Προς το περιεχόμενο

Modem Sim Unlimeted Data

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα!! Θα ήθελα την βοήθεια σας για άλλη μια φορά. Είχα cosmote 24αρα (το μέγιστο που πιάνει η περιοχή μου) και το download έφτανε μέχρι 22 mbs το οποίο ήταν υποφερτό ! Στη συνέχεια έγινε μετάβαση σε wind στην ίδια ταχύτητα με αποτέλεσμα το download να πέσει στα 12mbs (τραγικό) ! Μετά από αρκετά τηλέφωνα δεν έβγαλα άκρη και έχω τις εξής απορίες.. ΥΓ. Η ακύρωση της σύνδεσης έχει κόστος 350 ευρώ επειδή έχουμε υπογράψει για 1χρονο συμβόλαιο. Το ρούτερ δεν έχει αλλαχτεί είναι ακόμα της cosmote . Πιστεύετε ότι άμα βάλω το ρούτερ της ίδιας εταιρίας (wind) θα δω κάποια διαφορά στην ταχύτητα? Επίσης η λύση που σκέφτηκα είναι να αγοράσω ένα modem με sim και να βάλω unlimited data κ να ξεμπερδευω μ αυτή την ιστορία! Το μόνο άγχος που έχω είναι να μην έχω αποσυνδέσεις και σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα με αυτή την μέθοδο καθώς παίζω Online games κ θέλω σταθερή ταχύτητα και χαμηλά ms! Τι μου προτείνετε να κάνω? Με συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενο! Ευχαριστώ!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, WhoseTheBoss είπε

Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα!! Θα ήθελα την βοήθεια σας για άλλη μια φορά. Είχα cosmote 24αρα (το μέγιστο που πιάνει η περιοχή μου) και το download έφτανε μέχρι 22 mbs το οποίο ήταν υποφερτό ! Στη συνέχεια έγινε μετάβαση σε wind στην ίδια ταχύτητα με αποτέλεσμα το download να πέσει στα 12mbs (τραγικό) ! Μετά από αρκετά τηλέφωνα δεν έβγαλα άκρη και έχω τις εξής απορίες.. ΥΓ. Η ακύρωση της σύνδεσης έχει κόστος 350 ευρώ επειδή έχουμε υπογράψει για 1χρονο συμβόλαιο. Το ρούτερ δεν έχει αλλαχτεί είναι ακόμα της cosmote . Πιστεύετε ότι άμα βάλω το ρούτερ της ίδιας εταιρίας (wind) θα δω κάποια διαφορά στην ταχύτητα? Επίσης η λύση που σκέφτηκα είναι να αγοράσω ένα modem με sim και να βάλω unlimited data κ να ξεμπερδευω μ αυτή την ιστορία! Το μόνο άγχος που έχω είναι να μην έχω αποσυνδέσεις και σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα με αυτή την μέθοδο καθώς παίζω Online games κ θέλω σταθερή ταχύτητα και χαμηλά ms! Τι μου προτείνετε να κάνω? Με συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενο! Ευχαριστώ!

ποια εταιρεία σου δίνει τη καλύτερη και σταθεροτερη ταχύτητα ?? απο κει ξεκινας για να επιλεξεις παροχο και πακετο και μετά ρουτερ 

π.χ εγώ με 4g τηλεφωνο πιανω 300-29 .......

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostasbm είπε

ποια εταιρεία σου δίνει τη καλύτερη και σταθεροτερη ταχύτητα ?? απο κει ξεκινας για να επιλεξεις παροχο και πακετο και μετά ρουτερ 

π.χ εγώ με 4g τηλεφωνο πιανω 300-29 .......

Aυτη την στιγμη εχω cosmote που εχει καλη ας πουμε καλυψη στην περιοχη μου ..! Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στα speedtest που κανω με 4g+ αλλοτε μου δινει 100mbs με 73 ms αλλοτε 82mbs με 43ms κ παει λεγοντας.. Δεν ειναι σταθερο δηλαδη κ δεν ξερω αν φταιει το κινητο σ αυτο ! ΥΓ. μια περιοδο που εκανα hotspot με το κινητο ενω ειχα καλες ταχυτητες στα Online games μου εκανε συχνα αποσυνδεσεις .. δεν ειχα internet για 5 δευτερα κ μετα συνδεοταν ξανα μονο του !! Ελπιζω με το ρουτερ να μην εχω τετοιες αναποδιες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, WhoseTheBoss είπε

Aυτη την στιγμη εχω cosmote που εχει καλη ας πουμε καλυψη στην περιοχη μου ..! Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στα speedtest που κανω με 4g+ αλλοτε μου δινει 100mbs με 73 ms αλλοτε 82mbs με 43ms κ παει λεγοντας.. Δεν ειναι σταθερο δηλαδη κ δεν ξερω αν φταιει το κινητο σ αυτο ! ΥΓ. μια περιοδο που εκανα hotspot με το κινητο ενω ειχα καλες ταχυτητες στα Online games μου εκανε συχνα αποσυνδεσεις .. δεν ειχα internet για 5 δευτερα κ μετα συνδεοταν ξανα μονο του !! Ελπιζω με το ρουτερ να μην εχω τετοιες αναποδιες

παιζει ρόλο το σήμα......εγώ όταν δεν είχαμε ιντερνετ κανονικο είχα ρουτερ με σιμ κάρτα κοσμοτε..το σήμα ήταν 2-3 γραμμές(στα 8 χιλ η κεραία) όποτε έβαλα εξωτερική κεραία και είχε φουλ σήμα...τώρα η κεραία είναι στο 1 χιλ και τερματίζει σε σήμα 

κάνοντας το τηλέφωνο hot spot δεν ειναι το ιδιο με ρουτερ -σιμ που θα εχει και εξοδο λαν....μελετησε το πριν αγορασεις....εγω ειχα το dir 921 d link αλλα υπαρχουν αρκετα αξιολογα στην αγορα

Δημοσ.

Έπαιρνες 22 mbps σε ADSL? Μου ακούγεται τραβηγμένο. Η μόνες περιπτώσεις όπου κάτι τέτοιο γίνεται είναι 1) να βρίσκεσαι τοίχο τοίχο με το αστικό κέντρο ή 2) όταν η Cosmote δίνει πόρτα VDSL με κόφτη στα 24 (το κάνει μερικές φορές αποκλειστικά σε δικούς της συνδρομητές, κατά κύριο λόγο σε επαρχία).

Όμως εσύ μας λες ότι μέγιστη προσφερόμενη ταχύτητα στην περιοχή σου είναι τα 24, άρα δεν υπάρχει VDSL, σωστά?

Πάντως τα 12 Mbps είναι πολύ πιο συνηθισμένο νούμερο όσον αφορά ADSL.

Εν πάσει περιπτώσει, αν θες να gameάρεις με σταθερό, χαμηλό ping πας με τη σταθερή σου σύνδεση. Το χαμηλότερο bandwidth δεν επηρεάζει το ping. Με κινητή τηλεφωνία δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις διακυμάνσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...