kage Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Έχει κάπου να ορίζεις σε ποια band θα συνδέεται μια συσκευή? Είδα sto band steering γ εξαίρεση αλλά νομιζω κανει το αντίθετο π θέλω.. να κλειδώνει 2.4 αντί γ 5ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VulMar Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Σε φορητότητα σε 300αρα FTTH στη Vodafone που κάναμε δίνουν αυτό; Υπάρχει το Fritz 7590 AX γίνεται να το κουμπώσουμε και να παίξει ή έστω μπαίνει το Vodafone Station σε bridge mode ώστε να δίνει γραμμή ως μόντεμ στο Fritz και να αναλάβει το Fritz όλη τη δουλειά ως ρούτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου On 16/07/2024 at 19:38, kage said: Έχει κάπου να ορίζεις σε ποια band θα συνδέεται μια συσκευή? Είδα sto band steering γ εξαίρεση αλλά νομιζω κανει το αντίθετο π θέλω.. να κλειδώνει 2.4 αντί γ 5ghz δεν θυμαμαι να εχω δει τετοια επιλογη γενΙκοτερα se routers>το πιο ευκολο θα ηταν να εχεις 2 διαφορετικα Ssid ενα για καθε band και να διαλεγεις εσυ.το band steering θα σε συνδεσει πχ απο Default στα 5Ghz αν η συσκευη παιζει 5 και απλα θα σε παει στα 2,4ghz αν βρει οτι πχ η 5αρα εχει γεμισει κτλ κτλ. On 17/07/2024 at 02:10, VulMar said: Σε φορητότητα σε 300αρα FTTH στη Vodafone που κάναμε δίνουν αυτό; Υπάρχει το Fritz 7590 AX γίνεται να το κουμπώσουμε και να παίξει ή έστω μπαίνει το Vodafone Station σε bridge mode ώστε να δίνει γραμμή ως μόντεμ στο Fritz και να αναλάβει το Fritz όλη τη δουλειά ως ρούτερ; Μπορεις να σεταρεις κανονικα το Fritz να σηκωνει τηλεφωνια και τα παντα χωρις να εχεις το vodafone για την τηλεφωνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Στις 12/5/2023 στις 1:35 ΠΜ, shinshi είπε Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα,εχω 100αρα FTTC μου στειλανε το SHG3060,και οποτε χρησιμοποιω εστω και 1 upload εχω απειρο packet loss λες και δεν εχει bandwith να δωσει,οτι τεστ εκανα bufferbloat dlsreports βγαζει 1000+ ms οταν πιεζεται εστω και λιγο το upload,ζητησα να μου στειλουν αλλο ρουτερ,μου στειλανε το h268q,ειδα βελτιωση και στα τεστ,αλλα πρακτικα το προβλημα παραμενει Στις 13/5/2023 στις 5:55 ΜΜ, dvampoulis είπε Καλησπέρα. Έχω ξαναενοχλήσει την Vodafone. Με διαβεβαίωσαν οτι έχουνε εντοπίσει το πρόβλημα. Θαρώ πως με κάποιο FW Upgrade σύντομα θα το λύσουνε. Προφανως ακομα δεν εχει λυθει το προβλημα παροτι εντοπιστηκε πριν 15 μηνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 06/08/2024 at 09:19, matrixxx said: Προφανως ακομα δεν εχει λυθει το προβλημα παροτι εντοπιστηκε πριν 15 μηνες; Πολλες φορες πιο ευκολο ειναι να σου δωσουν ενα νεο router παρα να μπουν στην διαδικασια να φτιαξουν ενα bug. δεν λεω για το συγκεκριμενο απλα πολλες φορες ξεκινανε να δινουν ενα πιο νεο μοντελο καιτο παλιο μενει στην ακρη και δεν ασχολειται κανεις. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από poulinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manpower Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Καλησπέρα, έχω παραλάβει εδω και κάποιες μερες το συγκεκριμένο router και ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος 4g USB dongle για backup σύνδεση σε περίπτωση που χαθεί η βασική. Υπάρχει καμία λιστα με συμβατά ή να παρω ενα τυπικό του εμπορίου; Δεν με νοιάζει η ταχύτητα ψάχνω κατι ίσα ίσα για συναγερμό κτλ. (Φυσικά το Shg3060 το εχω σε ups και για διακοπή ρεύματος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Στις 8/8/2024 στις 11:04 ΠΜ, poulinos είπε Πολλες φορες πιο ευκολο ειναι να σου δωσουν ενα νεο router παρα να μπουν στην διαδικασια να φτιαξουν ενα bug. δεν λεω για το συγκεκριμενο απλα πολλες φορες ξεκινανε να δινουν ενα πιο νεο μοντελο καιτο παλιο μενει στην ακρη και δεν ασχολειται κανεις. Ποιο ειναι το νεο ρουτερ που δεν εχει τα προβληματα bufferbloat του power station, του θεματος δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2 hours ago, matrixxx said: Ποιο ειναι το νεο ρουτερ που δεν εχει τα προβληματα bufferbloat του power station, του θεματος δηλαδη; οπωε αναφερω δεν υο αναφερω για το συγκεκριμενο αλλα ειναι γενικα μια παρατηρηση.