Klausx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, πήγα από VDSL 50αρα Nova σε Fiber 200αρα στην Wind που θα γίνει σύντομα, wind/nova, η αλλαγή ήταν πολύ άμεση αφού στην πολυκατοικία είχαν περάσει ήδη τα καλώδια κτλ 2 βδομάδες πριν. Το θέμα είναι το ping στα games ανέβηκε από 50 στα 70, βλέπω ότι υπάρχουν πολλά θέματα στα γνωστά ξένα φόρουμ ( reedit, tom's hardware) μετά από αλλαγή σε fiber... Ενημέρωσα τον πάροχο και δεν υπάρχει δυνατότητα fast path σε οπτική ίνα αν και δεν μίλησα με τεχνικό τους. Είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση; Γενικά προσοχή για όσους θέλετε χαμηλό ping γιατί απ' ό,τι φαίνεται είναι κάτι που δεν προσφέρει η οπτική ίνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ από 15-20 ping με vdsl πήγα στα 8-10 ping με fiber,αν και δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, αλλά δεν νομίζω να φταίει,η οπτικη ινα για το υψηλό ping,ίσως το ρουτερ που έχεις, ίσως κάποιοι server τι δεδομενη στιγμή, ίσως οι dns server που χρησιμοποιείς, αν κάνεις speediest εκεί τι ping έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι συνηθως το ping μειωνεται με το fiber to the home. Κατι αλλο συμβαίνει Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, markon είπε Εγώ από 15-20 ping με vdsl πήγα στα 8-10 ping με fiber,αν και δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, αλλά δεν νομίζω να φταίει,η οπτικη ινα για το υψηλό ping,ίσως το ρουτερ που έχεις, ίσως κάποιοι server τι δεδομενη στιγμή, ίσως οι dns server που χρησιμοποιείς, αν κάνεις speediest εκεί τι ping έχεις 1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε Ναι συνηθως το ping μειωνεται με το fiber to the home. Κατι αλλο συμβαίνει Είχα πολύ καλή γραμμή γενικά στο vdsl, έπιανα και τα 50 χωρίς θέματα και με πολύ μικρή απόσταση από το καφαο. Θα τους ξανά πάρω τηλέφωνο μήπως βρω κάποιον πραγματικό τεχνικό αυτήν την φορά να μου το ρυθμίσει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση geoavlonitis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Παιζουν μεγαλο ρολο και οι διασυνδεσεις που εχει ο καθε παροχος με το εξωτερικο. Η Nova και η Wind ειναι ακομα ξεχωριστες σε αυτο το κομματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Για ριξε μια ματια εδώ https://gameserverping.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Reaper Lords Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Wind fiber..αυτά μου δίνει εμένα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Reaper Lords Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastrokwstas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 και μένα τα ίδια με cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Σε αυτά τα site δείχνει οκ το Ping αλλά μέσα στο παιχνίδι υπάρχει θέμα, δεν έχω προλάβει να τους πάρω τηλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxenoss Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Inalan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στις 11/12/2022 στις 3:28 ΜΜ, geoavlonitis είπε Παιζουν μεγαλο ρολο και οι διασυνδεσεις που εχει ο καθε παροχος με το εξωτερικο. Η Nova και η Wind ειναι ακομα ξεχωριστες σε αυτο το κομματι. Ναι αυτό ήταν το πρόβλημα, το έβλεπα και με το tracert αλλά δεν είχα αποδεικτικά από το παλιό...τελικά έβαλα VPN και επανήρθε στα 50ms. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanguard13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Χθες ενεργοποιήθηκε το FTTH μου με cosmote. Στον ιδιο server στο speedtest, με VDSL είχα 12ms ping. Με FTTH τώρα έχω 3ms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Πολύ λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 @Klausx Δες μήπως είσαι πίσω από CGNAT γιατί είναι συχνό στην Wind. Κοιτάς τι IP έχεις μέσα στον εξοπλισμό και με τι ΙΡ φαίνεσαι στον έξω κόσμο (πάνε στο What is my IP). Αν είναι διαφορετικές είσαι πίσω από CGNAT. Καλείς πάλι και ζητάς "Public IP" γιατί έχεις κάμερες και συναγερμό που δεν παίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SaFiS είπε @Klausx Δες μήπως είσαι πίσω από CGNAT γιατί είναι συχνό στην Wind. Κοιτάς τι IP έχεις μέσα στον εξοπλισμό και με τι ΙΡ φαίνεσαι στον έξω κόσμο (πάνε στο What is my IP). Αν είναι διαφορετικές είσαι πίσω από CGNAT. Καλείς πάλι και ζητάς "Public IP" γιατί έχεις κάμερες και συναγερμό που δεν παίζουν... ZTE h288a είναι το router και δεν μπορώ να βρω κάπου την IP μέσα στο πάνελ του. Το μόνο που βλέπω είναι στο ethernet δύο συνδέσεις, η μία έχει διαφορετική IP και η 2η έχει την public ip. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από Klausx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα