να παρεις ειναι τα flagship οποτε βλεπεις πιο λογισμικο σου κανει περισσοτερο. Ετσι κ αλλιως θα παιρνουν αναβαθμισεις για αρκετα χρονια αυτες οι 2 συσκευες.

Kαι to S22 Ultra ειναι πολυ καλο σε καποια δινει κ παραπανω απο τα iPhone (s pen, μεγαλ.οθονη) και αναβαθμισεις η Samsung δινει επισημα 4 ετη το OS & 5 ετη τα security updates. Η Apple επισημα δινει 5 ετη αναβαθμισεις και ανεπισιμα παει μινιμουμ 6 χρόνια σιγουρα ισως κ λιγο παραπανω.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aces είπε

Το Samsung Galaxy S23 Ultra θα ανακοινωθει μαλλον αρχες Φεβ του 23. Η βασικη διαφορα βαση αυτων που εχει διαρευσει ειναι ο επεξεργαστης 8 Gen 2. Μπαταρια, διαστασεις πανομοιοτυπες με το S22 Ultra. Στη καμερα ισως δωσουν το κατι παραπανω θα δειξει. 

Στα Galaxy S23 & to S23 Plus θα ναι ελαχιστη μεγαλυτερες στην πραξη ιδιες οι μπαταριες κατα 200mah. Οι διαστασεις σχεδον ιδιες βαση αυτων που εχουμε διαβασει.

Αν δεν βιαζεσαι περιμενεις να δεις τι θα βγει για να παρεις με Snapdragon παρα με Exynos που εχουν πει οτι θα ερχονται στην Ευρωπη βεβαια να δουμε μηπως εχουμε τιποτα ανατροπες με Exynos.

Αλλιως τα 14 pro max & το S22 Ultra αναλογα τι θες απο αποψη λογισμικου ειναι τα φετινα flagship. Για τα Fold αναφερθηκαν καλη προσπαθεια αλλα θελει παραπανω υλοποιησεις σε 2-3 χρονια ισως γινει ακομη καλυτερο τοσο στην κατασκευη αλλα κ στην αυτονομια που υπερεχει το 14 pro max.

Κι εγω κατι τετοιο σκεφτομαι, να περιμενω κανα διμηνο να δω πώς θα παει το S23 Ultra για να δω ποιο απο τα δύο να επιλεξω εχοντας και τα δύο μπροστα μου. Foldable δεν μαρεσουν να πω την αληθεια, οπότε δε θα πηγαινα σε κανενα τυπου flip/fold οσο κορυφη κι αν ηταν, τουλαχιστον προς το παρον. iPhone δεν εχω ξαναδουλεψει, δηλαδη ειμαι της android πλευρας τοσα χρονια, αν και καποια στιγμη θα θελα να δοκιμαζα την αλλαγη να δω πώς θα ταν και το iOS.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/12/2022 στις 8:08 ΜΜ, Edgr είπε

Αν δεις το thread που έχω ανοίξει για το galaxy s22 θα πάρεις απόφαση πολύ εύκολα πιστεύω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, skiabox είπε

Αν δεις το thread που έχω ανοίξει για το galaxy s22 θα πάρεις απόφαση πολύ εύκολα πιστεύω.

εβγαλε προβλημα σε υλικο η λογισμικο? ειχα χρονια το note 5 και ηταν πιο σκυλι πεθαινεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Edgr είπε

εβγαλε προβλημα σε υλικο η λογισμικο? ειχα χρονια το note 5 και ηταν πιο σκυλι πεθαινεις

υπερθερμανση επεξεργαστη.

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...