nkoumo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας Διαπιστωσα ξαφνικά ΔΕΝ λειτουργεί η αυτοματη μετάφραση των υποτιτλων στο youtube. Μεχρι τις προάλλες ήταν ολα οκ. Πχ το παρακατω βιντεο. Εβλεπα κανονικά ελληνικους υποτιτλους. Αν μπορείτε δοκιμάστε το να μου πείτε μηπως φταει σε εμενα κατι τελικα Το δοκιμασα κε σε αλλους browser και σε αλλο PC αλλα το ιδιο. Τι εγινε ξαφνικά ? Το έκοψε η google? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από nkoumo 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Στα αγγλικά το βλέπω,σε ελληνικά δεν δείχνει τίποτα.
nkoumo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στα αγγλικά το βλέπω,σε ελληνικά δεν δείχνει τίποτα. Aυτο λεω και εγω, μεχρι προχτες λειτουργουσε στ Ελληνικά. Δεν ειναι μονο το παραπανω βίντεο, είναι πολλά άλλα, βασικά ολα. Κάτι έγινε στο youtube
billys gt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Και σε εμένα το ίδιο σκηνικό πουθενά υπότιτλοί .....
nkoumo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Εχει κανεις καμια εξήγηση ? Οσο και να έψαξα δεν βρηκα προσφατα κατι Δεν μπορει, πρεπει να ειναι παγκόσμιο θέμα και οχι μονο σε εμας
Adrian Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Όλα δεν είναι, σε κάποια βίντεο το κάνει μόνο, τουλάχιστον σε εμένα. Στο συγκεκριμένο πχ ενώ μου έχει την επιλογή για αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά μόλις την ενεργοποιήσεις δεν εμφανίζει τίποτα ενώ σε άλλο τα βγάζει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα