Προς το περιεχόμενο

Realme gt2 ή OnePlus 8 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα δύο κινητά (μεταχειρισμένα φυσικά)...Ποιο να πάρω κ γιατί;

Δημοσ.

To 1+ δεν έχει σέρβις εδω πέρα και πάει εξωτερικό αν χρειαστείς κάτι (πχ μια αλλαγή μπαταρίας) εκτός κ αν το εμπιστευτείς σε κανενα μαγαζάκι στο κέντρο (ξερεις τι εννοω)

Απο εκει και πέρα το GT2 είναι σαφέστατα δυνατότερο με τον 888.

Δημοσ.

Φίλος πηρε ενα απλό καινουργιο real me και αφου το ανοιξε το βρηκε με κωδικό . Δεν έκανε θεμα το πηγε αντιπροσωπεία και κοντά 2 μήνες μετα δεν το έχει παραλάβει και πηγαν να του πουν οτι εβαλε αυτος τον κωδικό και οτι θα χρεωθουν αυτοι τα 65€ για να το ξεκλειδωσουν (τι αλλη βλακεια θα ακουσω) και ακομα περιμένει. Εγω εχω το gtneo 2 πολυ δυνατο μετα από 6 αναβαθμίσεις ακόμα το wifi calling δεν δουλευει και μου κανει flickering στην οθόνη περιστασιακα όταν προσπαθώ να ανοιξω εφαρμογές . Παρατηρείται σε συγκεκριμενο σημείο της οθόνης. Επίσης αρκετες φορές μου έχουν παραπονεθεί ότι σε ανοιχτή ακρόαση δεν με ακουνε. Αυτά από εμένα. Όλα τα σέρβις πλεον είναι του κώλου και προτιμώ σοβαρούς επαγγελματίες που έχω γνωρίσει με τα χρόνια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

To 1+ δεν έχει σέρβις εδω πέρα και πάει εξωτερικό αν χρειαστείς κάτι (πχ μια αλλαγή μπαταρίας) εκτός κ αν το εμπιστευτείς σε κανενα μαγαζάκι στο κέντρο (ξερεις τι εννοω)

Απο εκει και πέρα το GT2 είναι σαφέστατα δυνατότερο με τον 888.

3 ώρες πριν, moglis13 είπε

Είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα δύο κινητά (μεταχειρισμένα φυσικά)...Ποιο να πάρω κ γιατί;

+2 σε οτι σου προτεινε ο Χρήστος.

Ο snap 888 κ καλυτερη συνολικη διαχειριση κανει στην αυτονομια και β) κ σημαντικοτερο εχεις κ υποστηριξη εντος Ελλαδος οποτε τη χρειαστεις χωρις επιπλεον αποστολες, αναμονή επισκευης, εξτρα παραλαβη, επιπλεον καθυστερησης σε περιπτωση φορτου εργασιας ή μη διαθεσιμο υλικου, απο τα επισημα για τα OnePlus κλπ .1 εβδομαδα παιρνει συνηθως στο καλο σεναριο.......

Οποτε +2 ψηφοι για το realme ;)

@moglis13

** Διαβασε οπωσδηποτε τα παρακατω post για τα Realme να ναι EU η συσκευη με αυτοκολλητο οτι προοριζεται για ΕΕ το realme στο κουτι 

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Φίλος πηρε ενα απλό καινουργιο real me και αφου το ανοιξε το βρηκε με κωδικό . Δεν έκανε θεμα το πηγε αντιπροσωπεία και κοντά 2 μήνες μετα δεν το έχει παραλάβει και πηγαν να του πουν οτι εβαλε αυτος τον κωδικό και οτι θα χρεωθουν αυτοι τα 65€ για να το ξεκλειδωσουν (τι αλλη βλακεια θα ακουσω) και ακομα περιμένει. Εγω εχω το gtneo 2 πολυ δυνατο μετα από 6 αναβαθμίσεις ακόμα το wifi calling δεν δουλευει και μου κανει flickering στην οθόνη περιστασιακα όταν προσπαθώ να ανοιξω εφαρμογές . Παρατηρείται σε συγκεκριμενο σημείο της οθόνης. Επίσης αρκετες φορές μου έχουν παραπονεθεί ότι σε ανοιχτή ακρόαση δεν με ακουνε. Αυτά από εμένα. Όλα τα σέρβις πλεον είναι του κώλου και προτιμώ σοβαρούς επαγγελματίες που έχω γνωρίσει με τα χρόνια

καινούριο λες η μεταχειρισμένο;

αν μιλάμε για καινούριο, προσοχή απο το κατάστημα (λογικα skroutz) που αγοράζετε, δεν είναι όλα ίδια και δεν πουλάνε όλοι ευρωπαικές συσκευές realme.

Αν μιλάμε για μεταχειρισμένο, κακώς που δεν έγινε εξαρχής έλεγχος.

Απο εκει και πέρα, αν μιλάμε για καινούριο και το βρήκε κλειδωμένο, σίγουρα έπρεπε να γίνει η αντίστοιχη φασαρία στο κατάστημα και όχι αυτό που πράξατε, αλλα ναι όλα τα ΕΠΙΣΗΜΑ σέρβις για ξεκλείδωμα πέρα απο την απόδειξη αγοράς που ζητάνε (στην οποία πρέπει να αναγράφεται και το ΙΜΕΙ της συσκευής) ζητάνε χρήματα για την υπηρεσία αυτή.

Δημοσ.
Στις 10/12/2022 στις 5:25 ΜΜ, moglis13 είπε

στα μεταχειρισμενα θα αγοραζα αυτο που θα γνωριζα, τι εχει περασει στα χερια του κατοχου.

στα καινουργια ο καθενας ψαχνει τα specs που καλυπτουν τις προσωπικες του αναγκες. Οθονη, καμερα, SoC, ram/rom, bettery, wirelles charge, κτλ. Τα 2 μοντελα αυτα εχουν αρκετες διαφορες

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11307&idPhone2=9919

εχουν και 2 χρονια διαφορα ηλικιας (sw updates)

εγω θα αγοραζα το 1+                  εχει usb3, wirelles charge, android 13

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lneam είπε

στα μεταχειρισμενα θα αγοραζα αυτο που θα γνωριζα, τι εχει περασει στα χερια του κατοχου.

στα καινουργια ο καθενας ψαχνει τα specs που καλυπτουν τις προσωπικες του αναγκες. Οθονη, καμερα, SoC, ram/rom, bettery, wirelles charge, κτλ. Τα 2 μοντελα αυτα εχουν αρκετες διαφορες

Γιατί να πάει στο 1+ ? 

Γιατί το 1+ όταν βγήκε είχε την 10.

Οπότε λογικά θα παραμείνει στην 13.

Όπως είπες έχουν και 2 χρόνια διαφορά.

Το Realme είναι του 22 έρχεται με Android 12 και θα πάρει μέχρι 15 σίγουρα.

Άσε που στο Realme θα έχει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας και επίσημο service στην Ελλάδα.

Όσο για 3.5 υπάρχει και αντάπτορας που κάνει την δουλειά του.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GATE123 είπε

Γιατί να πάει στο 1+ ? 

Γιατί το 1+ όταν βγήκε είχε την 10.

Οπότε λογικά θα παραμείνει στην 13.

Όπως είπες έχουν και 2 χρόνια διαφορά.

Το Realme είναι του 22 έρχεται με Android 12 και θα πάρει μέχρι 15 σίγουρα.

Άσε που στο Realme θα έχει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας και επίσημο service στην Ελλάδα.

Όσο για 3.5 υπάρχει και αντάπτορας που κάνει την δουλειά του.

εγω απαντησα τι αγοραζα εγω και παρουσιασα τους λογους. Εσυ απαντας τι θα αγοραζες εσυ και παρουσιασες τους λογους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lneam είπε

εγω απαντησα τι αγοραζα εγω και παρουσιασα τους λογους. Εσυ απαντας τι θα αγοραζες εσυ και παρουσιασες τους λογους.

Κοινή λογική.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, lneam είπε

Android 13 πήρε το gt2. ήδη 

Δημοσ.

εχω περιγραψει 3 λογους για τους οποιους θα εκανα αυτη την επιλογη. και αυτοι υπαρχουν ΜΟΝΟ στο ενα μοντελο απο τα 2

21 ώρες πριν, lneam είπε

το λεει ξεκαθαρα

οσο ενας αγοραστης δεν παρουσιαζει αναλυτικα specs που θελει να υπαρχουν στο υποψηφιο προιον και υπαρχουν 2 μοντελα με σημαντικες τεχνικες διαφορες, καλο θα ειναι να βρεθει ενας που να βοηθησει να βγουν στην επιφανια. Και αυτο εκανα σαν να ημουν εγω που θα το αγοραζα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vargas77 είπε

Android 13 πήρε το gt2. ήδη 

Ναι βρε το ξέρω.

Εγώ απλά είπα με τη ήρθε(Gt 2)και με τη θα παραμείνει το 1+

• Like 1
Δημοσ.

θα ηθελα να προσθεσω ακομα μια προσωπικη μου υποθεση για τις εταιρειες και τα διαφορετικα προιοντα που παραγουν.

1. εαν ολα τα ανταγωνιστικα προιοντα ειναι 100% ιδια σε specs και σε εμφανιση, αρα και σε κοστος κατασκευης, ΔΕΝ θα υπαρχει λογος ενα καταστημα να εχει στα ραφια του παραπανω απο ενα μοντελο ΕΝΟΣ και μονο κατασκευαστη. Συντομα θα μεινει στην αγορα μια και μονη εταιρεια. (εχω αφησει εκτος τις μηνυσεις για αντιγραφες)

2. εαν καποιος καταναλωτης θελει σε συγκεκριμενα διαθεσιμα χρηματα να βρει specs για τις δικες του αναγκες, ειναι σαν την αγορα ενος λαχειου.

Υ.Γ.

εαν δεν εχω κανει λαθος διαβαζοντας τα specs στο gsmarena, η Realme δεν εχει κανενα μοντελο με usb3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...