Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, και έχω ένα huawei 40 pro και έχω κάποια θέματα, (δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά το παλεύω). Αυτό που με απασχολεί είναι κυρίως το εξής: Οι χάρτες google λειτουργούν μέσω gspace. Φορώ ακουστικά και ακούω την πλοήγηση ενώ οδηγώ τη μηχανή. Όμως όταν κλείνει η οθόνη, σταματά να λειτουργεί η πλοήγηση. Με άλλες εφαρμογές χαρτών (εκτός gspace) δουλεύει κανονικά. Έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας στην εφαρμογή gspace και χάρτες και έχω κάνει πολλούς πειραματισμούς, ρυθμίσεις, απεγκαταστάσεις, ξαναεγκαταστάσεις κλπ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση?

Πάμε τώρα παρακάτω.Η εφαρμογή life reminders λειτουργεί μόνο μέσω gspace. Δεν έρχονται ειδοποιήσεις, δεν βρήκα λύση. Το ίδιο και με την εφαρμογή της Πειραιώς που δεν ανοίγει καν (δεν με απασχολεί καν).

Οι εφαρμογές που κατέβασα από το Huawei appgallery και είναι Alpha bank, Εθνικής τράπεζας, chrome, ανοίγουν κανονικά, για ειδοποιήσεις δεν ξέρω, δεν  είχα ασχοληθεί ποτέ.

Επίσης το viber που το δουλεύω εκτός gspace δουλεύει κανονικότατα.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι οι γκουγκλοχάρτες

Κι αν γινόταν και η εφαρμογή life reminders (για την ώρα έχω γυρίσει στο στυλό και χαρτί, η πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση). 

Επίσης σαν εναλλακτική το here maps δεν λειτουργεί.

Βέβαια υπάρχουν και δεκάδες άλλες gps εφαρμογές, οπότε κάτι θα με βολέψει.

Δεκτοί στο τόπικ και άλλοι Huaweiβαρεμένοι!!

Επεξ/σία από kostas2712
Δημοσ.
Στις 11/12/2022 στις 2:31 ΜΜ, kostas2712 είπε

Καλησπέρα, και έχω ένα huawei 40 pro και έχω κάποια θέματα, (δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά το παλεύω). Αυτό που με απασχολεί είναι κυρίως το εξής: Οι χάρτες google λειτουργούν μέσω gspace. Φορώ ακουστικά και ακούω την πλοήγηση ενώ οδηγώ τη μηχανή. Όμως όταν κλείνει η οθόνη, σταματά να λειτουργεί η πλοήγηση. Με άλλες εφαρμογές χαρτών (εκτός gspace) δουλεύει κανονικά. Έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας στην εφαρμογή gspace και χάρτες και έχω κάνει πολλούς πειραματισμούς, ρυθμίσεις, απεγκαταστάσεις, ξαναεγκαταστάσεις κλπ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση?

Πάμε τώρα παρακάτω.Η εφαρμογή life reminders λειτουργεί μόνο μέσω gspace. Δεν έρχονται ειδοποιήσεις, δεν βρήκα λύση. Το ίδιο και με την εφαρμογή της Πειραιώς που δεν ανοίγει καν (δεν με απασχολεί καν).

Οι εφαρμογές που κατέβασα από το Huawei appgallery και είναι Alpha bank, Εθνικής τράπεζας, chrome, ανοίγουν κανονικά, για ειδοποιήσεις δεν ξέρω, δεν  είχα ασχοληθεί ποτέ.

Επίσης το viber που το δουλεύω εκτός gspace δουλεύει κανονικότατα.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι οι γκουγκλοχάρτες

Κι αν γινόταν και η εφαρμογή life reminders (για την ώρα έχω γυρίσει στο στυλό και χαρτί, η πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση). 

Επίσης σαν εναλλακτική το here maps δεν λειτουργεί.

Βέβαια υπάρχουν και δεκάδες άλλες gps εφαρμογές, οπότε κάτι θα με βολέψει.

Δεκτοί στο τόπικ και άλλοι Huaweiβαρεμένοι!!

Απορώ γιατί παιδεύεσαι με Huawei? Πάρε ένα άλλο κινητό να κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος!

Δημοσ.

Στις ρυθμισεις μπαταριας>εκκινηση εφαρμογων>maps>εκτέλεση στο παρασκήνιο, δεν αν ειναι στο on. Δες και για gspace.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, koutsis είπε

Απορώ γιατί παιδεύεσαι με Huawei? Πάρε ένα άλλο κινητό να κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος!

Δεν είναι θέμα τις Huawei, και στο galaxy s21 που έχω, τα ίδια έκανε. Σε εμένα λύθηκε το θέμα βγάζοντας την εφαρμογή από το auto battery configuration . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...