Προς το περιεχόμενο

SHG3060 WiFi 6 - Vodafone Station

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος ήταν αυτός με το usermode

αλλά αποτι φαίνεται το έχουν patchαρει

τώρα μονο αν κάποιος βρει το root του

όπως είχε γίνει και με το H300 με το routerhak

Οπότε αν μπορείς βάλε στο θέμα εδώ στο φόρουμ του routerhak ότι το παρέλαβες τι δοκίμασες και να σε βοηθήσουν περαιτέρω 

Δημοσ.
On 01/01/2023 at 13:50, aler45 said:

απλά όπως σου είπα ότι το H300 δεν συγχρονίζει στην γραμμή μου όποτε τα τεστ δεν θα γίνουν σωστά

και επίσης έχω ήδη 5 τι να το κάνω 6?

τους έχω πρήξει και αυτό που μου λένε είναι ότι

έχουμε σημειώσει την προτίμηση σας στο VOX αλλά το σύστημα επιλέγει μόνο του τον εξοπλισμό 

και τους λέω να κάνουν μια εξαίρεση γιατί έχω ήδη 8 ρουτερ VODAFONE και μου λέει 

ότι σας καταλαβαίνω αλλά το σύστημα αποφασίζει 

ΔΕΝ βγάζεις άκρη 

Νταξει άκου εδώ τι είπαν μόλις 

Ανάλογα την διαθεσιμότητα , δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση για τον εξοπλισμό , εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να λάβετε δικό σας , θα λειτουργήσει κανονικά και σε VOIP και σε PPP

οσο ξερω κανεις παροχος δεν σου σεταρει εξοπλισμο εμποριου για να παιξει το voip με εξαιρεση την cosmote που απλα σου δινει τα στοιχεια αν τα θελησεις.στην vodafone οσοι τα εχουν παρει ειναι με πλαγιο τροπο

On 01/01/2023 at 19:18, aler45 said:

ναι λοιπόν μου είπαν ότι δεν μπορώ να βάλω ότι θέλω αλλά αν έχω fritzbox μου είπαν να το συνδέσω και να επιλεξω προφίλ vodafone και να περιμένω 10 λεπτά αν δεν πάρει το voip θα τους καλέσω και θα το στείλουν μέσω TR-069

το fritz!box ισως το υποστηριζουν και στο data το ξερω οτι εχει profile vodafone.

On 04/01/2023 at 15:54, aler45 said:

Τελικα ελαβα σημερα το H268Q

απλα μου φαινεται παραξενο που εχεις ολα αυτα τα προβληματα με τα αλλα router.το λεω διοτι αν τα εχεις εσυ θα πρεπει να τα ειχε και απειρος κοσμος ειτε περνεις απο καμπινα vodafone ειτε απο καμπινα αλλου παροχου ειτε απο το αστικο κεντρο αφου ο εξοπλισμος δεν εξυπηρετει μονο εσενα αλλα ενα dslam μπορει να δινει σε 500 ατομα.

Δημοσ.

τα έχουν οι γείτονες μου τα προβλήματα αυτά με ΖΤΕ παροχών και συνήθως της vodafone 

αλλά τέλος πάντων αύριο θα λάβω το vox3.0

Δημοσ.
25 minutes ago, aler45 said:

τα έχουν οι γείτονες μου τα προβλήματα αυτά με ΖΤΕ παροχών και συνήθως της vodafone 

αλλά τέλος πάντων αύριο θα λάβω το vox3.0

δεν θα βαλεις τελικα το fritz!box ?

Δημοσ.

το έχω βάλει και πήρε και τα στοιχεία αυτόματα αλλά θέλω να έχω και κάτι δικό τους ώστε αν έχω βλάβη να βάλω αυτό πάνω που θα ξέρω ότι δουλεύει 

Δημοσ.
Just now, aler45 said:

το έχω βάλει και πήρε και τα στοιχεία αυτόματα αλλά θέλω να έχω και κάτι δικό τους ώστε αν έχω βλάβη να βάλω αυτό πάνω που θα ξέρω ότι δουλεύει 

εχεις μπολικα ειδικα εσυ :P .