γενικως πολλα router του κιλου. το καλο ειναι οτι πλεον μπορεις να παρεις το δικο σου απο το εμποριο 4 hours ago, manpower said: Καλησπέρα, έχω παραλάβει εδω και κάποιες μερες το συγκεκριμένο router και ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος 4g USB dongle για backup σύνδεση σε περίπτωση που χαθεί η βασική. Υπάρχει καμία λιστα με συμβατά ή να παρω ενα τυπικό του εμπορίου; Δεν με νοιάζει η ταχύτητα ψάχνω κατι ίσα ίσα για συναγερμό κτλ. (Φυσικά το Shg3060 το εχω σε ups και για διακοπή ρεύματος) αν εισαι αθηνα εχω αυτο αν θες να το κανεις δοκιμη πριν αγορασεις HUAWEI E3372 LTE 4G USB STICK (το εχω στις αγγελιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 15 ώρες πριν, poulinos είπε οπωε αναφερω δεν υο αναφερω για το συγκεκριμενο αλλα ειναι γενικα μια παρατηρηση.γενικως πολλα router του κιλου. το καλο ειναι οτι πλεον μπορεις να παρεις το δικο σου απο το εμποριο Tα τελευταια 20 χρονια το δκο μου απο το εμποριο ειχα, ειχα αγορασει και δουλευα 5-6 μοντεμς ολα αυτα τα χρονια, αλλα ειναι ακριβο σπορ και πλεον με την ακριβεια που υπαρχει τα τελευταια 2-3 χρονια στα παντα, δεν υπαρχουν περιθωρια για ασκοπα εξοδα. Υποτιθεται οτι θα πρεπει να σε καλυπτει απροβληματιστα ο εκαστοτε παροχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 1 hour ago, matrixxx said: Tα τελευταια 20 χρονια το δκο μου απο το εμποριο ειχα, ειχα αγορασει και δουλευα 5-6 μοντεμς ολα αυτα τα χρονια, αλλα ειναι ακριβο σπορ και πλεον με την ακριβεια που υπαρχει τα τελευταια 2-3 χρονια στα παντα, δεν υπαρχουν περιθωρια για ασκοπα εξοδα. Υποτιθεται οτι θα πρεπει να σε καλυπτει απροβληματιστα ο εκαστοτε παροχος. παλια τα router ηταν 10 φορες πιο χαλια.τα τελευταια χρονια εχουν βελτιωθει τα πραγματα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα παρεις top of the line router. και εχει λογικη. στα 100 ατομα αν δυο ασχολουνται με ping, bufferbloat κτλ ειναι θαυμα. οι περισσοτεροι απλα θελουν ενα internet και τους βλεπεις να ειναι και με χαλια router και να μην νιωθουν.ολα εχουν να κανουν με τις αναγκες του καθενος.μερικοι εχουν πχ vdsl 100 παιζουν στα 20 και δεν το ξερουν καν. οποτε ο παροχος δεν θα σκασει 100 ευρω router για τον πελατη. θα προσπαθησει να την βγαλει με κατι φτηνο.και για να μειωθουν τα εξοδα οπως εχεις δει εχουν κοπει το να στο χαριζουν ή να σου δινουν router αν δεν εχεις voip. καλώς ή κακως αυτο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Οπως τα λες ειναι δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 19 hours ago, matrixxx said: Οπως τα λες ειναι δυστυχως. Να πω οτι εχουν δοθει πολλοι εξοπλισμοί που ειχαν προβληματικό hardware, (crypto,gennet,oxygen,siemens). να πω οτι σε πελατεςπου πληρωναν 3 ψηφιο ποσο και 4ψηφιο ποσο καθε μηνα τους εδιναν εξοπλισμους που ηταν end of life και end of support απλα επειδη υπάρχουν και αντεχουν ακομα? να μιλησουμε για εταιρειες οπως η tp link που καθε μηνα βγαζει 100 νεα router και στα @@ μας για τα παλια ? που να το πιασεις και που να το αφησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitanelias Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα. Έχω εδώ και μήνες το συγκεκριμένο ρούτερ. Εδώ και λίγες μέρες έγινε 200 άρα η γραμμή μου με fiber. Με 5ghz πιάνει 200 αλλά με 2.4 με το ζόρι 100. Το WiFi analyzer μου λέει ότι στο κανάλι που παίζει είναι μόνο του. Υποτίθεται ότι είναι στα 300mbit το WiFi. Επίσης, στο laptop ενώ λέει ότι συνδέεται με 1000mbps , όταν τρέχω το Ookla πάνω από 130 δεν πιάνω. Φταίει το laptop σε αυτό που είναι παλιό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manpower Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου On 10/08/2024 at 22:38, poulinos said: οπωε αναφερω δεν υο αναφερω για το συγκεκριμενο αλλα ειναι γενικα μια παρατηρηση.