Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
On 09/12/2022 at 17:46, nchatz said:

οι χρήστες των Windows δεν θα χρειάζεται να βασίζονται στο Xbox Game Bar

Γιατί αυτό δεν είναι της Microsoft? 

Δημοσ.

Γεια σας,αν  μου επιτρεπετε μια και  λέτε για τα 11άρια.

Είπα να τα δοκιμάσω αλλά απογοητεύτηκα γιατι δεν μπορω ναακούσω ηχητικα αρχεία,δεν έχει ούτε το mediaplayer.

Εχετε καμια ιδέα αν μπορω να βρώ κανέναν player η να επαναγκαταστήσω τα δεκάρια;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε ωστόσο δεν θα ισχύει και για τους κατόχους στα win10; Τέτοια διάκριση;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Είπα να τα δοκιμάσω αλλά απογοητεύτηκα γιατι δεν μπορω ναακούσω ηχητικα αρχεία,δεν έχει ούτε το mediaplayer.

Εχετε καμια ιδέα αν μπορω να βρώ κανέναν player η να επαναγκαταστήσω τα δεκάρια;

Ευχαριστω

Για αρχεία ήχου μπρείς να κατεβάσεις το winamp

Δημοσ.
1 ώρα πριν, monoxromos είπε

Ευχαριστω

VLC, MPC, έχει δεκάδες προγράμματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, monoxromos είπε

Ευχαριστω

Νομίζω μπορείς να τον εγκαταστήσεις απο το store εγώ έτσι είχα κάνει αν θυμάμαι καλά (ένα google search θα σε βοηθήσει, αστείοι που τον εβγαλαν). Γιατί η αλήθεια είναι μου αρέσει ο τρόπος που έχει τη library (έχω δοκιμάσει δεκάδες άλλα apps αλλά δε με ικανοποίησαν), πάντα αυτόν χρησιμοποιούσα. Βέβαια, ξαναγύρισα σε 10αρια όταν έφριξα με την taskbar, το start menu, τα menu "click here to see more" και άλλες "ωραίες" παπάτζες. Κατάλαβα ότι πάνε να το κάνουν φάση macos να μην μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όμορφα, απλά και αποδοτικά. Αλλά αν δε σε ενοχλούν όλα αυτά υπάρχει τρόπος

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε

Ξέρουμε πότε θα ενσωματώσουν Macos ;;

Μαμισιο Hackintosh με προσομειωση Μ1,2 ,3 ... αποζητας ;

Δημοσ.

great news.οι χρηστες του omegle θα εχουν ενα λιγοτερο προγραμμα να κατεβασουν:p . αν περασει το τεστ απο αυτους τοτε αξιζει το προγραμμα 🤣

Δημοσ.

Δεν παρουσιάστηκε ως επαναστατικό χαρακτηριστικό από την MS για να γράφουν κάποιοι για innovation.

Το αντίθετο. Είναι αποτέλεσμα της αλλαγής στρατηγικής της Microsoft που αποσυνέδεσε τις εφαρμογές της από το λειτουργικό και έτσι διαθέτει σε αυτές ανεξάρτητα και συνεχή updates μέσω του MS Store. Μέχρι πρόσφατα οι εφαρμογές της ενημερώνονταν είτε με νέα έκδοση windows είτε μέσω της διάθεσης ενός Service Pack για υφιστάμενη έκδοση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...