Chef_Alexander Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Φέξε μου και γλίστρησα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Edgr είπε Ειναι ηδη μεσα παντε chrome://flags -> high efficiency -> enable και μετα settings -> performance -> memory saver Ωραίος! YΓ. Μην μας τα πρήζετε με τον Firefox.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helionar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 σαν το γούρι είναι αυτή η είδηση. Λίγο διαφορετική αλλά σκάει μύτη κάθε χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Τώρα τελευταία αρχίζω και χρησιμοποιώ τον vivaldi...δεν ξέρω, μου αρέσει αρκετά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, Edgr είπε Ειναι ηδη μεσα παντε chrome://flags -> high efficiency -> enable και μετα settings -> performance -> memory saver Τι ωραία και εγώ το έψαχνα λέω δε θα το έβαλαν ακόμα, είδα μια πολύ μεγάλη διαφορά από το 26% που ήτανε πριν η χρήση της ραμ, τώρα πήγε στο 24% με 16GB συνολική ραμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korgan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, HateMe είπε Αυτό με την μνήμη δεν το είχαν πει και για τις προηγούμενες 78294784904 versions που είχαν βγάλει ; 🤡 Το λενε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καθε 6 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Έχω την εντύπωση ότι παρόμοιο χαρακτηριστικό όπως αυτό του memory saver με τις καρτέλες το έχει λανσάρει ο edge εδώ και καιρό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ πάντως με 128 Gb ram, έχω ξεχάσει το θέμα με την μνήμη. Αλλά και στο λάπτοπ τα πράγματα έχουν διορθωθεί αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Πρέπει να γίνει ένα vote για το ποιο είναι πιο βαρύ μεταξύ των: 1) chrome 2) Armoury Crate 3) Crysis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
than06 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Lazy solution που υπάρχει με επεκτάσεις εδώ και χρόνια. Για ελαφρώς λιγότερη μνήμη ο επεξεργαστής και το δίκτυο θα λειτουργούν παραπάνω όταν πρέπει να ξανα-φορτώσει η κάθε καρτέλα. Εκτός αν το αποθηκεύουν σαν cache στον δίσκο, αυτό σημαίνει πολλές εγγραφές σε ssd και χαμηλή ταχύτητα στους hdd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δείτε και το πολύ καλό workona.com Το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό και έχει και σχετική λειτουργία με ανενεργά tabs! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Οι browsers έχουν γίνει "τέρατα", είναι σχεδόν πλήρη λειτουργικά συστήματα, μονο η javascript engine έχει τρελλές απαιτήσεις μνήμης. Εχει περάσει ο καιρός που ο browser ήταν ενα απλό visualization σε HTML/CSS 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, evark είπε Οι browsers έχουν γίνει "τέρατα", είναι σχεδόν πλήρη λειτουργικά συστήματα, μονο η javascript engine έχει τρελλές απαιτήσεις μνήμης. Εχει περάσει ο καιρός που ο browser ήταν ενα απλό visualization σε HTML/CSS Ακριβώς. Για αυτό ότι τρέχει πάνω σε Electron είναι βαρύ. Γιατί σηκώνεται ολόκληρος browser. Για παράδειγμα discord και slack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα