Θοδωρής005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 καλησπερα μπορω να παραλαβω απο το καταστημα αλλα εχοντας βαλει τα στοιχεια του πατερα μου ; και ανηλικος 17 ετων;
smpt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ ταυτότητα. Μονο αριθμό τηλεφώνου. Αν δεν πας ψαρωμενος δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλό είναι να έχεις ήδη πληρώσει ή να έχεις μετρητά. Αν πας με κάρτα άλλου και σε δούνε μικρο, μπορεί να ζητήσουν ταυτότητα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από smpt
Θοδωρής005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, smpt είπε δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ ταυτότητα. Μονο αριθμό τηλεφώνου. Αν δεν πας ψαρωμενος δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλό είναι να έχεις ήδη πληρώσει ή να έχεις μετρητά. Αν πας με κάρτα άλλου και σε δούνε μικρο, μπορεί να ζητήσουν ταυτότητα Καλά ναι αν και λόγω ύψους φαίνομαι ανω των 18
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Αν είναι πληρωμένο με κάρτα, ζητάνε ταυτότητα σε μικρό πράγματα δεν δω σαν το πακέτο σε κοπέλα μου παρόλο που είχε την ταυτότητα μου μαζί Σε πληρωμή στο μαγαζί ζητάνε μόνο κινητό που δηλωθηκε καρά την παραγγελία για να την βρούνε
Θοδωρής005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Inuyasha είπε Αν είναι πληρωμένο με κάρτα, ζητάνε ταυτότητα σε μικρό πράγματα δεν δω σαν το πακέτο σε κοπέλα μου παρόλο που είχε την ταυτότητα μου μαζί Σε πληρωμή στο μαγαζί ζητάνε μόνο κινητό που δηλωθηκε καρά την παραγγελία για να την βρούνε Εκανα την παραγγελία και το προϊόν έλεγε άμεσα διαθέσιμο μετά από τρεις ώρες μπαίνω και βλέπω ότι το προϊόν έλεγε κατόπιν παραγγελίας. Κοιτάω στην εξέλιξη της παραγγελίας και λέει έλεγχος ομαλότητας σε εξελιξη. Πάει να πει ότι εξαντλήθηκε επειδη το αγόρασα; η λανθασμένη διαθεσιμότητα;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Θοδωρής005 είπε Εκανα την παραγγελία και το προϊόν έλεγε άμεσα διαθέσιμο μετά από τρεις ώρες μπαίνω και βλέπω ότι το προϊόν έλεγε κατόπιν παραγγελίας. Κοιτάω στην εξέλιξη της παραγγελίας και λέει έλεγχος ομαλότητας σε εξελιξη. Πάει να πει ότι εξαντλήθηκε επειδη το αγόρασα; η λανθασμένη διαθεσιμότητα; Τον τελευταίο καιρό στις αποθήκες του eshop γίνεται χαμός, μόνο με τηλέφωνο ίσως μάθεις τι γίνεται, αν και σε εμένα επί μία βδομάδα μου έλεγαν ότι θα σταλεί την επόμενη το προϊόν αλλά τίποτα δεν γινόταν, 10 μέρες μετά αφού είχα βαρεθεί να περνώ τηλ περνώ μια τελευταία φορά και μου λένε ότι τελικά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και ήταν λάθος του συστήματος
Θοδωρής005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Τον τελευταίο καιρό στις αποθήκες του eshop γίνεται χαμός, μόνο με τηλέφωνο ίσως μάθεις τι γίνεται, αν και σε εμένα επί μία βδομάδα μου έλεγαν ότι θα σταλεί την επόμενη το προϊόν αλλά τίποτα δεν γινόταν, 10 μέρες μετά αφού είχα βαρεθεί να περνώ τηλ περνώ μια τελευταία φορά και μου λένε ότι τελικά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και ήταν λάθος του συστήματος πηρα και μου ειπαν οτι ειναι διαθεσιμο το ελπιζω
Titos301 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Στις 11/12/2022 στις 11:44 ΠΜ, Inuyasha είπε Τον τελευταίο καιρό στις αποθήκες του eshop γίνεται χαμός, μόνο με τηλέφωνο ίσως μάθεις τι γίνεται, αν και σε εμένα επί μία βδομάδα μου έλεγαν ότι θα σταλεί την επόμενη το προϊόν αλλά τίποτα δεν γινόταν, 10 μέρες μετά αφού είχα βαρεθεί να περνώ τηλ περνώ μια τελευταία φορά και μου λένε ότι τελικά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και ήταν λάθος του συστήματος τελικα τι εγινε; εχουμε εμπειριες για παραλαβες προιοντων που τα λεει στο σαιτ διαθεσιμα σε "4-7 μερες" ;
d_gkal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Παρήγγειλε 4 τεμάχια ενός προϊόντος με παραλαβή από κατάστημα. Μπορώ να παραλάβω τα 2 μόνο;
lector Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Στις 6/2/2023 στις 4:48 ΠΜ, d_gkal είπε Παρήγγειλε 4 τεμάχια ενός προϊόντος με παραλαβή από κατάστημα. Μπορώ να παραλάβω τα 2 μόνο; Χωρις να μου εχει τυχει, λογικα ναι. Αν δεν εχει γινει πληρωμη, η παραγγελια σου μεχρι να την παρεις στο χερι δεν εχει κοπει, οποτε πολυ απλα πας και ζητας να παραλαβεις μονο τα 2, στα κοβουν τα πληρωνεις και φευγεις. Δε μπορουν να σε υποχρεωσουν να παραλαβεις και τα 4, αλλοι πιστολιαζουν και δεν πανε καν να παραλαβουν. Στο κατω κατω ειναι πιο συμφερον να αγορασεις και να πληρωσεις εστω τα 2 παρα να πιστολιασεις εντελως.
Mr_Laptop Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πηγενε σαν να μην τρέχει τίποτα. Και όπως απάντησε ο φίλος να έχεις μετρητά.... Δεν θα ασχοληθει κανείς με την ηλικία σου πιστεύω.... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από Mr_Laptop
d_gkal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 On 08/02/2023 at 00:06, lector said: Χωρις να μου εχει τυχει, λογικα ναι. Αν δεν εχει γινει πληρωμη, η παραγγελια σου μεχρι να την παρεις στο χερι δεν εχει κοπει, οποτε πολυ απλα πας και ζητας να παραλαβεις μονο τα 2, στα κοβουν τα πληρωνεις και φευγεις. Δε μπορουν να σε υποχρεωσουν να παραλαβεις και τα 4, αλλοι πιστολιαζουν και δεν πανε καν να παραλαβουν. Στο κατω κατω ειναι πιο συμφερον να αγορασεις και να πληρωσεις εστω τα 2 παρα να πιστολιασεις εντελως. Τελικά μπορείς να παραλάβει όσα θελεις απ την παραγγελία. Παρελαβα αυτά που ήθελα και όλα καλά. On 08/02/2023 at 00:16, Mr_Laptop said: Πηγενε σαν να μην τρέχει τίποτα. Και όπως απάντησε ο φίλος να έχεις μετρητά.... Δεν θα ασχοληθει κανείς με την ηλικία σου πιστεύω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα