Pwpwpw Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετα απο περιπου 9 χρονια με τον i7-4790k νομιζω ηρθε η ωρα για αναβαθμιση σε κατι νεωτερο και ταχυτερο! Επειδη τα τελευταια χρονια εχω χασει την επαφη με την τεχνολογια, απο λιγο ψαξιμο/διαβασμα που εκανα που φανηκε καλη επιλογη ο 13600Κ, αλλα παρολα αυτα εχω καποιες αποριες. Ο 13600k με τον 13600kf αν εχω καταλαβει σωστα, ειναι οτι ο δευτερος εχει και ενσωματομενα γραφικα ενω ο πρωτος οχι? Κατα τα αλλα ειναι ολοιδιοι με τις ιδιες δυνατοτητες? (OC κτλ). Ο 13700Κ αξιζει τα εξτρα χρηματατα σε σχεση με το performance boost που δινει ?(οπως φαινεται δεν αναβαθμιζω καθολου συχνα, οποτε το συστημα θα μενει και αυτο καμια 10ετια!) Η επιλογη αναμεσα σε 13600κ και 13600kf αλλαζει και την επιλογη της μητρικης η μπαινουν ακριβως στις ιδιες μητρικες και οι 2 επεξεργαστες? Τελος εχω μπερδευτει με τις μνημες Ram καθως αλλες μητρικες βλεπω οτι υποστηριζουν ddr4 και αλλες ddr5, παιζουν και με τους 2 τυπους μνημων αυτα τα cpu και αν ναι, τι με συμφερει να παρω? Οποιος μπορει ας μου λυσει τις παραπανω αποριες να τα ξεκαθαρισω λιγο στο μυαλο μου και θα ηθελα να δω προτασεις ολοκληρωμενες με cpu-motherboard-ram και ενα ssd. Καρτα γραφικων υπαρχει μια rx 6700 και τροφοδοτικο αν και παλιο υπαρχει ενα της EVGA 1300WATT(Απορω και εγω γιατι αγορασα τοσο μεγαλο😄) νομιζω δεν χρηζει αλλαγης. Α και ενα case καινυργιο θελω για να καταλαβω οτι αλλαξα συστημα, βαρεθηκα να το βλεπω αυτο το corsair 600T 10+ χρονια😋 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw
nickol-us Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλή επιλογή ο 13600k, θα βγάλει άνετα αρκετά χρόνια. Μάλλον δεν αξίζει η διαφορά σε 13700k, αλλά μιλάμε για εικασίες αφού δεν αναφέρεις καθόλου χρήση. K με ενσωματωμένα KF χωρίς. Όλοι οι 12-13th gen μπαίνουν στις ίδιες μητρικές. Υποστηρίζουν και τα 2 (ddr4/ddr5) ανάλογα τη μητρική που θα επιλέξεις. Συμφέρει να πας σε ddr4 από άποψη απόδοσης / χρημάτων. Τροφοδοτικό τέρας, αν έχει χρόνια στην πλάτη του καλό θα ήταν να σκεφτείς την αντικατάσταση του. Φαίνεται ότι έχεις φοβερό κουτί, θα δώσεις τουλάχιστον 100(+)€ για να πάρεις κάτι αντίστοιχα ποιοτικό, βέβαια η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από nickol-us 1
Pwpwpw Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, nickol-us είπε Καλή επιλογή ο 13600k, θα βγάλει άνετα αρκετά χρόνια. Μάλλον δεν αξίζει η διαφορά σε 13700k, αλλά μιλάμε για εικασίες αφού δεν αναφέρεις καθόλου χρήση. K με ενσωματωμένα KF χωρίς. Όλοι οι 12-13th gen μπαίνουν στις ίδιες μητρικές. Υποστηρίζουν και τα 2 (ddr4/ddr5) ανάλογα τη μητρική που θα επιλέξεις. Συμφέρει να πας σε ddr4 από άποψη απόδοσης / χρημάτων. Τροφοδοτικό τέρας, αν έχει χρόνια στην πλάτη του καλό θα ήταν να σκεφτείς την αντικατάσταση του. Φαίνεται ότι έχεις φοβερό κουτί, θα δώσεις τουλάχιστον 100(+)€ για να πάρεις κάτι αντίστοιχα ποιοτικό, βέβαια η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Η πιο βαριά χρήση που κάνει το pc είναι gaming, δεν κάνω κατι εξειδικευμένο η περίεργο. Ο 13600Κ έχει ενσωματωμένα γραφικά και ο 13600ΚF δεν έχει; Τα είχα καταλάβει ανάποδα! Το τροφοδοτικό πρέπει να το έχω γύρω στα 6 χρόνια, βέβαια τόσο μεγάλο που είναι απορώ εάν έφτασε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια έστω στην μισή κατανάλωση από τα ονομαστικά watt που έχει, σαν να δούλευε σβηστό, πιστεύεις όμως θα ήταν καλό να αλλαχθεί; Το κουτί εκτός του ψυχολογικού έχει custom water loop μέσα το οποίο σκέφτομαι να το παροπλίσω, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος πλέον.. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw
raul7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ο 13600k με τον 13600kf αν εχω καταλαβει σωστα, ειναι οτι ο δευτερος εχει και ενσωματομενα γραφικα ενω ο πρωτος οχι? Κατα τα αλλα ειναι ολοιδιοι με τις ιδιες δυνατοτητες? (OC κτλ). k=ξεκλέιδωτος, f=χωρίς γραφικά Άρα 13600k: ξεκλείδωτος με γραφικά & 13600kf: ξεκλείδωτος χωρίς γραφικά 23 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ο 13700Κ αξιζει τα εξτρα χρηματατα σε σχεση με το performance boost που δινει ?(οπως φαινεται δεν αναβαθμιζω καθολου συχνα, οποτε το συστημα θα μενει και αυτο καμια 10ετια!) Ανάλογα το τι θα κάνεις. Ο i7 σου δίνει άλλους 2 δυνατούς πυρήνες & άλλα 4 extra threads συνολικά. Σε single thread και εφαρμογές που εκμεταλλεύονται λιγότερους πυρήνες λογικά δεν θα δεις διαφορά, αν χρησιμοποιείς εξειδικευμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν πολλούς πυρήνες θα έχει διαφορά. Σε gaming με αυτή την κάρτα θα πήγαινα στον i5, δεν βλέπω νόημα στον i7. 27 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Η επιλογη αναμεσα σε 13600κ και 13600kf αλλαζει και την επιλογη της μητρικης η μπαινουν ακριβως στις ιδιες μητρικες και οι 2 επεξεργαστες? Ανάμεσα σε αυτούς που γράφεις δεν υπάρχει διαφορά, ανάμεσα σε 13600k & 13700k και πάλι δεν υπάρχει ουσιαστικά, μιλάμε για ξεκλείδωτους επεξεργαστές με πολλούς πυρήνες που θα κρατήσεις για πολλά χρόνια και κοστίζουν 350€+, άρα κοιτάς σε κάτι αξιοπρεπές και σε μητρική. 29 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Τελος εχω μπερδευτει με τις μνημες Ram καθως αλλες μητρικες βλεπω οτι υποστηριζουν ddr4 και αλλες ddr5, παιζουν και με τους 2 τυπους μνημων αυτα τα cpu και αν ναι, τι με συμφερει να παρω? DDR5 είναι νεότερες και έχει λογική να τις υποστηρίζει το σύστημα εφόσον θα το κρατήσεις τόσο πολύ, όμως ακόμα δεν έχουν βελτιστοποιηθεί σε επιδόσεις οι πρώτες φουρνιές και θα τις πληρώσεις με αρκετό premium. Από την άλλη DDR4 θα βάλεις πολλά gb σε καλή τιμή, τώρα δεν ξέρω στο μέλλον τι διαφορά θα έχουν τα συγκεκριμένα cpu με γρήγορες ddr5 και αν όντως αξίζει. 33 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καρτα γραφικων υπαρχει μια rx 6700 και τροφοδοτικο αν και παλιο υπαρχει ενα της EVGA 1300WATT(Απορω και εγω γιατι αγορασα τοσο μεγαλο😄) νομιζω δεν χρηζει αλλαγης. Πας σε νέο σύστημα που θα κρατήσεις χρόνια, πάρε νέο καλό τροφοδοτικό. Ένα semi modular gold ή platinum 650w ή 750w από καλό κατασκευαστή αφού τσεκάρεις και κανένα review είναι ό,τι πρέπει, έχει αρκετές επιλογές κοντά στα 100€ (εκτός αν σκοπεύεις στο μέλλον να πας στις top και πιο ενεργοβόρες κάρτες). Αν κινείσαι στις midrange θα σηκώνει και την επόμενη κάρτα που θα βάλεις. 1 1
Pwpwpw Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, raul7 είπε k=ξεκλέιδωτος, f=χωρίς γραφικά Άρα 13600k: ξεκλείδωτος με γραφικά & 13600kf: ξεκλείδωτος χωρίς γραφικά Ανάλογα το τι θα κάνεις. Ο i7 σου δίνει άλλους 2 δυνατούς πυρήνες & άλλα 4 extra threads συνολικά. Σε single thread και εφαρμογές που εκμεταλλεύονται λιγότερους πυρήνες λογικά δεν θα δεις διαφορά, αν χρησιμοποιείς εξειδικευμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν πολλούς πυρήνες θα έχει διαφορά. Σε gaming με αυτή την κάρτα θα πήγαινα στον i5, δεν βλέπω νόημα στον i7. Ανάμεσα σε αυτούς που γράφεις δεν υπάρχει διαφορά, ανάμεσα σε 13600k & 13700k και πάλι δεν υπάρχει ουσιαστικά, μιλάμε για ξεκλείδωτους επεξεργαστές με πολλούς πυρήνες που θα κρατήσεις για πολλά χρόνια και κοστίζουν 350€+, άρα κοιτάς σε κάτι αξιοπρεπές και σε μητρική. DDR5 είναι νεότερες και έχει λογική να τις υποστηρίζει το σύστημα εφόσον θα το κρατήσεις τόσο πολύ, όμως ακόμα δεν έχουν βελτιστοποιηθεί σε επιδόσεις οι πρώτες φουρνιές και θα τις πληρώσεις με αρκετό premium. Από την άλλη DDR4 θα βάλεις πολλά gb σε καλή τιμή, τώρα δεν ξέρω στο μέλλον τι διαφορά θα έχουν τα συγκεκριμένα cpu με γρήγορες ddr5 και αν όντως αξίζει. Πας σε νέο σύστημα που θα κρατήσεις χρόνια, πάρε νέο καλό τροφοδοτικό. Ένα semi modular gold ή platinum 650w ή 750w από καλό κατασκευαστή αφού τσεκάρεις και κανένα review είναι ό,τι πρέπει, έχει αρκετές επιλογές κοντά στα 100€ (εκτός αν σκοπεύεις στο μέλλον να πας στις top και πιο ενεργοβόρες κάρτες). Αν κινείσαι στις midrange θα σηκώνει και την επόμενη κάρτα που θα βάλεις. Πολύ διαφωτιστική και τεκμηριωμένη απάντηση, σε ευχαριστώ. Όσο αφορά τις gpu πάντα hi end είχα στο παρελθόν, τώρα πήρα midrange γιατί με το σύστημα που έχω δεν είχε νόημα να πάω σε κάτι πιο δυνατό. Όποτε για τροφοδοτικό αν αλλάξω να κοιτάξω κάτι γύρω στα 850watt φαντάζομαι θα καλύπτομαι σε οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική αναβάθμιση gpu. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw
Pwpwpw Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, leros2004 είπε Χρήση ? Budget ? Οθόνη που έχεις ? Μονιτορ υπαρχει το asus mg27q(1440p & 144hz) το οποιο θα κρατηθει. Οπως εγραψα και ποιο πανω το πιο απαιτητικο που κανω στο pc ειναι gaming το οποιο τους τελευταιους μηνες το ειχα παρατησει λογο υποχρεωσεων αλλα τωρα λογο χρονου θα ασχολουμαι ξανα.Δεν τρεχω κατι περιεργο η εξειδεκευμενο στο pc. Ιδανικα δεν θα ηθελα το μπατζετ της αναβαθμισης να φυγει πανω απο 1000αρικο, τωρα αν ειναι κατι που αξιζει πολυ, ισως γινει μια -μικρη- υπερβαση.
leros2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μονιτορ υπαρχει το asus mg27q(1440p & 144hz) το οποιο θα κρατηθει. Οπως εγραψα και ποιο πανω το πιο απαιτητικο που κανω στο pc ειναι gaming το οποιο τους τελευταιους μηνες το ειχα παρατησει λογο υποχρεωσεων αλλα τωρα λογο χρονου θα ασχολουμαι ξανα.Δεν τρεχω κατι περιεργο η εξειδεκευμενο στο pc. Ιδανικα δεν θα ηθελα το μπατζετ της αναβαθμισης να φυγει πανω απο 1000αρικο, τωρα αν ειναι κατι που αξιζει πολυ, ισως γινει μια -μικρη- υπερβαση. Με την κάρτα που έχεις μπορείς να την βγάλει πολύ φθηνότερα χωρίς να χάσεις σε απόδοση: https://www.bestprice.gr/item/2156156595/asus-tuf-gaming-b550-plus.html?qo=b550&from=cat https://www.bestprice.gr/item/2157489967/amd-ryzen-7-5700x-box.html?qo=5700+ryzen&from=cat https://www.bestprice.gr/item/2155790184/patriot-viper-steel-16gb-ddr4-3733mhz-grey.html?qo=pvs416g373c7k&from=search-single Κουτί θα κρατούσα το ίδιο, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα καινούργια κουτιά. Εκτός αν θες να πας σε μικρότερη διάσταση. Ψύξη: https://www.skroutz.gr/s/32985538/CoolerMaster-Hyper-212-ARGB-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-115x-1200-AM4.html υπεραρκετή EOL πλατφόρμες και της ιντελ και της AMD. Όταν θα φτάσει ο καιρός που ο 5700x θα υστερεί θα έχουν φθάσει σε AM6 socket και intel 15th γενιάς... Αν σκοπεύεις να αλλάξεις κάρτα σύντομα και κοιτάς 4080 και άνω τότε τα ξαναλέμε... 1 1
triplex1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 τις εχεις ρημαξει αυτες τις Patriot ψωμοτυρι τις εκανες Γιατι δε βαζεις αυτην να γλυτωσει το 30αρι ? https://www.bestprice.gr/item/2156154163/asrock-b550m-steel-legend.html
Pwpwpw Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, leros2004 είπε Με την κάρτα που έχεις μπορείς να την βγάλει πολύ φθηνότερα χωρίς να χάσεις σε απόδοση: https://www.bestprice.gr/item/2156156595/asus-tuf-gaming-b550-plus.html?qo=b550&from=cat https://www.bestprice.gr/item/2157489967/amd-ryzen-7-5700x-box.html?qo=5700+ryzen&from=cat https://www.bestprice.gr/item/2155790184/patriot-viper-steel-16gb-ddr4-3733mhz-grey.html?qo=pvs416g373c7k&from=search-single Κουτί θα κρατούσα το ίδιο, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα καινούργια κουτιά. Εκτός αν θες να πας σε μικρότερη διάσταση. Ψύξη: https://www.skroutz.gr/s/32985538/CoolerMaster-Hyper-212-ARGB-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-115x-1200-AM4.html υπεραρκετή EOL πλατφόρμες και της ιντελ και της AMD. Όταν θα φτάσει ο καιρός που ο 5700x θα υστερεί θα έχουν φθάσει σε AM6 socket και intel 15th γενιάς... Αν σκοπεύεις να αλλάξεις κάρτα σύντομα και κοιτάς 4080 και άνω τότε τα ξαναλέμε... Οχι δεν σκεφτομαι τουλαχιστον τωρα να αλλαξω καρτα γραφικων αλλα δεν ειμαι τυπος που αλλαζει συστημα καθε 1-2 χρονια οποτε θελω κατι που να αντεχει καλα στον χρονο οπως αυτο που εχω τωρα που με εβγαλε 8plus χρονια. Αντιθετα με το υπολοιπο συστημα, gpu αλλαζω παρα πολυ συχνα, οποτε μπορει να μην σκοπευω να αλλαξω συντομα, ομως σε βαθος 5-6 ετων θα αλλαξω πολλες, παρα πολλες.. Αν ειναι να κρατησω το υπαρχουν κουτι τοτε δεν νομιζω να χρειαζομαι εξτρα ψυξη, ισως γινετε να βαλω και το καινουργιο cpu στο waterLoop. Παρολα αυτα ο λογος που ηθελα να αλλαξω κουτι ειναι για να παροπλισω την custom υδροψυξη που εχω γιατι δεν την θελω πλεον και επιτελους να δω πανω στο γραφειο νεο κουτι γιατι αυτο το εχω πλεον 10 χρονια κλεισμενα. Το τωρινο συστημα με την λουπα υδροψυξης ειναι αυτο. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw 1
leros2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Οχι δεν σκεφτομαι τουλαχιστον τωρα να αλλαξω καρτα γραφικων αλλα δεν ειμαι τυπος που αλλαζει συστημα καθε 1-2 χρονια οποτε θελω κατι που να αντεχει καλα στον χρονο οπως αυτο που εχω τωρα που με εβγαλε 8plus χρονια. Αντιθετα με το υπολοιπο συστημα, gpu αλλαζω παρα πολυ συχνα, οποτε μπορει να μην σκοπευω να αλλαξω συντομα, ομως σε βαθος 5-6 ετων θα αλλαξω πολλες, παρα πολλες.. Αν ειναι να κρατησω το υπαρχουν κουτι τοτε δεν νομιζω να χρειαζομαι εξτρα ψυξη, ισως γινετε να βαλω και το καινουργιο cpu στο waterLoop. Παρολα αυτα ο λογος που ηθελα να αλλαξω κουτι ειναι για να παροπλισω την custom υδροψυξη που εχω γιατι δεν την θελω πλεον και επιτελους να δω πανω στο γραφειο νεο κουτι γιατι αυτο το εχω πλεον 10 χρονια κλεισμενα. Το τωρινο συστημα με την λουπα υδροψυξης ειναι αυτο. Κουτιά: https://www.bestprice.gr/item/2156321830/lian-li-lancool-ii-mesh-white.html https://www.skroutz.gr/s/22286792/CoolerMaster-Masterbox-TD500-Mesh-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html? Αλλαγή κάρτας σε 5-6 χρόνια, θα πας για ολική αναβάθμιση τότε..... Είναι πολλά τα 5-6 χρόνια για cpu Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από leros2004 1
Pwpwpw Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Κουτιά: https://www.bestprice.gr/item/2156321830/lian-li-lancool-ii-mesh-white.html https://www.skroutz.gr/s/22286792/CoolerMaster-Masterbox-TD500-Mesh-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html? Το lian-li μου αρεσει παρα πολυ και βγαινει και σε λευκο και σε μαυρο, παρα πολυ πιθανος αντικαταστατης του 600T! Στα υπολοιπα αποψη σου ειναι να στραφω προς amd και οχι στην 13η γενια Intel? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw
leros2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Το lian-li μου αρεσει παρα πολυ και βγαινει και σε λευκο και σε μαυρο, παρα πολυ πιθανος αντοκαταστατης του 600T! Στα υπολοιπα αποψη σου ειναι να στραφω προς amd και οχι στην 13η γενια Intel? Αφού θα αργήσεις να αλλάξεις κάρτα δεν έχει νόημα να κάψεις παραπάνω λεφτά για EOL πλατφόρμα. Όταν με το καλό είσαι έτοιμος για κάρτα, θα αλλάξεις & mb/cpu τότε.... Μπορείς να περιμένεις τον 13400 αν θες intel, υποτίθεται θα έρθει αρχές του 2023. Προσωπικά δεν θα έδινα 350€ για cpu που δεν θα τον εκμεταλλευτώ day1. Στα 6+ χρόνια πάλι ανεπαρκείς θα είναι... 1
hln3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Αν θες να κρατήσεις χρόνια ξηλώνεσαι γιατί μόνη επιλογή είναι ο 7600Χ με καλές ddr5 ... Και δυνατό cpu είναι και αν κάποια στιγμή πάρεις καμία κάρτα τέρας μπορείς να βάλεις στην ίδια μητρική τον 3d ή ότι καλύτερο θα σηκώνει το σόκετ του
leros2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, hln3 είπε Αν θες να κρατήσεις χρόνια ξηλώνεσαι γιατί μόνη επιλογή είναι ο 7600Χ με καλές ddr5 ... Και δυνατό cpu είναι και αν κάποια στιγμή πάρεις καμία κάρτα τέρας μπορείς να βάλεις στην ίδια μητρική τον 3d ή ότι καλύτερο θα σηκώνει το σόκετ του Γιατί να πληρώσει υπεραξία σε μητρική και μνήμες χωρίς κανένα όφελος ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα