User80 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω το εξης ειμαι ανεργος και μενω εκτος αθηνα 40 λεπτα εμαθα οτι αυτοι που δεν μενουν αθηνα δεν δικαιουνται δωρεαν μετακινηση στα μεσα μεταφορα εγω ομως επειδη ερχομαι αθηνα ειτε γιατι ψαχνω δουλεια ειτε σε καποιον γιατρο χριαζομαι την καρτα δεν μπορω να πληρωνω καθε φορα εισιτηριο ξερετε τι γινετε σε αυτη την περιπτωση εχει βρει κανεις λυση γιατι ειναι τραγικο ολο αυτο τι παει να πει εαν μενεις αθηνα ΑΝΕΡΓΟΣ ειμαι οπως και πολλοι αλλοι τι θα πρεπει να δινουμε καθε φορα χρηματα που δεν τα εχουμε στον οασα δεν σηκωνουν τηλεφωνα 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Επίδομα δεν παιρνεις; Πλήρωσε τα απο εκεί 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Αν ο νόμος λέει πως αν έχεις την μόνιμη κατοικία σου εκτός Αθηνών δεν δικαιούσαι δωρεάν τότε δεν δικαιούσαι. Οπως και άμα πάει άνεργος που διαμένει μόνιμα στην Αττική να μπει δωρεάν στον ΟΑΣΘ η σε άλλη πόλη της επαρχίας θα φάει άκυρο. Οι οργανισμοί συγκοινωνιών είναι διαφορετικοί από πόλη σε πόλη. Στην Αθήνα υπάρχει ο ΟΑΣΑ και οι οποίες ρυθμίσεις υπάρχουν πχ σε ανέργους η σε ΑΜΕΑ αφορούν τον ΟΑΣΑ. Για δοκίμασε αν ως άνεργος μπορείς να βγάλεις ηλεκτρονικά κάποια προσωποποιημενη κάρτα αν και δεν το νομίζω, πρέπει να κάνεις μια αίτηση κάπου στην ΗΔΙΚΑ, μετά να εισέλθεις σε μια σελίδα του ΟΑΣΑ και να πας ο ίδιος σε ένα εισιτήριο. Αν ορίζει ο νόμος ότι δεν μπορείς να εκδόσεις κάρτα τοτε δεν θα σου δώσουνε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, User80 είπε γεια σας θα ηθελα να ρωτησω το εξης ειμαι ανεργος και μενω εκτος αθηνα 40 λεπτα εμαθα οτι αυτοι που δεν μενουν αθηνα δεν δικαιουνται δωρεαν μετακινηση στα μεσα μεταφορα εγω ομως επειδη ερχομαι αθηνα ειτε γιατι ψαχνω δουλεια ειτε σε καποιον γιατρο χριαζομαι την καρτα δεν μπορω να πληρωνω καθε φορα εισιτηριο ξερετε τι γινετε σε αυτη την περιπτωση εχει βρει κανεις λυση γιατι ειναι τραγικο ολο αυτο τι παει να πει εαν μενεις αθηνα ΑΝΕΡΓΟΣ ειμαι οπως και πολλοι αλλοι τι θα πρεπει να δινουμε καθε φορα χρηματα που δεν τα εχουμε στον οασα δεν σηκωνουν τηλεφωνα Στον ΟΑΕΔ θα πάρεις τηλ να ρωτήσεις αν η κάρτα ανεργίας καλύπτει και άλλες περιοχές εκτός του τόπου κατοικίας
User80 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Στις 11/12/2022 στις 12:42 ΠΜ, NikosKallithea είπε Επίδομα δεν παιρνεις; Πλήρωσε τα απο εκεί Η ανοησια σας θα πρεπει να βρισκεται σε πολυ μεγαλο επιπεδο σας το λεω πολυ ευγενικα:) 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, User80 είπε Η ανοησια σας θα πρεπει να βρισκεται σε πολυ μεγαλο επιπεδο σας το λεω πολυ ευγενικα:) Ευγενικά θα στο πω και εγω, η ανοησία η δικιά σου εχει χτυπήσει κόκκινο που κάθεσαι στον καναπέ και θελεις να αλλάξει και η νομοθεσία οπως σε βολεύει
User80 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ευγενικά θα στο πω και εγω, η ανοησία η δικιά σου εχει χτυπήσει κόκκινο που κάθεσαι στον καναπέ και θελεις να αλλάξει και η νομοθεσία οπως σε βολεύει εχετε σπασει ρεκορ ανοησιας αλλα αυτο ειναι δικο σας θεμα ωστοσο δεν ξερετε εαν καποιος παιρνει χρηματα απο το επιδομα η εαν παιρνει μπορει και να μην του περισευει και το 1.20 X2 δεν ξερετε εαν καθετε σε εναν καναπε οπως λετε η ψαχνει δουλεια και μπορει να μην βρισκει λογω ηλικιας λογω περιοχης που μενει πολλων λογων αρα πρωτου πειτε την ανοησια σας βαλτε το ελαχιστο μυαλο σας να δουλεψει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα