Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας..
Αγορασα πριν μερες την motherboard "asus x670e-e" 521 ευρω απο amazon για το νεο μου build.
To πακετο με το που το ανοιξα βρηκα μεσα το κουτι της mobo αλλα ανοιχτο το "αυτακι" που μπαινει μεσα και με αλλα "τσακισματα" πανω στο κουτι πραμα που δειχνει πως η mobo/συσκευασια δεν ειναι καινουρια(δεν λειπει τιποτα).
Μιλησα με αμαζον οτι δεν εχω τροπο να τσεκαρω την mobo αλλα και να ειχα δεν θα την κρατουσα αλλα αυτο που θελω :

"Θελω να επιστρεψω το πακετο,ΔΕΝ ΘΕΛΩ refund θελω replacement.Θελω την ιδια μητρικη για το build δεν θελω πισω λεφτα και να τρεχω να την αγορασω μιας και ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ 616 ευρω--100 ευρω πανω.
Αυτοι μου απαντησαν να την στειλω πισω για refund και το replacement αποκλειεται γιατι "product is not available"!!!
Ασχετα που το πουλανε sold by amazon,shipped by amazon  και σε stock!! https://www.amazon.es/gp/product/B0BF5D8QXC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Tι να κανω

Δημοσ.

Μόνο το κουτί της είχε ίχνη παραβίασης; 

Η μητρική μέσα ήταν στο σακουλάκι της κομπλέ; σφραγισμένη;

Εχει ίχνη πως έχει βιδωθεί σε case; 

Μήπως είναι απλά λίγο ταλαιπωρημένη η συσκευασία; 

Κάποια φωτογρφία ίσως να βοηθούσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, jazzl2 είπε

Tι να κανω

Αν η μητρικη δεν εχει σημαδια χρησης να τη κρατησεις, δεν εγινε και κατι.

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.

Ειδικος απο Amazon  ειναι ο leros , αυτος ψωνιζει απο κει χοντρα πραγματα , ολοι οι αλλοι ψιλολογια παιρνουμε και μαστιχες

• Λύση
Δημοσ.

καλησπερα,εστειλα ενα δυνατο email χτες για ολη τη διαδικασια τωρα 4 μερες και οτι δεν με εξυπηρετουν και βγηκε σε καλο..
Το ανελαβε ενας τυπος ο οποιος αφου ζητησε συγνωμη κλπ κλπ κανονισε να μου αποσταλει αλλη mobo καινουρια χωρις να πληρωσω τιποτα..το μονο που μενει ειναι επιστροφη αυτης που εχω-αποστολη με οποιαδηποτε κουριερ,πληρωμη απο εμενα και refund μετα το κοστος.

Το ναιλον που ειναι μεσα η mobo δεν ηταν κλειστο καλα ειχε και αυτο σημαδια οτι εχει βγει και εχει μπει η καρτα.
Μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.

Μονος σου ανοιξες θεμα , μονος σου εδωσες τη λυση κανε και ενα like  στον εαυτο σου , οπως και να'χει καλως να σ'ερθει καινουρια

Δημοσ.

μπράβο για την λύση εδώ σκέφτομαι να πηγαινες πίσω σε μεγάλα μαγαζιά θα σε έβγαζαν τρελό και και και....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...