Marios.30 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Γεια σας εδω και καποια χρονια εχω προβλημα με το internet γενικα θα επρεπε να πιανω 30 αλλα πιανω αυτην τη στιγμη 22 βεβαια ειναι μεσα αυτη τη στιγμη στο Internet εγω ενα λαπτοπ που παιζει μουσικη απο youtube και μια τηλεωραση που βλεπει video απο youtube δεν ξερω ειναι λογικο να κατεβαινει η ταχητητα αν ειναι μεσα καποιος? και οταν δεν ειναι κανεις μεσα πιανω 28 περιπου...ενω πριν κατι μερες επιανε 30 ο τεχνικος ειπε οτι το 28 ειναι λογικο γιατι εχει μια αποκληση απο το καλοδιο που ειναι μακρη αν και εχω δοκιμασει και πιο κοντα και ειναι το ιδιο επισης το πρωι που δεν ηταν κανεις μεσα ηταν 13 μετα απο λιγο πηγε 20 και μετα 26 τηv ιδια ακριβως στιγμη η μια μετρηση μετα την αλλη γενικα μπορει να το μετρησω να ειναι 16 και μετα απο λιγο να παει παλι κανονικα δηλαδη εκει που ειναι 28 πεφτει αποτομα και ανεβαινει παλι...το jitter και αυτο ανεβοκατεβαινει τη μια ειναι 0 και την αλλη 0.89 η 0.22 εχει παει και 59.60 οταν ερχετε ο τεχνικος με το μηχανημα το βλεπει μια χαρα και με ενα αλλο μηχανημα που μετραει για να δει αν εχει προβλημα το καλοδιο που ερχετε στο σπιτι λεει οτι το βλεπει μια χαρα δεν βγαζει γενικα καποιο προβλημα...επισης εχω και packet loss στα games οταν ειναι καποιος αλλος μεσα στο internet αυτο ειναι λογικο??δηλαδη με το που παταει να βαλει ενα βιντεο αμεσος το packet loss ανεβαινει 1% οταν τα παταει και τα αλαζει συνεχεια παει 2% και γενικα ανεβαινει οταν ειναι internet καποιος αλλος και παταει πραγματα επισης και το jitter ανεβενει και κατεβαινει αποτομα οταν ειναι μεσα στο internet καποιος ακομα ψαχνουμε να δουμε τι φτεει εχει καμια ιδεα καποιος sorry για τα ορθογραφικα δεν το εχω και πολη :p..επισης να πω οτι εχουν αλαχτει η καλοδιοσεις μεσα στο σπιτι αλλα και το router και επισης δεν υπαρχουν φιλτρακια ολλα πανε κατευθειαν εκει που πρεπει επισης δεν ειμαι με wifi αλλα με ethernet to wifi χρησημοποιητε απο αλλες συσκευες αυτες η μετρησης και η δοκιμες για το packet loss εχουν γινει και απο αλλο pc οποτε δεν φτεει και το καλοδιο που παει στο pc μου αλλα ουτε και το pc....αν εχει ιδεα καποιος για το τι μπορει να φτεει θα χαρω να την ακουσω... Ευχαριστω!
filipprin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Ολα αυτα που λες με WI FI η με καλωδιο?
ICE-T Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 απολύτως φυσιολογικά είναι αυτά όταν χρησιμοποιούν πολλές συσκευές το ίντερνετ, ειδικά με το modem του παρόχου, όπου δεν μπορείς να δώσεις προτεραιότητα και συγκεκριμένη ταχύτητα που θα δίνει στην κάθε συσκευή όπως ένα ρούτερ του εμπορίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα