thelos257 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα έχω το HP Compaq presario cq57 το οποίο πατάω το κουμπί να ανοίξει και δεν ανοίγει ανοίγει για λίγα δευτερόλεπτα και κλείνει.. το έχω στο ρεύμα όπου το λαμπάκι γίνεται άσπρο και μετά πορτοκαλί. Το άνοιξα μια φορά και έσβησε μετά. Καμία ιδέα ή βοήθεια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 ώρα για νέο λάπτοπ. ακόμα και να επισκευάζεται το κόστος δεν αξίζει τα χαρακτηριστικά του. προτιμότερο με 100-120ευρώ να πάρεις ένα refurbished που θα είναι και δυνατότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε ώρα για νέο λάπτοπ. ακόμα και να επισκευάζεται το κόστος δεν αξίζει τα χαρακτηριστικά του. προτιμότερο με 100-120ευρώ να πάρεις ένα refurbished που θα είναι και δυνατότερο. Το είχε η κοπέλα μου και μου το έδωσε. Τα εφτησε δηλ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 4 minutes ago, thelos257 said: Το είχε η κοπέλα μου και μου το έδωσε. Τα εφτησε δηλ ; το ειπε το ποιημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Η μπαταρία σχεδόν σίγουρα έχει χαλάσει, και το πιο πιθανό είναι ότι έχει πρόβλημα και στη μητρική. Δοκίμασε μόνο τα εξής : 1) Βγάλε τη μπαταρία. Χωρίς να το έχεις στο ρεύμα, πάτα το κουμπί που ανοίγει και κράτα το πατημένο για 30 δευτερόλεπτα. Μετά, χωρίς να βάλεις τη μπαταρία, βάλτο στο ρεύμα και πάτα το κουμπί να ξεκινήσει. Αν εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα, τότε δεν αξίζει να ασχοληθείς παραπάνω. 2) Δοκίμασε ακριβώς το ίδιο αλλά με άλλο τροφοδοτικό (πάντα χωρίς μπαταρία) με το ίδιο βύσμα και την ίδια τάση εξόδου. Μην αγοράσεις καινούριο αν δεν έχεις. Μέτρα μόνο την τάση εξόδου σε αυτό που έχεις με πολύμετρο, για να δεις ότι το τροφοδοτικό είναι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theofilis1313 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ MSI GE 76 RAIDER 11UH ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ INTIVIRUS ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΙΟS SETTIGS ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΔΥΣΚΟ SSD SAMSUNG 980 PRO 2T ΣΑΝ RAW ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΟS ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΤΟ DISKPART ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΕΙ HEALTHY. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ NTFS? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα και καλή χρονιά! Έπρεπε να ανοίξεις καινούριο θέμα, καθώς το πρόβλημά σου είναι άσχετο με το αρχικό. Παρόλο που είναι λίγο δυσνόητο αυτό που περιγράφεις, από ότι καταλαβαίνω δεν ξεκινάν τα Windows, γιατί το partition έχει γίνει raw από ntfs. Το πιο γνωστό δωρεάν εργαλείο για να ανακτήσεις partitions χωρίς απώλεια δεδομένων είναι το testdisk. Το diskpart πώς κατάφερες να το τρέξεις, αφού δε μπαίνει στα Windows; Με τον ίδιο τρόπο θα τρέξεις το testdisk, αλλιώς θα χρειαστείς ένα bootable στικάκι με κάποιο image που θα περιέχει το testdisk. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theofilis1313 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ VENTALIAS ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕΡΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ . ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ GREEKFRAGMA KAI ΣΕ ΕΣΕΝΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 19 ώρες πριν, theofilis1313 είπε KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ VENTALIAS ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕΡΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ . ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ GREEKFRAGMA KAI ΣΕ ΕΣΕΝΑ. Μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα