venuets Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Πως ηταν απεριοριστου αφου μετα απο 1-1.5 χρονο δεν λειτουργει; Τι εννοεις δεν λειτουργει ; εγω μια χαρα τα δουλευω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, venuets είπε Τι εννοεις δεν λειτουργει ; εγω μια χαρα τα δουλευω. Τι εννοει καποιος οταν λεει δεν λειτουργει; Το ειχα βαλει (πριν 1.5 χρονο, το τσεκαρα μολις ), το ειχα ενεργοποιησει με τον κωδικο κλπ, ηταν οκ και σημερα που λεω κατσε να δω ποια εκδοση εχω, την τρεχω και :
Cartman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τι εννοει καποιος οταν λεει δεν λειτουργει; Το ειχα βαλει (πριν 1.5 χρονο, το τσεκαρα μολις ), το ειχα ενεργοποιησει με τον κωδικο κλπ, ηταν οκ και σημερα που λεω κατσε να δω ποια εκδοση εχω, την τρεχω και : Μια από τα ίδια με το 4...
djuan1988 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Σε εμένα δουλεύει η 4. Είχα να το ανοίξω πάνω από χρόνο επειδή δεν είχε υποστήριξη heic αρχείων και είδα ότι έβγαλαν update για αυτόν τον λόγο.
sakis92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το κατεβασα και με λεει trial 7 μερες τι εκανα λαθος Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από sakis92
JohnMik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, sakis92 είπε Το κατεβασα και με λεει trial 7 μερες τι εκανα λαθος Πάτα το activate (πάνω από το Buy Now) και βάλε τον κωδικό που σου έστειλαν στο email 1
giorginho Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τι εννοει καποιος οταν λεει δεν λειτουργει; Το ειχα βαλει (πριν 1.5 χρονο, το τσεκαρα μολις ), το ειχα ενεργοποιησει με τον κωδικο κλπ, ηταν οκ και σημερα που λεω κατσε να δω ποια εκδοση εχω, την τρεχω και : Μια υπόθεση θα ήταν να έκανε η εφαρμογή κάποια ενημέρωση που απαιτεί εκ νέου πιστοποίηση γνησιότητας κλπ ξερω γω και το κλειδί που είχες είναι πλέον άκυρο. Θα ήταν κακό εκ μέρους της luminar βέβαια... Μία άλλη, ίσως πιθανότερη, εξήγηση θα ήταν να έκαναν τα windows σου κάποια βαρβατη ενημέρωση που ουσιαστικά ενημέρωσε (αν όχι "επανεγκατεστησε", έστω μερικώς ή τεχνηεντως) τις εφαρμογές σου, οπότε είναι σε κατάσταση που πάλι απαιτούν κλειδί... Τέλος πάντων... Το κατέβασα, το εγκατέστησα..... Αλλά δεν εκκινεί με τίποτα. Ακόμα και ως admin να το τρέξω δεν εμφανίζεται καν το αρχείο στον task manager, φυσικα δεν ανοίγει κανένα παράθυρο κλπ. Fail...!
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, giorginho είπε Μια υπόθεση θα ήταν να έκανε η εφαρμογή κάποια ενημέρωση που απαιτεί εκ νέου πιστοποίηση γνησιότητας κλπ ξερω γω και το κλειδί που είχες είναι πλέον άκυρο. Θα ήταν κακό εκ μέρους της luminar βέβαια... Μία άλλη, ίσως πιθανότερη, εξήγηση θα ήταν να έκαναν τα windows σου κάποια βαρβατη ενημέρωση που ουσιαστικά ενημέρωσε (αν όχι "επανεγκατεστησε", έστω μερικώς ή τεχνηεντως) τις εφαρμογές σου, οπότε είναι σε κατάσταση που πάλι απαιτούν κλειδί... Τέλος πάντων... Το κατέβασα, το εγκατέστησα..... Αλλά δεν εκκινεί με τίποτα. Ακόμα και ως admin να το τρέξω δεν εμφανίζεται καν το αρχείο στον task manager, φυσικα δεν ανοίγει κανένα παράθυρο κλπ. Fail...! Θα το δοκιμάσω αργότερα και εγώ
thouthou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ δοκίμασα το Luminar 4 και μου είχε βγάλει το ίδιο μήνυμα. Έβαλα όμως τον τότε κωδικό και τον πήρε κανονικά. Άραγε το 4 με το ΑΙ είναι ίδιο πρόγραμμα; Δηλαδή να βγάλω το 4 και να βάλω το σημερινό, ή να έχω και τα δύο;
giorginho Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Πάντως όταν βγήκε το ΑΙ έπεσε πολύ διαφήμιση και από όσα είχα δει τουλάχιστον είναι ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω, φαινόταν πολύ καλό θυμάμαι. Κρίμα που δεν ανοιγει καν 😤
HateMe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Τι εννοει καποιος οταν λεει δεν λειτουργει; Το ειχα βαλει (πριν 1.5 χρονο, το τσεκαρα μολις ), το ειχα ενεργοποιησει με τον κωδικο κλπ, ηταν οκ και σημερα που λεω κατσε να δω ποια εκδοση εχω, την τρεχω και : Δοκίμασε να ξανα βάλεις τον κωδικό, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ έχεις ακόμα το mail
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δεν μπορώ να βάλω τον κωδικό πουθενά. Help ?
HateMe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Δεν μπορώ να βάλω τον κωδικό πουθενά. Help ? Εκεί που λέει activate πάτα.
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, HateMe είπε Εκεί που λέει activate πάτα. ok thank you !!! στραβος και εγω
dennis_7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, matrixxx είπε Τι εννοει καποιος οταν λεει δεν λειτουργει; Το ειχα βαλει (πριν 1.5 χρονο, το τσεκαρα μολις ), το ειχα ενεργοποιησει με τον κωδικο κλπ, ηταν οκ και σημερα που λεω κατσε να δω ποια εκδοση εχω, την τρεχω και : To luminar 4 πάντως που το ανοίγω και το χρησιμοποιώ που και που, δουλεύει ακόμα κανονικά. Φυσικά κάθε φορά μου λέει για κάποιο update το οποίο ΔΕΝ κάνω. Μήπως κάποια εφαρμογή τύπου updater σου το έκανε update????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα