Προς το περιεχόμενο

Samsung tv BH8000 kai samsung m5 smart monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

εχω την οθονη samsung m5 smart monitor και πήρα την tv samsung BH8000 .ΤΟ πρόβλημα είναι ότι επειδή ειναι στο ίδιο δωμάτιο τα χειριστήρια μπλέκουν μεταξύ τους....ανοιει η μία συσκευή ανοίγει κ η άλλη, κλεινει η μία κλεινει κ ή αλλη κτλ κτλ..έχω μπει στις ρυθμίσεις έχω ψάξει δεν έχω βρει τιποτα..έχω κανει αντιστοίχηση ξανά τα κοντρόλ από την αρχή κτλ τίποτα δε γίνεται.οταν βγάζω τη μία συσκευή από το ρεύμα είναι οκ αν κ λειτουργεί κ με τα 2 κοντρόλ....τι λύση υπάρχει??ξέρει κάποιος?Ευχαριστώ!

δσδ.PNG

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αλλάζεις οθόνη ή τηλεόραση με άλλη μάρκα και είσαι κομπλέ. :)

Πέρα από την πλάκα, άσχετα με την αντιστοίχηση η εντολή για το on/off δίνεται μέσω υπερύθρων οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Εγώ τουλάχιστον σε παρόμοια περίπτωση φίλου δεν βρήκα λύση. Βάλε ίσως μια οικονομική wifi πρίζα ώστε από το κινητό σου να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς κατά βούληση τη συσκευή που θέλεις χωρίς να βάζεις-βγάζεις πρίζα.

Εναλλακτικά σκέψου και το ενδεχόμενο μήπως μπορείς να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή όπως ΑΥΤΗ στο κινητό σου για να χειρίζεσαι την τηλεόραση μέσω αυτού. Δεν λειτουργεί από ότι λένε το on/off αλλά μικρό το κακό.

• Like 1
Δημοσ.

Συννήθως αυτά τα τηλεκοντρολ είναι bluetooth για αυτο δεν χρειάζεται να εχουν οπτική επαφή με την συσκευή κι έτσι επιρεάζουν και τις 2 συσκευές. Αν ισχύει ίσως βρεις λύση αν αγοράσεις ένα τηλεκοντρόλ για samsung  με υπέρυθρες ακόμα και μη αυθεντικό (αυτό που έχει όλα τα κουμπία νουμερα κλπ). Αν μονιτορ και τηλεόραση δεν είναι δίπλα δίπλα τότε με τις υπέρυθρες θα λειτουργεί η συσκευη προς την οποία έχεις στρέψει το τηλεκοντρόλ.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, shodan είπε

Καλημέρα.

Αλλάζεις οθόνη ή τηλεόραση με άλλη μάρκα και είσαι κομπλέ. :)

Πέρα από την πλάκα, άσχετα με την αντιστοίχηση η εντολή για το on/off δίνεται μέσω υπερύθρων οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Εγώ τουλάχιστον σε παρόμοια περίπτωση φίλου δεν βρήκα λύση. Βάλε ίσως μια οικονομική wifi πρίζα ώστε από το κινητό σου να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς κατά βούληση τη συσκευή που θέλεις χωρίς να βάζεις-βγάζεις πρίζα.

Εναλλακτικά σκέψου και το ενδεχόμενο μήπως μπορείς να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή όπως ΑΥΤΗ στο κινητό σου για να χειρίζεσαι την τηλεόραση μέσω αυτού. Δεν λειτουργεί από ότι λένε το on/off αλλά μικρό το κακό.

Γενικά στο ίδιο δωμάτιο είναι μπέρδεμα διότι ειναι bluetoth οπότε ότι κάνεις με το τηλεκοντρόλ ακούνε κ οι 2..έχω ένα chromecast που έχει κοντρόλ το οποίο διαβάζει κ άλλες συσκευές κ η λύση προσωρινά βρέθηκε έτσι...η σίγουρη λύση ειναι αλλαγή δωματίου!!Ευχαριστώ!

5 ώρες πριν, alexzorb είπε

Συννήθως αυτά τα τηλεκοντρολ είναι bluetooth για αυτο δεν χρειάζεται να εχουν οπτική επαφή με την συσκευή κι έτσι επιρεάζουν και τις 2 συσκευές. Αν ισχύει ίσως βρεις λύση αν αγοράσεις ένα τηλεκοντρόλ για samsung  με υπέρυθρες ακόμα και μη αυθεντικό (αυτό που έχει όλα τα κουμπία νουμερα κλπ). Αν μονιτορ και τηλεόραση δεν είναι δίπλα δίπλα τότε με τις υπέρυθρες θα λειτουργεί η συσκευη προς την οποία έχεις στρέψει το τηλεκοντρόλ.

έχω ένα chromecast που έχει κοντρόλ το οποίο διαβάζει κ άλλες συσκευές κ η λύση προσωρινά βρέθηκε έτσι, απλά δε περιμένα από τις ρυθμίσεις να μην υπάρχει κάτι...Αμάν ρε Samsung πλάκα μας κάνεις....

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...