γενικως πολλα router του κιλου. το καλο ειναι οτι πλεον μπορεις να παρεις το δικο σου απο το εμποριο αν εισαι αθηνα εχω αυτο αν θες να το κανεις δοκιμη πριν αγορασεις HUAWEI E3372 LTE 4G USB STICK (το εχω στις αγγελιες) Ευχαριστώ πολυ για την πρόταση! Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο είναι δύσκολο για δοκιμή, ευχαριστώ όμως όπως και να έχει. Μπορεί να επανέλθω... Παντως η τιμή που το δίνεις είναι πολυ καλή. Θα πρέπει να μελετήσω λιγο το σύστημα που θελω να φτιάξω και πως θα γίνει και μετά θα αποφασίσω για 4g stick. Στα εντός θέματος για το router, έχω να αναφέρω οτι σε 300αρα γραμμή ως μέσος (ισως προς το άνω οριο) χρήστης, είναι μάλλον η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ από πάροχο. Πιθανόν δεν έχει απο τον πάροχο ολες τις δυνατότητες ξεκλειδωμενες, αλλα από θέμα ταχυτήτων σε ενσύρματο/ασυρματο, σταθερότητα με πολλές συσκευές και κάλυψης wifi το βρίσκω πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 37 minutes ago, tsitanelias said: Καλησπέρα. Έχω εδώ και μήνες το συγκεκριμένο ρούτερ. Εδώ και λίγες μέρες έγινε 200 άρα η γραμμή μου με fiber. Με 5ghz πιάνει 200 αλλά με 2.4 με το ζόρι 100. Το WiFi analyzer μου λέει ότι στο κανάλι που παίζει είναι μόνο του. Υποτίθεται ότι είναι στα 300mbit το WiFi. Επίσης, στο laptop ενώ λέει ότι συνδέεται με 1000mbps , όταν τρέχω το Ookla πάνω από 130 δεν πιάνω. Φταίει το laptop σε αυτό που είναι παλιό; ενα ενα.ασχετο που τα 2,4 ghz ειναι 300Mbps η καρτα σου μπορει να μην ειναι.και 100 που πιανεις ειναι πολλα.και 300αρα καρτα να εχεις στην πραξη επειδη δεν ειναι Full duplex το wifi θα εχεις μεγιστο κοντα στα 150.τα ξεχνας τα 2,4>εχουν πεθανει. τα εχω γραψει και πολλες φορες στα Review των Fritz εδω και στο Thelab.gr. αν ειναι πολυ παλιο το λαπτοπ μπορει να φταιει ενα απο τα παρακατω. α.παλιοι drivers.περνα πιο νεους οχι απο την εταιρεια του λαπτοπ αλλα απο την εταιρεια του κατασκευαστη της καρτας πχ Realtek. επειδη να εισαι σιγουρος οτι παιζει σε full duplex. β.το λαπτοπ να σηκωνει cpu usage 100 τοις 100.το εχω δει.και μπορεις να το δεις ευκολα απο το task manager. 21 minutes ago, manpower said: Ευχαριστώ πολυ για την πρόταση! Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο είναι δύσκολο για δοκιμή, ευχαριστώ όμως όπως και να έχει. Μπορεί να επανέλθω... Παντως η τιμή που το δίνεις είναι πολυ καλή. Θα πρέπει να μελετήσω λιγο το σύστημα που θελω να φτιάξω και πως θα γίνει και μετά θα αποφασίσω για 4g stick. Στα εντός θέματος για το router, έχω να αναφέρω οτι σε 300αρα γραμμή ως μέσος (ισως προς το άνω οριο) χρήστης, είναι μάλλον η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ από πάροχο. Πιθανόν δεν έχει απο τον πάροχο ολες τις δυνατότητες ξεκλειδωμενες, αλλα από θέμα ταχυτήτων σε ενσύρματο/ασυρματο, σταθερότητα με πολλές συσκευές και κάλυψης wifi το βρίσκω πολυ καλο. αν το χρειαστεις για δοκιμη παντως για να μην το πληρωσεις και στο τελος δεν σου κανει εδω ειμαι. για το router εφοσον ειναι wifi 6 και εχει gigabit lan θα καλυψει το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστων που δεν θελουν κατι το extreme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα