Προς το περιεχόμενο

SHG3060 WiFi 6 - Vodafone Station

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/8/2024 στις 2:56 ΜΜ, poulinos είπε

ενα ενα.ασχετο που τα 2,4 ghz ειναι 300Mbps η καρτα σου μπορει να μην ειναι.και 100 που πιανεις ειναι πολλα.και 300αρα καρτα να εχεις στην πραξη επειδη δεν ειναι Full duplex το wifi θα εχεις μεγιστο κοντα στα 150.τα ξεχνας τα 2,4>εχουν πεθανει.

τα εχω γραψει και πολλες φορες στα Review των Fritz εδω και στο Thelab.gr.  αν ειναι πολυ παλιο το λαπτοπ μπορει να φταιει ενα απο τα παρακατω.

α.παλιοι drivers.περνα πιο νεους οχι απο την εταιρεια του λαπτοπ αλλα απο την εταιρεια του κατασκευαστη της καρτας πχ Realtek. επειδη να εισαι σιγουρος οτι παιζει σε full duplex.

β.το λαπτοπ να σηκωνει cpu usage 100 τοις 100.το εχω δει.και μπορεις να το δεις ευκολα απο το task manager.

αν το χρειαστεις για δοκιμη παντως για να μην το πληρωσεις και στο τελος δεν σου κανει εδω ειμαι.

για το router εφοσον ειναι wifi 6 και εχει gigabit lan θα καλυψει το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστων που δεν θελουν κατι το extreme.

Προχθές ήρθαν τεχνικοί από την vodafone με δικό τους εξοπλισμό για να ελέγξουν το πρόβλημα αυτό. Συνδέοντας με καλώδιο πάλι και με τους δικούς τους εξοπλισμούς δεν έπιανε την ταχύτητα που έπρεπε. Δουλεύει κανείς άλλος το συγκεκριμένο ρούτερ με καλώδιο για να δούμε αν είμαι ο μόνος;

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...