Δημοσ.
On 12/01/2023 at 23:43, aler45 said:

:D:D

έχω πολύ απόθεμα :P

ειναι τραγικο.σπαταλη υλικου κανονικα.δηλαδη να μην εχουν καταγραφη οτι σου εχουν αφησει 15 ή να στα ζητησουν πισω να τα παρει αλλος.εκτος αν το θυμηθουν οταν διακοψεις πλεον.

Δημοσ.
Στις 18/12/2022 στις 12:00 ΜΜ, aler45 είπε

Το ρουτερ εμφανισιακα ειναι ιδιο με το Vodafone Power Station Wifi 6 που δινουν στην Ιταλια

power_station_descrizione.jpg

Και απο το σαιτ της δικιας μας vodafone φαινονται καποιες πληροφοριες για το

UI

βήμα4

και απο καποιο ιταλικο σαιτ

https://www.psline.it/2021/04/28/nuova-vodafone-wi-fi-6-station/

και αποτι διαβαζω υπαρχει και εφαρμογη που το διαχειριζεσαι

Για περισσοτερες πληροφοριες θα μας πει ο @33Bird33 η καποιος αλλος χρηστης αφου το εχει στα χερια του

Επειδή το είδα στον οδηγό, δίνει επιτέλους η vodafone (remote access) απομακρυσμένη πρόσβαση, port mapping το λέει και ddns δυνατότητα, η κάνω λάθος;

Δημοσ.
Στις 15/1/2023 στις 1:54 ΜΜ, poulinos είπε

ειναι τραγικο.σπαταλη υλικου κανονικα.δηλαδη να μην εχουν καταγραφη οτι σου εχουν αφησει 15 ή να στα ζητησουν πισω να τα παρει αλλος.εκτος αν το θυμηθουν οταν διακοψεις πλεον.

θα γελάσουμε.

πριν λίγες μέρες μου έφεραν το VOX για την 100αρα γιατί το ΖΤΕ δεν έπαιζε. και σήμερα με πήραν και μου πρότειναν στα ίδια λεφτά 200αρα. και σκάει μήνυμα EASYMAIL ότι αύριο θα έρθει ρουτερ. μιλάω με την εξυπηρέτηση μου λένε ότι το σύστημα έστειλε αυτόματα και πάλι θα λάβω το VOX shg3060 

Δημοσ.
On 16/01/2023 at 19:42, theodosml said:

Επειδή το είδα στον οδηγό, δίνει επιτέλους η vodafone (remote access) απομακρυσμένη πρόσβαση, port mapping το λέει και ddns δυνατότητα, η κάνω λάθος;

αν ειχαν κοψει το ddns στον user account ειναι χαζο.

On 17/01/2023 at 16:02, aler45 said:

θα γελάσουμε.

πριν λίγες μέρες μου έφεραν το VOX για την 100αρα γιατί το ΖΤΕ δεν έπαιζε. και σήμερα με πήραν και μου πρότειναν στα ίδια λεφτά 200αρα. και σκάει μήνυμα EASYMAIL ότι αύριο θα έρθει ρουτερ. μιλάω με την εξυπηρέτηση μου λένε ότι το σύστημα έστειλε αυτόματα και πάλι θα λάβω το VOX shg3060 

οτι νανε .αραγε το συστημα δεν βλεπει τι εχεις? μιλαμε για τρελη σπαταλη πορων. αν εσυ εχεις τοσα φαντασου ποσα εχουν αλλοι.και μετα αν κανεις συνδρομητης ζητησει αλλο ρουτερ του λενε πληρωσε το (πιο παλια αυτο).τωρα τα δινουν χρησιδανειο.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...