Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Πως ηταν απεριοριστου αφου μετα απο 1-1.5 χρονο δεν λειτουργει;

Τι εννοεις δεν λειτουργει ; εγω μια χαρα τα δουλευω.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, venuets είπε

Τι εννοεις δεν λειτουργει ; εγω μια χαρα τα δουλευω.

Τι εννοει καποιος οταν λεει δεν λειτουργει; Το ειχα βαλει (πριν 1.5 χρονο, το τσεκαρα μολις ), το ειχα ενεργοποιησει με τον κωδικο κλπ, ηταν οκ και σημερα που λεω κατσε να δω ποια εκδοση εχω, την τρεχω και :

image.png.a09d1e557a15c55618e72a7f5c0695f2.png

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τι εννοει καποιος οταν λεει δεν λειτουργει; Το ειχα βαλει (πριν 1.5 χρονο, το τσεκαρα μολις ), το ειχα ενεργοποιησει με τον κωδικο κλπ, ηταν οκ και σημερα που λεω κατσε να δω ποια εκδοση εχω, την τρεχω και :

Μια από τα ίδια με το 4...

Δημοσ.

Σε εμένα δουλεύει η 4. Είχα να το ανοίξω πάνω από χρόνο επειδή δεν είχε υποστήριξη heic αρχείων και είδα ότι έβγαλαν update για αυτόν τον λόγο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sakis92 είπε

Το κατεβασα και με λεει trial 7 μερες τι εκανα λαθος

1.png

Πάτα το activate (πάνω από το Buy Now) και βάλε τον κωδικό που σου έστειλαν στο email

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μια υπόθεση θα ήταν να έκανε η εφαρμογή κάποια ενημέρωση που απαιτεί εκ νέου πιστοποίηση γνησιότητας κλπ ξερω γω και το κλειδί που είχες είναι πλέον άκυρο. Θα ήταν κακό εκ μέρους της luminar βέβαια... 

Μία άλλη, ίσως πιθανότερη, εξήγηση θα ήταν να έκαναν τα windows σου κάποια βαρβατη ενημέρωση που ουσιαστικά ενημέρωσε (αν όχι "επανεγκατεστησε", έστω μερικώς ή τεχνηεντως) τις εφαρμογές σου, οπότε είναι σε κατάσταση που πάλι απαιτούν κλειδί... 

Τέλος πάντων... Το κατέβασα, το εγκατέστησα..... Αλλά δεν εκκινεί με τίποτα. Ακόμα και ως admin να το τρέξω δεν εμφανίζεται καν το αρχείο στον task manager, φυσικα δεν ανοίγει κανένα παράθυρο κλπ. Fail...! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, giorginho είπε

Μια υπόθεση θα ήταν να έκανε η εφαρμογή κάποια ενημέρωση που απαιτεί εκ νέου πιστοποίηση γνησιότητας κλπ ξερω γω και το κλειδί που είχες είναι πλέον άκυρο. Θα ήταν κακό εκ μέρους της luminar βέβαια... 

Μία άλλη, ίσως πιθανότερη, εξήγηση θα ήταν να έκαναν τα windows σου κάποια βαρβατη ενημέρωση που ουσιαστικά ενημέρωσε (αν όχι "επανεγκατεστησε", έστω μερικώς ή τεχνηεντως) τις εφαρμογές σου, οπότε είναι σε κατάσταση που πάλι απαιτούν κλειδί... 

Τέλος πάντων... Το κατέβασα, το εγκατέστησα..... Αλλά δεν εκκινεί με τίποτα. Ακόμα και ως admin να το τρέξω δεν εμφανίζεται καν το αρχείο στον task manager, φυσικα δεν ανοίγει κανένα παράθυρο κλπ. Fail...! 

Θα το δοκιμάσω αργότερα και εγώ 

Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα το Luminar 4 και μου είχε βγάλει το ίδιο μήνυμα. Έβαλα όμως τον τότε κωδικό και τον πήρε κανονικά. 

Άραγε το 4 με το ΑΙ είναι ίδιο πρόγραμμα; Δηλαδή να βγάλω το 4 και να βάλω το σημερινό, ή να έχω και τα δύο;

Δημοσ.

Πάντως όταν βγήκε το ΑΙ έπεσε πολύ διαφήμιση και από όσα είχα δει τουλάχιστον είναι ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω, φαινόταν πολύ καλό θυμάμαι. 

Κρίμα που δεν ανοιγει καν 😤

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Δοκίμασε να ξανα βάλεις τον κωδικό, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ έχεις ακόμα το mail :P  

Δημοσ.
7 ώρες πριν, matrixxx είπε

To luminar 4 πάντως που το ανοίγω και το χρησιμοποιώ που και που, δουλεύει ακόμα κανονικά.

Φυσικά κάθε φορά μου λέει για κάποιο update το οποίο ΔΕΝ κάνω.

Μήπως κάποια εφαρμογή τύπου updater σου το έκανε update????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...