kostasolga Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σήμερα πήρα για πρώτη φορά iPhone και προσπαθώ να βρω εφαρμογές οι οποίες θα μου χρησιμεύσουν για την δουλειά μου ψάχνω λοιπόν εφαρμογές όπως ηχογράφηση κλήσεις ,ηχογράφηση υπενθύμισης και διάφορες εφαρμογές χρήσιμες για επαγγελματία !υπαρχει κάτι σε δωρεάν έκδοση?και αν όχι ποιες προτεινεται?
koutsis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, kostasolga είπε Καλησπέρα σήμερα πήρα για πρώτη φορά iPhone και προσπαθώ να βρω εφαρμογές οι οποίες θα μου χρησιμεύσουν για την δουλειά μου ψάχνω λοιπόν εφαρμογές όπως ηχογράφηση κλήσεις ,ηχογράφηση υπενθύμισης και διάφορες εφαρμογές χρήσιμες για επαγγελματία !υπαρχει κάτι σε δωρεάν έκδοση?και αν όχι ποιες προτεινεται? Ηχογράφηση κλήσης το ξεχνάς, δεν γίνεται. Τι εννοείς ηχογράφηση υπενθύμισης;
jumaru99 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Τι λογής επαγγελματίας είσαι, πες μας για να κατευθύνουμε. 1
kostasolga Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Κοιτά είμαι υδραυλικός και πάντα μα πάντα θα χτυπάει το τηλ μου όταν θα οδηγώ ,θα είμαι σε κανένα πατάρι ,φωταγογο,κάτω από νεροχύτες όποτε θέλω μια εφαρμογή που να μπορώ να ηχογράφησω πχ. Το ραντεβού που έκλεισα Η την κλήση να ηχογράφησω που μου λέει ο πελάτης το τηλ του ώστε να μην το ξεχάσω Το recmycalls τι παίζει??? 3 ώρες πριν, koutsis είπε Ηχογράφηση κλήσης το ξεχνάς, δεν γίνεται. Τι εννοείς ηχογράφηση υπενθύμισης;
kostasolga Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, geomrk είπε πες να στα στελνουν σε μηνυμα Σωστό! αυτό κάνω αλλά λέω μήπως και έχει καμία εφαρμογή να το έκανα με αυτην
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα