KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επαθα μια ζημια τις προαλλες με ενα εγγραφο (κολησε το κινητο ενω το εσωζα και εγινε corrupted) το text editor που χρησιμοποιουσα κραταγε local backup, αλλα μεχρι να καταλαβω τι συνεβει, εγινε corrupted και το backup. ειχα ενεργο και το google drive, αλλα απο οτι καταλαβα, κανει restore oλο το backup του σε ολο το κινητο, και οχι συγκεκριμενα ενα μεμονωμενο αρχειο. οποτε ψαχνω εναν τροπο, ωστε 2-3 φορες την ημερα το κινητο να κανει αυτοματο backup (copy η zip) με timestamp, ενος φακελου με αρχεια που εχω ορισει, στο external microsd που εχω βαλει στο κινητο. υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη που να το κανει αυτο; κατι apps τυπου Tasker απο οτι ειδα, εχουν καποια ετοιμα scripts για κατι τετοιο. Αλλα πρεπει να μαθω πρωτα πως δουλευει και να τα τεσταρω. Μεχρι τοτε, ψαχνω μηπως υπαρχει καποια ετοιμη εφαρμογη που το κανει αυτο. το backup apps στο google play που κοιταξα, ειναι ολα για το cloud. εκτος και αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση για αυτοματο backup αρχειων σε κινητο. που να ξερω οτι το αρχειο που θα ανακτησω, θαναι οσο πιο προσφατο γινεται και οχι corrupted. και η ολη διαδικασια ναναι ευκολη. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από KilliK
jim_p Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν εχεις σκοπο να μαθεις το tasker, δες το macrodroid που ειναι πιο απλοποιημενο. Αν δεν επειγει, θα σου κανω εγω ενα παραδειγμα για να δεις, αλλα τωρα εχω πολλα στο κεφαλι μου ---edit Με μια προχειρη σκεψη... Ο φακελος screenshots ειναι μεσα στον pictures και τον παιρνιε με ολα οσα εχει μεσα (δινει τη δυνατοτητα να επιλεξεις μονο εικονες/βιντεο/εγγραφα κλπ) και το νουμερο διπλα ειναι η sd. Το κανει καθε 12 ωρες. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από jim_p
BadBoy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ το SMBSync2 για να κάνω αυτόματο backup στο τοπικό δίκτυο, αλλά μόλις έλεγξα και είδα ότι το Master και το Target folder μπορούν να είναι στην ίδια συσκευή. Οπότε κάνει για τη δουλειά που θέλεις, έχει και scheduler για να το βάλεις να τρέχει αυτόματα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από BadBoy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα